28 Haziran 2014 Cumartesi

28 Haziran 2014 - Astrolozi



Yeni Ay enerjisi altında, yepyeni bir güne merhaba diyoruz.. Ay, Yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor.. Oldukça hassas, utangaç, annelik içgüdüsü ile dolu ve şefkat dolu etkiler altındayız. Ailevi ve milli konularla ilgilenmek, anne, eş ve çocukların günün ana temasını oluşturması beklenebilir. Etrafımızdakileri en az kendimiz kadar korumaya çalışarak duygusal davranışlarımız gün içinde hayatımızı yönlendirecektir. Eğer duygularımızı kontol edebilmeyi başarabilirsek, dünyanın en anlayışlı insanı bugün biz olabiliriz. Ancak beceremezsek, hassasiyetimizin ve yoğun duygularımızın kurbanı olabiliriz.

00:39'da Ay ve Pluto arasındaki karşıtlık netleşiyor; duygularımızın kontrolü altında olacağımızdan ilişkilerimizde çelişkelere sebep olabilecek bir transit diyebiliriz. Düşünceli ve bilinçli olmak zorlaşabilir. Ters durumların ortaya çıkması karşısında kontrolümüz kaybolabilir. Hatta bu çekişmeler kendi kendimizle bile olabilir. Bir yandan suçluluk, kıskançlık, aşırı sahiplenme, diğer yandan bunların hepsinden kurtulma isteği, güçlü gerginlikler yaratabilir. Kararlar için acele etmemeli ve bu etkinin geçmesini beklememiz daha iyi olur; çünkü bilinçaltındaki düşüncelerimiz karışmış ve oluşları olduğu gibi görebilmeyi engellemiş olabilir..

08:15'te Ay, Uranüs ile sert bir kare yapacak; gereksiz ve tuhaf bir aceleciliğe sebep olabilir. Bizleri ilgilendiren veya ilgilendirmeyen her durumun içine atlamak isteyebiliriz. İsyancı bir kişilik yaratabilir; tamamen hür ve bağımsız olduğumuzu ispat etmeyi ister bir hal takınabiliriz. Değişik şeyler yapmak, herkesten farklı olduğumuzu göstermek ve yeni tecrübelere, değişime şiddetli bir ihtiyaç duymak mümkün. İçten bir huzursuzluk hissi, ilişkilerimizde de gerginliğe neden olabilir.

09:47'de, bu sert açıların ardından, neyse ki hava biraz yumuşuyor gibi; Ay ve Satürn arasındaki harika üçgen açı ile duygularımız üzerinde daha bir söz sahibi olabilmek mümkün. Hayata daha akılcı ve ölçülü yaklaşım göstererek, gerçeklerin farkında olmamız olası. Zorluklara, sorumlumluklarımıza rahat göğüs gerebiliriz; sabretme ve tahammül sınırlarımız genişleyebilir. Hatta öyle bir durum olabilirki, haddimizi aştığımızı ve dizginleri çekmemiz gerektiğini utanarak hatırlayabiliriz. Bu saatlerde ototrite figürlerinden destek almak, fikir danışmak adına gayet olumlu etkiler var.

11:09'daki Ay ve Chiron arasındaki üçgen sayesinde de, eksikliklerimizi, hatalarımız, zayıf karnımızı farketmemiz, gölge yanımız ile yüzleşmemiz; olaylara daha gerçekçi yaklaşmamıza neden olacaktır. Unutmayalım ki şifalanmada en önemli basamak yüzleşmektir. Hatalarınızı, yaralarınızı kabul ederseniz, iyileşme süreci de başlar..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder