14 Haziran 2014 Cumartesi

15 Haziran - 21 Haziran 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç

Hafta başı geri giden Merkür'ün 3. evinizdeki İkizler burcuna geçmesi ile iletişim, eğitim, yayıncılık, seyahat ve ulaşım işlerinizde aksilikler; araç ve cihazlarınızda arızalar oluşabilir. Kardeşleriniz ve komşularınızla eski konular tekrar açılabilir. Mümkünse yeni alet ve cihaz alımından uzak durup, elinizde olanların da bakımını ihmal etmeyin.Seyahatlerinizde ve iletişiminizde mümkün olduğu kadar ihtimalleri iki kez kontrol etmek, zor durumda kalmamanıza neden olacaktır. Hafta ortası Venüs ve Jüpiter olumlu açısı sayesinde özellikle maddi konularda destekler bulabilmeniz, gelişmeler kaydetmeniz mümkün. Ev, gayrimenkul alım satım işleri için uygun bir hafta arası. Evden çalışanlar için de gelir getirici etkileri var. Eviniz ve aileniz için keyifli alışverişler abartıya kaçmadan yapabilirsiniz. Aile içinde hoş vakit geçirebilecek, keyif alınacak bir iki günü olumlu değerlendirmenizi dilerim. Hafta sonu Güneş, bir ay kalmak üzere 4. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; bu dönemde, aile, ev, gayrimenkul konularına ışığını aktaracak.  

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı geri giden Merkür, 2. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; maddi konularla ilgili olarak bazı kararlarınızı tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz.. Özellikle parasal alanlarda, geliriniz ile ilgili hesaplamalarda, mesajlarda, bilgilerde işlerinizi iki kez kontrol etmeniz size fayda sağlayacaktır. Harcamalarda, gereğinden fazla ya da yanlış meblağlar ödemek, hata yapma potansiyeliniz yüksek. Hafta arası olumlu Venüs ve Jüpiter etkileşimi sayesinde, eğitim, seyahat, yayıncılık, ulaşım ve iletişim konularında kararlarınız değere binebilir. Seyahat ya da eğitim adına destekler bulmak, dinlenmek adına organizasyonlar yapmak, kardeşleriniz ve komşularınızla güzel vakit geçirebilmeniz mümkün. Yakın çevreden gelebilecek desteklere hazır olun.Haftasonu Güneş, bir ay kalmak üzere 3. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; bu dönem içinde kardeşleriniz, komşularınız, seyahat ve eğitim programlarınız, ulaşım araçlarınız, iletişim araçlarınız, yayıncılık ve sosyal medya konularınız ile ilgili olarak bu dönemde ışığını aktaracak. Bu alanlardaki kararlarınız ve kendinizi ifade ediş tarzınız önem kazanacak; yoğun bir döneme hazır olun.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı geri hareketteki Merkür burcunuza geçiş yapacak; fikirlerinizde, kararlarınızda, iletişim tarzınızda bazı aksiliklerle karşılaşmanız olası. Özellikle dikkatsizlik ve odaklanma problemleri hatalara neden olabilir. Kişisel bilgilerinizi yedeklemenizi öneririm. Bazı eski kararlarınızı sorgulamak, geriye dönük halletmeniz gereken iletişim ile ilgili işleriniz varsa tam zamanıdır. Yeni kararlardan ve cihaz, araç alımlarından uzak durun. Eski hukuksal, eğitimsel, ticari, medya, pazarlama konuları tekrar önünüze gelebilir. Geçmişe ait konular daha çok konuşulacak gibi.. Hafta arası olumlu Venüs ve Jüpiter etkileşimi sayesinde maddi konularınızda beklenmedik gelişmeler, destekler yaşanabilir. Kaybettiğiniz bir eşyanızı bulmanız mümkün. Özellikle yaratıcılığınızla ilgili konularda gelir etme adına hafta ortasında olumlu enerjiler var. Bazı ümidinizi kestiğiniz detaylar, gelir adına size yardımcı olabilir. Hafta sonu Güneş, bir ay kalmak üzere, 2. evinizdeki Yengeç burcuna geçecek; maddi gelirleriniz ile ilgili konulara ışığını aktaracak. Yeni projeler, fikirler bu dönemde maddi konularda size yarar sağlayabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı geri giden Merkür, 12. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; bu dönemde üzeri kapanmış bazı eski konular tekrar gündeme gelebileceği gibi, kronik bazı hastalıklarla da tekrar uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Rüyalarınız ya da hayalleriniz noztalji etkisi yaratacak şekilde eski günlere dönebilir. Daha içe dönük bir dönem geçirebilirsiniz. Hafta arası Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim sayesinde, arkadaş çevrenizden güzel destekler bulabilmek, kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili olarak yeni fikirler oluşturabilmek ve geleceğe umutla bakmanız mümkün. Entellektüel ve korumacı yanınız arkadaşlarınız arasında değer bulacaktır. Hafta sonu Güneş, bir ay kalmak üzere burcunuza geçiyor; bu dönemde hayatınızdaki önemli alanlara, ilişkilerinize, kariyerinize, ev hayatınıza ve özellikle fiziksel sağlığınıza ışığını aktaracak. İyimser bakış açınız birçok işinizde gelişmeler, girişimler oluşmasına fayda sağlayacaktır. Parıldıyacağınız bir süreç var önünüzde..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı geri giden Merkür, 11. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; sosyal çevrenizde eski arkadaşlarınızla tekrar karşılaşmanız, arkadaşlarınız ile aranızda iletişim problemleri ve kariyerinizden elde ettiğiniz gelir alanında bazı hesap hataları oluşabilir. Bu konulardaki kararlarınızı, fikirlerinizi bu dönemde mümkünse iki kez kontrol etmenizde fayda var. Bazı arkadaşlarınızla aranızdaki eski problemler tekrar önünüze gelebilir; çözme adına forsat bulabilirsiniz. Hafta arası Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim sayesinde, kariyeriniz ile ilgili olarak üzerini kapattığınız bazı konular çözülmek adına önünüze düşebilir. Otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde düzelmeler keyfinizi yerine getirecektir. Yaşça büyük kişilerden güzel destekler bulabilmek hafta içi mümkün. Hafta sonu Güneş, bir ay kalmak üzere 12. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; bu dönemde daha içe dönük yalnız kalmak, bilinçaltınızla yüzleşmeniz mümkün. Rüyalarınız, bazı korkularınız, üzeri kapanmış bazı konular, hep geri attığınız sıkıntılar bu dönemde netleşebilir. Kronik bazı hastalıklar tekrar gündeme gelebilir. Dedikodulardan ve gizli işlerden bu dönemde uzak durmakta fayda var. Kontrolünüz dışındaki gelişmeler sizi zor durumda bırakabilir..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı geri giden Merkür, 10. evinizdeki İkizler burcuna geçecek; kariyeriniz ile ilgili konularda, kararlarınızda, görüşmelerinizde hatta hesaplamalarınızda hata payınız yüksek. Yeni iş başvuruları, yeni işe girişler adına uygun bir dönem değil. Otorite figürleri ile olan bazı işlerinizde iletişimlel problemler çıkabilir. İşinizle ilgili seyahat ya da eğitim programlarında ertelemeler iptaller oluşabilir. Eskiye dönük olarak kariyer fırsatları tekrar önünüze gelebilir. Hafta ortası olumlu Venüs ve Jüpiter etkileşimi sayesinde sosyal çevrenizden, yurtdışı, eğitim, hukuk, seyahat, medya, pazarlama ve ticari olarak destekler bulmanız mümkün. Bu alanlardan gelir elde edebilmek ya da ilişkilerinizi kuvvetlendirmek, yeni umutlara kapı açacaktır. Uzun tatiller organize etmek, arkadaş çevrenizle bilgi arttırıcı, entellektüel görüşler paylaşmak keyif verici. Hafta sonu Güneş, bir ay kalmak üzere, 11. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, kariyerinizden elde ettiğiniz gelile ilgili olarak bu konulara ışığını aktaracak. Bu alanlarda görüşlerinizi rahatlıkla ifade edebilecek, kararlarınız onay alabilecek ve bazı umutlarınız gerçeğe dönüşebilecekdir. Yeni projeler üretmek, hareketli bir sosyal yaşam bu dönemde mümkün..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı geri giden Merkür, 9. evinizdeki İkizler burcuna geçiş yapacak; yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama ve ticaret alanlarında iletişimsel aksiliklere, iptallere, rötarlara ve geriye dönük davalara karşı dikkatli olmalısınız. Bu sürede bu alanlarda yeni projeler başlatmak yerine, eski olanların düzeltilmesi, bitirilmesi daha faydalı olacaktır. Bu konularda dikkatinizi yoğrunlaştırmanız, problemleri azaltabilir. Hafta ortası olumlu Venüs ve Jüpiter etkileşimi sayesinde, kariyerinizde bonus, prim şansı yakalayabilirsiniz. Otorite figürlerinden keyifli destek almak, bazı kredi, vergi, sigorta işlerinizin yolunda gitmesi size fayda sağlayabilir; geliriniz haricinde elinize bir miktar para geçebilir. Hafta sonu Güneş bir ay kalmak üzere,10. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; bu dönemde kariyeriniz ve hayata karşı duruşunuz ile ilgili konulara ışığını yansıtacak. Ayaklarınız yere daha sağlam basabilir; iş ortamınızda ışığınızla, kimliğinizle parıldayabilirsiniz. Ebeveyn ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde kendinizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz. Kariyerinizde yeni projeler, değerinizin bilinmesi keyfinizi yerine getirebilir...

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı geri giden Merkür, 8. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs ve prim konularında hatalara, aksiliklere açık bir dönem var önünüzde. Mümkünse ay sonuna kadar bu alanlarda girişimlerden uzak durun; hesap hataları, onaylanmama, işlerinizin ters gitmesi ve harcamaların artması mümkün. Bazı finansal aksilikler sizi zor durumda borakabilir. Eskiye dönük, vergi ve sigorta ya da banka masrafları problem yaratabilir. Hafta arası olumlu Venüs ve Jüpiter etkileşimi sayesinde, eşiniz ya da ortağınızla, yurtdışı, eğitim, seyahat, tanıtım, pazarlama, ticari konularda fikir birliği sağlamak, gelir getirebilecek girişimler yapmanız mümkün. Eşiniz ile fikirsel olarak uyum içinde olabilir, ikili ilişkilerinizde gelişmeler sağlayabilirsiniz. Bazı evlilik ya da ortaklık kararları hafta arası netleşebilir. Adalet ve hukuk işlerinizde gelişmeler olumlu yönde olacaktır. Hafta sonu Güneş, bir ay kalmak üzere 9. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşiyor; bu dönemde uzun seyahatler, hukuksal ve medya konuları, ticari ilişkiler, tanıtım ve pazarlama projelerinde kendinizi çok rahat ifade edebileceksiniz. Eğitim ve öğretim ya da akademik başarılar elde edebilirsiniz..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı geri giden Merkür, 7. evinizdeki İkizler burcuna geçecek; ikili ilişkilerinizde, ortaklarınız ya da eşiniz ile aranızda iletişim problemleri çıkabilir. Taşınma işlerinde aksilikler planlarınızı bozabilir. Bu dönemde ay sonuna kadar mümkünse ortaklın anlaşmalarına ve tabii ki evlilik adına imza atmamanızda fayda var. Danıştığınız, fikir aldığınız kişiler sizi yanlış yönlendirebilir. Daha önce yaptığınız sözleşmeler tekrar önünüze gelebilir. Hafta arası olumlu Venüs ve Jüpiter etkileşimi sayesinde, çalışma hayatınızda kredi, borç, vergi, sigorta işlerinizde olumlu gelişmeler olabilir. Yeni bir müşteri ya da çalışma arkadaşlarınız sayesinde ekstra bir gelir elde edebilirsiniz. İş hayatınızda, günlük işlerinizde bazı krizleri çözebilme imkanı bulacaksınız. Operasyonlar ve sağlık sorunlarının giderilmesi adına da olumlu bir iki gün var öünüzde. Hafta sonu Güneş, bir ay kalmak üzere 8. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor. Ortaklaşa gelir konularında, kredi, burs, vergi, sigorta işlerinizde, bütçe konularında kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz ve bu konularda parlayacağınız bir dönem olacaktır. Kredi başvuru, borç alma adına olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz. Bazı borçlarınızı rahatlıkla ödemek bu süre içinde sizi rahatlatacaktır..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Hafta başı geri giden Merkür, 6. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; çalışma hayatınızda, çalışma arkadaşlarınız, müşterileriniz ve yardımcılarınız ile olan ilişkilerinizde bazı iletişimsel aksilikler oluşabilir. Bazı kronik rahatsızlıklar tekrar uyanabilir ve sağlık problemleri ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz; check up yaptırmak adına çok uygun bir dönem. İş yerinde bazı bilgiler uçabilir aman dikkat. Eski bazı kararlarınızı tekrar gözden geçirmek, eski iş arkadaşları ile karşılaşmanız mümkün. Yeni iş projelerine başlamak, imza atmak, kontrat yapmak adına pek uygun bir dönem değil. Hafta arası olumlu Venüs ve Jüpiter etkileşimi sayesinde, havada sanki aşk kokusu var gibi; bazı flörtler evlilik kararı alabilir. Çocuklarınızla ilgili olarak bazı kararlar alabilir; yaratıcılığınız ile ikili ilişkilerinizde harikalar yaratabilirsiniz. Sanat ile uğraşanlar ortak girişimlerde bulunabilir. Hafta sonu Güneş, bir ay kalmak üzere 7. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve evliliğiniz ile ilgili olarak ışığını aktaracak. Bu alanlarda kendinizi daha rahat ifade edebilecek, rakiplerinize göre bir adım önde olacaksınız. İkili ilişkilerinizde yeni adımlar atmak, taşınma kararı almak ve fikirlerine güvendiğiniz kişilerden akıl danışmak adına harika bir süreç..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı geri giden Merkür, 5. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; sevgilinizle, çocuklarınızla aranızda iletişim problemleri oluşabilir. Eski sevgililerle karşılaşmak, eski hobilerinizin uyanması mümkün. Bazı yeni başlamış aşk ilişkileri ay sonuna kadar tehlike altında. Spekülatif piyasalardan ve şans oyunlarından uzak durmanız size fayda sağlayacaktır. Hafta arası, olumlu Venüs ve Jüpiter etkileşimi sayesinde, evinizden sürdürdüğünüz işlerin yolunda gitmesi, evinizde halledilmesi gereken işlerin temizlenmesi, gayrimenkulünüze kiracı ya da müşteri bulabilmeniz mümkün. Kıyı köşe temizlik yapmak adına da uygun bir iki gün bulacaksınız. Ebeveyn sağlığı ile ilgili olarak olumlu gelişmeler oluşacaktır. Evde keyifli vakit geçirmek hoşunuza gidebilir. Hafta sonu Güneş, bir ay kalmak üzere, 6. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; çalışma hayatınız, günlük işleriniz, sağlık konuları, iş arkadaşlarınız varsa evcil hayvanlarınız bu dönemde hayatınızda öne çıkabilecek konular. İş ortamında yeni projeler üstlenmek, kiracı ve müşteri potansiyelinizi arttırmanız, sağlık kontrolleri adına olumlu bir süreç. Detaylarla uğraşmak, sizi yorabilecek olsa da, işeriniz altından rahatlıkla kalkabileceksiniz.. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı geri giden Merkür, 4. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; ay sonuna kadar olan dönemde mümkün olduğu kadar evinizde kullandığınız iletişim cihazlarınıza karşı dikkatli olun ve mümkünse yeni cihaz alımından uzak durun. Bazı elektrikli cihazlarınızda arızalar oluşabilir. Aile ilişkilerinde bazı konular tekrar gündeme gelebilir. Aile üyelerinin sağlık problemleri oluşabilir. Aile içinde bazı iletişim sorunları ilişkilerinizde sorun çıkarabilir. Gayrimenkul alım ve satımı adına uygun bir dönem değil. Ev ve aile işlerinizde eskiye dönük kontrol amaçlı girişimler, detayların halledilmesi adına uygun olur. Hafta arası olumlu Venüs ve Jüpiter arasındaki etkileşim sayesinde, kardeşleriniz ve komşularınızla ilişkilerinizi düzeltebilir, yakın çevrenizden yeni bir sevgili adayı ile tanışabilir, bir hobiniz ile ilgili olarak eğitim kararı alabilirsiniz. İletişim yoluyla bazı sorunlarınızı başarı ile çözme fırsatını hafta arası bulabileceksiniz. Çocuğunuzun eğitimi ile ilgili olarak da güzel haberler alabilirsiniz. Hafta sonu Güneş, bir ay kalmak üzere 5. evinize geliyor; aşk ve bebek haberleri havada uçuşabilir. Yaratıclığınızı aktif olarak kullanabilmek, aşık olmak ve olumlu gelişmeler sayesinde güneş gibi parlamanız mümkün. Özellikle sanat konusunda eserlerinizi beğeni görecektir...







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder