24 Haziran 2014 Salı

24 Haziran 2014 - Astrolozi



Haftanın ikinci gününe, Ay'ın Boğa burcunda devam eden hareketi ile giriyoruz.. Bir girişim esnasında tüm ihtimalleri gözden geçirmek, işimizi şansa bırakmamak, gelecek üzerinde detaylı hedefler belirlemek adına olumlu bir gün.. Aslında yeniliklere biraz kapalı olabiliriz. Değişen şartlara ayak uydurmakta zorlanabiliriz. Bu arada zorlansak bile adımlarımızı hızlandırmaktan yana da olmayacağımız kesin..

04:48'te Ay ve Jüpiter arasında gerçekleşecek olumlu görünüm sayesinde; kendimizi sabah erken saatlerde iyi, cana yakın hissetmek, çevremizdekilerle duygusal bağımızı sağlamlaştırmak mümkün. Etrafımızdakilerle ilgilenmek, gerekiyorsa yardım etmek isteyeceğimizden, bu saatler karşılıklı destekleşim ve bağlılık kurma adına olumlu kullanılabilir. Grup aktiviteleri, çalışmaları, yardımlaşma ve bu tarz çalışmalar herkese yarar sağlayabilir. Özellikle pazarlama, halkla ilişkiler gibi ikna gerektiren bir işiniz varsa, bu transit oldukça işinize yarayacaktır.

Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 14:05'te İkizler burcuna geçene kadar hareketine açısız devam ediyor.. Esprili, zeki, biraz da huzursuz bir yapı üzerimizdeki tembellik örtüsünü kaldıracağa benziyor. İlgi alanımız çok hızlı değişebileceği gibi, bir konuya saplanıp kalmak yerine aynı anda bir kaç konuyla ilgilenmek pek zor olmayacaktır. Tabii kararsızlık, hızlı değişen ruh halinin sonucu olarak canımızı sıkabilir. Devamlı fikirler üretmek, insan ilişkileri ve iletişim oldukça önem kazanacaktır. Gün, 2. yarısında oldukça hızlanabilir bizler için..

16:26'da ise Ay, dün İkizler burcuna geçmiş olan Venüs ile kol kola girecek; mutlu ve sevecen enerjiler yaymak adına harika bir transit. Aşk ve sevda ilişkileri adına oldukça yapıcı bir etki. Güzelliklerle uğraşmak ve eğlenmek için kaçırılmayacak bir akşam üzeri yaşayabiliriz. Yemek, içmek, sevmek zamanı diyebilirim. Maddi şans da getirecektir. İyi başlangıçlar adına da uygun diyebiliriz; ancak unutmayalım İkizler yöneticisi Merkür geri harekette.. İyice araştırıp, son kontrollerinizi yaptığınız detaylar hazırsa, yeni girişimler, başlangıçlar yapabilirsiniz. Özellikle iletişimde, yakın çevre ilişkilerinde, görüşmelerde, yayıncılık, eğitim, ticaret, pazarlama, seyahat konularında olumlu enerjiler iş başında..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder