22 Haziran 2014 Pazar

22 Haziran 2014 - Astrolozi



Bir haftayı daha geride bırakmak üzere, son güne giriyoruz.. Ay, Koç burcunda ilerlerken daha cesaretli, daha girgin, daha özgüvenli olduk.. Denenmemiş herşeye duyulan dürtü, düşüncesizce hareketlere sebep olmuş olabilir.. Aklımıza eseni yapmak, geri dönüşü zor durumlar da doğurabilir.. Koç burcunun enerjisi, Cumartesi günümüzü hareketli geçirmiş olmalı..

01:23'te Ay, geri giden Merkür'e olumlu bir açı yapacak; sosyal ilişki temposunu arttırıcı etkiler var. Saman alevi gibi de olsa çevre ve ilişki trafiği geceyarısı artabilir. Anlamlı konuşmalardan tutun da dedikodu tarzı lafazanlıklar yapmak kolaylaşabilir. Eskiye dönük bazı konular çözülmek adına tekrar gündeme gelecektir. Ay, bu açının ardından kısa süreliğine boşluğa girecek ve 06:03'te Boğa burcuna geçişi ile güne uyanacağız. Konfor, lüks, tensel zevkler ve bir de tembellik.. Pazar günü'ne yakışır bence.. Düne göre daha yumuşak başlı ve sakin bir gün geçireceğimiz kesin. İstikrar ve denge arayışı güne damgasını vurabilir. Çekici bir koku, heyecan verici bir müzik, tenimizi saran kumaşlar, kaliteli bir çevre ve iyi yemeğin verdiği zevk bugün bizi mutlu edecektir. Sabit karakterli Boğa burcu, gün içinde inatçılığımızın ortaya çıkmasına neden olabilir. Önemli konulardan önce uzun uzun düşünmek, planlama başarısı ve hedeflere ulaşmak adına istikrar arayışı zorluklarla baş etmede bize yardımcı olacaktır.

07:19'da Ay ve Güneş arasında olumlu bir görünüm var; olayların karöaşası arasında olsak da nötr duygularla yataktan kalkabilir, duygularımızı kontrol altında tutarak bizi boğmalarına engel olabiliriz. Olaylarfa dingin bir şekilde konsantre olabilmek mümkün. Arkadaş ve grup ilişkileri açısından da harika. Özellikle kadın-erkek ve otorite figürleri ile sabah erken saatlerde uyumlu iletişim kurabiliriz. Arkadaşlık ve dostluğun yararlarının görüldüğü bir Pazar sabahı var önümüzde..

19:56'da ise Ay ve Neptün birbirlerine ılımlı bakacaklar; çevremizdekilere karşı olan hassasiyetimizi arttırıcı bir etki. Vericiliği ve acıma hissini yoğunlaştırabilir. Akşam saatlerinde çevremize yardım etmek için yarışa kalkabiliriz. Akşam saatlerinde, mistik, dini konulara ilgimiz artabilir; yalnız kalıp iç dünyamıza çekilmek isteyebiliriz. Ruhani çalışmalar, ritüeller için de uygun bir saat dilimi olacaktır.. Özellikle sanat çalışmalarında olumlu enerjiler bu akşam yaratıcılık adına işimize yarayabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder