28 Haziran 2014 Cumartesi

29 Haziran - 5 Temmuz 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç

Hafta başı ev, aile ve garimenkul konularında yaratıcılığınız öne çıkacaktır; evde çalışanlar için harika bir açı. Bazı kötü alışkanlıklarınızı bırakmak, davranış modellerinizin nedenlerini anlayabilmeiz mümkün. Eviniz ve aileniz için gerçek ihtiyaçlarınızın farkında varabilirsiniz. Bazı haberler canınızı sıkabilir; dedikodularla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizde bazı kişilere ederinden fazla değer vermeniz ve gerçekleri görmeniz gerekebilir. Gözü kara her duyduğunuza inanmayın. İletişim ve yayıncılık, eğitim, seyahat alanlarında hayalkırıklıkları oluşabilir. Hafta ortası sonunda Merkür 3. evinizde ileri harekete geçiyor; yakın çevre ile olan ilişkileriniz, kısa seyahatleriniz, ticari ilişkileriniz, iletişim şekliniz ve kararlarınız daha akıcı olarak ilerleyebilecektir; bu alanlardaki girişimlerinizi uygulayabilirsiniz. Hafta sonu ev ve kariyer arasında sıkıştırılmış hissedebilirsiniz. Otorite figürleri ile aranızda güç savaşları oluşabilir. Düzeninizi bozacak gelişmeler canınızı sıkabilir. İnat, hırs, kıskançlık ve daha güçlü olma isteğine kendinizi kaptırmayın. Gölge yanlarımız ile yüzleşmek de pek hoşumuza gitmeyebilir. Güç sevdası, yeteneklerimize gereğinden fazla güvenmemize neden olabilir..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı sosyal çevrenizle birlikte bazı kararlar, seyahatler, eğitim programları gündeme gelebilir. Kardeşleriniz ve komşularınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili olarak maddi konularda bazı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu gelişmeler hafta başı harcamalara neden olabilir. Harcamalarınıza dikkat edin. Yanlış hesap ve meblağ ödemek, ödemelerde hatalar yapmak mümkün; sosyal çevre yüzünden para kaybı oluşabilir, bazı arkadaşlarınızla maddi konular yüzünden sorun  yaşayabilirsiniz. Hafta ortası Merkür 2. evinizdeki İkizler burcunda ileri harekete geçiyor; maddi konularda görüşmeler, toplantılar, kısa seyahatler hatta eğitim programları organize edebilirsiniz. Maaşınız veya gelirinizle ilgili kararlar almak, imzalar atmak adına uygun dönem başlıyor. Hafta sonu, kardeşleriniz ve komşularınızla ilişkilerinizde dikkatli olun. Eğitim, seyahat, ulaşım, yayıncılık ve en önemlisi iletişim alanlarında aksilikler, arızalar oluşabilir; iletişim cihazlarınıza ve ulaşım araçlarınıza dikkat edin. Özellikle kazalara karşı önlem alın. Sözlerinizde, kararlarınızda, gölge yanınızda barındırdığınız, hırs, kin, kıskançlık, güç çekişmeleri tarzı etkilerden uzak kalın. Uzak akrabalarınızdan alacağınız anihaberler canınızı sıkabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı otorite figürlerinden maddi destek alabilmek adına harika etkiler var. Kariyerinizde zam haberi keyfinizi yerine getirebilir. Maddi konulardaki yetenekleriniz değer bulabilir. Bazı otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde yanlız dikkatli olun; aşırı idealize ettiklerinizden hayal kırıklıkları oluşabilir. İlişkilerinizde gözü kara olmayın, aldanabilirsiniz. Kendinizi gözünüde fazla büyütmek de hatalı kararlara neden olabilir. Hafta ortası Merkür, burcunuzda ileri harekete geçiyor; artık ileriye dönük yaşayabilirsiniz. Kararlarınız, ilişkilerinizdeki iletişim önemli hale gelecek. Kararlar almak, toplantılar ve görüşmeler yapmak en önemlisi imzalar atmak adına uygun dönem başlıyor. Hafta sonu, maddi konularda ani büyük harcamalar, kredi, borç, miras, vergi, sigorta konularında ani can sıkıcı zorlayıcı gelişmeler oluşabilir. Bazılarınız aniden operasyon haberi alabilirler. Hırs, kin, kötümserlik, inat ve kıskançlık tarzı gölge yanlarınız ile yüzleşebilirsiniz. Maddi açıdan daha etkili ve güçlü olma hayalleri kayıplar getirebilir. Diğer yandan, geliriniz ile ilgili ciddi bir değişim, yeniden yapılanma durumları ile de karşılaşabilirsiniz..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı içe dönük, yaratıcılığınızı geliştirmek isteyebilir; farklı kültürlerden etkilenerek değişik bakış açılar geliştirebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı, eğitim, seyahat, hukuk, pazarlama, medya alanlarında bazı açılımlar yaşamanız ve bu konularda kendinizi ifade etme şansı bulabilirsiniz. Bu alanlarda bazı gerçekler önünüze dökülebilir.  İlişkilerinizde aynı zamanda görüş farklılıkları canınızı sıkabilir. Yine yukarıdaki konularla bağlantılı gelir kaybı ya da hayal kırıklıkları da yaşamanız mümkün. Hafta arası Merkür 12. evinizde ileri harekete geçiyor; bu süreçte gizli kapaklı her türlü iletişimden uzak durmanızda fayda var.. Dedikodu kazanı kaynayabilir. Bununyanında bilim ve edebiyat alanlarında başarılı çalışmalara imza atmak da mümkün. Hafta sonu, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikler için oldukça riskli enerjiler barındırıyor. Bazı ilişkiler tamamen bir yol ayrımına gidebilir.. Hırs, kin, intikam, kıskançlık ve baskılayıcı davranışlardan uzak durun. İlişkilerinizde gölge yanlarınızla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bazılarınız için taşınma sonucu yepyeni bir yaşam şekli oluşabilir.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı hiç ummaedığınız, belki de ümidinizi kestiğiniz bazı yerlerden destekler gelebilir. Ortaklaşa gelir açısından bazı gelişmeler yaşanabilir. Psikolojik olarak oldukça kuvvetli hissedebilirsiniz. Ancak sosyal çevrenizden bazı kişilerle aranıza maddi konular girebilir, tatsızlık yaşayabilirsiniz. Bir iki gün mümkünse borç vermeyin, istemeyin ya da kefil olmayın. Hafta ortası Merkür 11. evinizde ileri harekete geçiyor. Sosyal çevrenizdeki iletişim trafiği normal hızına kavuşuyor. Fikirleriniz ve olaylara bakış açınızla arkadaşlarınız tarafından onay almanız mümkün. Arkadaş grubunuzla ufak seyahatler, toplantılar düzenleyebilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili olarak bir eğitim programı ya da imza gündeme gelebilir. Hafta sonu sağlığınıza özellikle dikkat etmenizde fayda var. Çalışma ortamınızda, çalışma arkadaşlarınız ya da müşterileriniz ile aranıza hırs, kıskançlık, güç kullanma gibi davranışları sakın sokmayın. Çalışma ortamında bazı ilişkileriniz, projeleriniz sekteye uğrayabilir. Evcil hayvanlarınız varsa, bir kaç gün sağlıklarına daha dikkat gösterin. 

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı  sosyal çevrenizden bazı arkadaşlarınızla ortaklık kararı alma, bekar olanlar için arkadaş çevresinden eş adayı tanıma imkanı, bazı arkadaşlarınızdan fikir ile destek alma tarzında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak ikili ilişkilerinizde hayal kırıklıklarına açıksınız. Özellikle kariyerinizde kadın figürlerine karşı dikkatli olun; aşırı idealize ettiğiniz kişiler ya da durumlar sizi üzebilir, aradığınızı bulamayabilirsiniz. Hafta ortası Merkür, 10. evinizde ileri harekete geçiyor. Kariyerinizle ilgili olarak iletişim trafiğinin artacağı bir dönem başlıyor. İleriye dönük kariyer planlarınız ile ilgili görüşmeler, seyahatler, eğitim seminer programları oluşabilir. Kariyerinizle ilgili bazı konular üzerinde karar vermeniz, imza atmanız gerekebilir. Arkadaşlarınız ile aranıza hırs, kıskançlık, kin gibi negatif duygular girebilir. Daha etkili ve güçlü olma arzusu, davranışlarımızı etkileyebilir ve gölge yanlarımıla yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Yaratıcılığımız ve yeteneklerimize gereğinden fazla güvenmeyelim, şartlar değişebilir. Yeni bir aşk ya da bir bebek sürprizi bazılarınızı sevinderecektir. Çocuklarınızla ilişkilerinizde bu dönemde baskılayıcı davranışlardan uzak durun. 


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı çalışma hayatınızla ilgili bazı konularda amirlerinizden destek ve övgü almanız muhtemel. Ebeveyninizin sağlık konularından olumlu haberler gelebilir. Bazı projeleriniz size kariyerinizde olumlu yollar açacaktır. Ancak yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya ve ticarek alanlarında günlük ve çalışma hayatınızda hayal kırıklıkları ile karşılaşmanız hafta başı mümkün. Bu konulardaki ilişkilerinize dikkat edin, gelir beklediğiniz alanlarda aksilikler yaşanabilir. Hafta ortası Merkür 9. evinizde ileri harekete geçiyor; yurtdışı hukuk, eğitim, seyahat medya alanlarında ilerleme kaydetmek, iletişim trafiğinin artması mümkün. Bu alanlarda araştırmalar yapmak, bilgi toplamak ve projeleri hayata geçirmek adına uygun bir dönem. Hafta sonu ev ve kariyerini arasında üzerinizde baskı hissetmeniz, ebeveyn ile ilişkilerinizde baskıcı ve kıskanç davranmanız, ailenize karşı zorlayıcı olmanız mümkün. Bu evinizde ve işinizde huzurunuzu kaçırabilir. Yeni bir yaşam düzeni kurmak adına bu gücü kullanabilirsiniz. Özellikle aile büyüklerinin sağlıklarına bir kaç gün dikkat edin..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı yaratıcılığınızı üst düzeyde kullanabilmeniz, sevgiliniz ya da çocuklarınızla bağlantılı yurtdışı, eğitim, seyahat, hukuk ve medya konularında ideallerinizi gerçekleştirebilmeniz mümkün ancak bu gelişmeler harcamalarınızı da paralel ölçüde arttıracaktır. Kredi, borç, vergi, sigorta, miras ve nafaka alanlarında bir iki gün pek şanslı olduğunu söylenemez hatta hayal kırıklıkları bile yaşayabilirsiniz. Bazı alışverişlerinizde gereğinden fazla ücret ödeyebilir, eğlence adına harcamalarınız artabilir. Hafta arası Merkür, 8. evinizdeki İkizler burcunda ileri harekete geçiyor. Banka, kredi, borç başvurularınız, vergi, sigorta, miras, nafaka alanlarında hesaplarınızı yapabilmeniz adına iletişim trafiğinizin artacağı bir dönem başlıyor. Bu konularda görüşmeler yapabilir, kararlar alabilir, imzalar atabilirsiniz. Hafta sonu, iletişim cihazlarınıza ve ulaşım araçlarınıza dikkat edin, seyahatlerinizde ani gelişmeler canınızı sıkabilir, kardeşleriniz ve komşularınız ile aranızda hıs, kıskançlık, baskıcı davranışlar canınızı sıkabilir. Eğitim programlarında ani değişimler, rota kaydırmalar şaşkınlık yaratabilir. Zor durumda kalabileceğimizden, gölge yanlarımızla yüzleşmek durumunda kalabiliriz..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı ev, aile ve gayrimenkul konularında banka, kredi, borç desteği bulmak, alım satımlardan kar elde edebilmek mümkün. Evinizle ilgili bazı borçları rahatlıkla ödeyebilirsiniz. Aile içinde operasyon olacaklar var ise hafta başı oldukça uygun enerjiler barındırıyor. Ancak taşınma ya da eviniz, aileniz ile ilgili danışmanlık alma konularında aksilikler, hayal kırıklıkları oluşabilir. Ortağınız ya da eşinizle ile aranızda yanlış anlaşmalar sorun yaratabilir. İkili ilişkilerde aldanmaya açıksınız; her duyduğunuzu inanmayın. Hafta arası Merkür, 7. evinizde ileri harekete geçiyor. Özellikle ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda ve evliliğinizde iletişim trafiğiniz artacaktır; ortaklaşa alınacak kararlar önem kazanacaktır. Taşınma ile ilgili harekete geçebilir, bazı imzalar atabilirsiniz. Hafta sonu maddi alanda ani beklenmedik geöişmeler, büyük harcamalar çıkarabilir. Ani bir operasyon gelişmesi yaşayabilirsiniz. Ani harcamalar tüm planlarınızı alt üst edebilir. Gelir ve gider dengenizi iyi ayarlamanızı öneririm. Kredi kartlarınıza, çek defterlerinizie hafta sonu daha bir dikkat edin.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Hafta başı bazı yaratıcı fikirleriniz, yazılarınız, iletişim şekliniz ikili ilişkileriniz açısından olumlu etkiler yapabilir. Eşinizle ya da ortağınızla kısa seyahatler veya eğitim programları düzenlemek, taşınma işleriniz varsa, harekete geçmek adına uyumlu enerjiler var. Kardeşleriniz veya komşularınız ile ortak girişimlerde bulunabilir, ortak kararlar alabilirsiniz. Ancak çalışma ortamında, müşterileriniz ve yardımcılarınızla ilgili ilişkilerinizde yanlış anlaşmalar hayal kırıklıkları yaratabilir. Gelir beklediğiniz bir proje kar borakmayabilir. Bel bağladığınız müşteri yok olabilir. Hafta ortası Merkür, 6. evinizdeki İkizler burcunda ileri harekete geçiyor. Çalışma ortamında, günlük hayatınızda iletişim trafiğiniz artıyor. Değişik ve yeni projeler, müşterilerle çalışmak, görüşmeler, toplantılar yapmak, imzalar atmak adına uygun bir dönem başlıyor. Sağlık adına check up yaptırabilir, yeni bir sağlık programına başlayabilirsiniz. Hafta sonu özellikle ikili ilişkilerinizde çok dikkatli olmanız bir kaç gün yaşayacaksınız. Ortağınız, eşiniz ile aranızda hırs, kıskançlık ve baskıcı davranış modelleri oluşabilir, gölge yanlarınız ile bu şekilde yüzleşebilirsiniz. Ani olarak ikili ilişkilerinizin etkilenebileceği bazı ilişkilerin tamamen bitecebileceği bir hafta sonu. Bekarlar ise aniden bir eş adayı ile tanışabilirler. Ani bir taşınma kararı hayatınızı değiştirebilir..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı, işinizde bir terfi, zam ya da üzerinizde çalıştığını bir projenin ya da müşterinin size kazanç sağlayabilmesi mümkün olacak. Çalışma hayatında detaycılığınız size maddi olarak geri dönebilir. Ancak eğlence tarzınız ya da hobileriniz, lüks adına yanlış harcamalar yapmak ya da gereğinden fazla para ödemek sizi üzebilir. Aşk hayatınızda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili masraflarınız hafta başı artabilir. Arkadaşlarınız ile aranızda yanlış anlamalar oluşabilir. Hafta arası Merkür, 5. evinizdeki İkizler burcunda ileri harekete geçiyor. Aşk, çocuklar, yaratıcılığınız ve yetenekleriniz ile ilgili olarak iletişim trafiğiniz artıyor. Yeni bir sevgili adayı ile tanışmak, çocuğunuzun eğitim ya da seyahat programları ile ilgilenmek, spekülatif alanlarda hesaplar yapmak adına uygun bir dönem. Hafta sonu özellikle sağlık konularında daha dikkatli olmanız gereken bir iki gün var önünüzde. Çalışma arkadaşlarınız ve müşterilerinizle aranızda güç savaşları, baskılayıcı etkiler hissetmeniz mümkün. Operasyon ihitmalleri oluşabilir. Bazı bilinçaltı problemler sağlığınızı etkileyebilir. Çalışma hayatınızda, günlük yaşamınızda bazı gizler, sırlar ortaya dökülebilir. Hafta sonu sakin kalmaya özen gösterin.. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı yaratıclığınızı en üst düzeyde kullanabilmeniz, sanatsal harika çalışmalara imza atabilmeniz, idealinizdeki sevgili ile karşılaşabilmeniz mümkün. Çocuklarınızla ilgili konularda da yaratıcılığınız işe yarayacaktır. Hayallerinizi konuşturabilmek, aktive edebilmeniz mümkün. Ancak aile içinde bazı hayal kırıklıkları, yanlış anlaşılmalar, ev içindeki ilişkilerinizi zorlayabilir. Hayalinizdeki aile ilişkileri bu hafta başı pek sahnede olmayacak gibi. Aile içinde daha gerçekçi davranmaya özen gösterin. Hafta arası Merkür, 4. evinizdeki İkizler burcunda ileri harekete geçiyor. Aile içindeki iletişim trafiğinde artış görülebilir. Evden çalışanlar için de yoğun bir dönem başlıyor. Gayrimenkul alım satım işlerinde artış, görülebilir. Eviniz ile ilgili olarak kararlar, imzalar gündeme gelebilir. Hafta sonu bazı arkadaş çevrelerinizde güç savaşları, kıskançlık, hırs, kin tarzı negatif davranış modelleri oluşabilir. Bazı arkadaş gruplarının üzerinizde baskı kurmaya çalışması, gölge yanlarınızla yüzleşmeniz, tamamen farklı oluşumlar içine girmeniz mümkün. Katıldığınız gruplarda özellikle hafta sonu sakin kalmaya özen gösterin. Ani gelişebilecek bir aşk ya da bebek sürprizi de sizi şaşırtabilir..







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder