14 Haziran 2014 Cumartesi

14 Haziran 2014 - Astrolozi



Haftasonuna Ay'ın Oğlak burcundaki hareketi ile giriyoruz; ayaklarımız yere sağlam basıyor ve sorumluluklarımızın farkındayız.. İrade, gerçekçilik, kararlılık bizi işkolik olmaya eğilimli yapabilir bugün. Adil olmak ve en önemlisi prensiplere göre harekey etmek önem kazanacaktır. Sadece kendimizden değil, etrafımızdakilerden de aynı beklentiler içinde olabiliriz. Katı ve duygudan uzak tutumlar gün içinde mutsuzluk yaşamamıza neden olabilir. Disiplin ve düzen herşeyin önüne geçebilir. 

08:21'de Ay ve Neptün arasında olumlu bir görünüm gerçekleşecek; sadece günün erken saatlerinde duygusal yanımız görevde olacak gibi.. Çevremize ve insanlara karşı hassasiyetimiz artacağından, vericiliği ve acıma duygularımızda abartılar oluşabilir. Sevgi, şefkat ve merhametin içimizde uçuştuğunu hissedebiliriz. Dualar, niyetler ve bazı ruhani ritüeller için uygun bir sabah. Zor bir günün göğüslemeden önce duygusal yanımızı güçlendirmekte, sevginin gücünü hissetmekte yarar var.

15:43'te tüm gün etkili olacak Mars ve Pluto karesi kesinleşiyor; 16:43'te Ay da Pluto ile kavuşup, 16:44'te Mars ile kare yapacak ayrıca.. Yani Ay bu açıyı daha da güçlü bir hale getirmekte.. Malum Oğlak öncü bir burç.. Bizim meşhur Büyük Kare bu hareketlerle fokur fokur kaynayacağa benziyor. Tutkuları, hırsları uyandırıcı ve yapmaya zorlayıcı güçlü bir etki. Gerek fizik gerekse "ben" enerjisi çok yüksek olacaktır. Bu enerjinin itişi anlaşmazlıklara, mücadeleye ve tersliklere zemin hazırlar. Bizi sinirlendiren olayları adeta kendimize çekmemiz mümkün. Ne olur, bir tartışmaya girmeden önce karşımızdakinin bunu gerçekten hak edip etmediğini vicdanınıza sorun. Aksi halde telafisi zor durumlarla karşılaşabiliriz. Hatta insanlarla yakın olmasak bugün için daha iyi gibi.. Bir getirisi var her açıda olduğu gibi; yolsuz, haksız ve kanunsuz durumları gün ışığına çıkarabilir. Şayet böyle gizlilikleriniz varsa, yüzleşmeye hazır olun derim. Aşırı bağımlı olduğumuz şeylerden kopabilir ya da onlar için gücümüz verdiğince savaşmak isteyebiliriz. İçimizde aşırı yükselen eril enerjiyi atmak için fiziki güç gerektiren uğraşlar ile vakit geçirmek; yükselen öfkemizi dengeleyebilir.

21:50'de Ay Büyük Kare'nin diğer bir köşesinde olan Uranüs'e bir kare yapacak; içimizdeki huzursuzluk ve acelecilik tavan yapabilir. Bu etkilerin kazalara neden olmaması için günü ağır ve serinkanlı geçirmekte fayda var. Değişik şeyler yapmak, herkesten aslında çok farklı olduğumuzu kanıtlamak adına garip davranışlara itebilir bizi. Bu sadece kendimizi değil etrafımızdakileri de huzursuz etmemize neden olacaktır. Gün boyu sakinliğinizi korumaya özen gösterin..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder