30 Haziran 2014 Pazartesi

30 Haziran 2014 - Astrolozi



Ay, Aslan burcunda iken yepyeni bir haftaya giriyoruz; yeni umutlar, yeni tecrübeler.. Güçlü, özgüveni yüksek, ne istediğini bilen, samimi ve hareketli olmak, bir de tabii etrafımızda bizi pohpohlayan insanların olması tam da bugün bize göre.. İşler yolunda ise, huzurumuz mutluluğumuz yüzümüzden okunabilir. Her ne kadar rol yeteneğimiz bugün yüksek olsa da duygularımızı gizlemeyi pek beceremeyebiliriz. Ancak zorlandığımz durumlarda, çabucak yıkılabiliriz. Ancak olayları gereğinden daha hafife alıp panik olmadığımızda, politik yaklaşımlar geliştirebilir ve daha kolay, kestirmeden sonuca oluşabiliriz. Kendi sorumluluklarımız altında olmayan işlerde bile, görev üstlenmemiz pek bir kolay olacaktır; zira güç ve kumanda isteği Aslan burcunun en önemli özelliklerinden biri..

03:16'da Ay ve Venüs arasında olumlu bir açı gerçekleşiyor; yakın arkadaşlıklar ve bundan öte özel ilişkiler, aşk, meşk sevdasına düşüren bir transit aslında.. Bu tür duygular zenginleşeblir ve yaşamın en önemli değeri olarak kısa bir süre için de olsa hissedilebilir. Bu sevgi dalgası başka şeylere de yayılır. Sevilen illa bir insan değil, özel bir eşya, bir hayvan, bir mekan, iş ya da proje veya nesnel olmayan şeyler de olabilir. Bazı şeyleri düzeltmek, sevgiyi hissetmek, duygulara yeni bir soluk kazandırmak için uygun br zaman diyebiliriz. Ancak saati nedeniyle pek kullanılabilir olduğu söylenemez. Ancak Ay'ın akşam saatlerine kadar majör bir açısı olmadığından bu etki hafif de olsa gün boyu hissedilebilir. Bu arada Venüs ve Neptün arasında dün gerçekleşen sevimsiz kare hala etkin.. Gözü kara olarak ilişkilerin ve zaafların peşinden gitmek, bizi sonradan üzebilir. Ne de olsa aldanmaya ve aldatmaya pek bir yakınız bu aralar.. Mümkün olduğu kadar gerçekçi olmakta ve gerçekleri görmekte fayda var..

20:39'da Ay ve Uranüs arasında harika bir üçgen oluşuyor; yeni ve değişik bir duygusal heyecana ihtiyaç hissedilebilir. Farklı ve değişik insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri ile canlanmak adına harika bir akşam. Bu gibi şeylere imkanınız yoksa, enerjinizi kendinizi, evinizi değiştirmek için kullanabilirsiniz. Dikkat edin, ani hareketleriniz çevrenizdekilerde tedirginlik yaratabilir.

21:57'de Ay ve Satürn arasında sert bir kare oluşacak; ani bir depresyonun veya duygusal bir karamsarlığın ortaya çıkmasına müsait bir gece olacak gibi.. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görememe tarzı düşüncelerin yoğunlaşması ve hayatın olduğundan çok daha renksiz görülmesi, duyguların ve düşüncelerin gerçeğe uymamasına neden olacaktır. İlişkilerde de zorluklar oluşabilir; çevremize de bu negatif duyguları istemesek de yayabiliriz. Samimi ve sıcak diyaloglar pek mümkün olmayabilir. Özellikle otorite figürleri olmak üzere tüm ilişkilerimizde buz gibi havalar esebilir; önemli görüşmeleri bu saatlere bırakmayalım. Mümküm olduğu kadar bu olumsıuz düşüncelerden uzaklaşmaya gayret etmeli, özellikle geçmiş ile hesaplaşmaktan uzak durmalıyız..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder