7 Haziran 2014 Cumartesi

8 Haziran - 14 Haziran 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç

Haftaya maddi olarak güzel haberler ile giriyorsunuz. Kariyerinizde arzu ettiğiniz yükselmeyi ya da maaş artışı ile ilgili talebinizi gerekli yerlere iletebilirsiniz. Terfi ve zam alma, otorite figürleri, güçlü, kalbur üstü kişiler ya da büyüklerinizden güzel destekler alabilir, bu kişilerle ilişkilerinizi iyileştirebilirsiniz. Ayaklarınız haftanın ilk yarısı yere güçlü basacak; özgüveniniz yükselecek.. Haftanın ikinci yarısı, Cuma günü 9. evinizde gerçekleşecek dolunay etkisinde. Harcamalarınız, kredi kartlarınız, vergi, sigorta ya da burs konularında kendinizi baskı altında hissetmenize; bazı geriye dönük borçların sorun çıkarmasına, ödemeleriniz nedeniyle giderlerinizin atmasına neden olabilir. Bazı ilişkilerinizde para sorun çıkarabilir. Önümüzdeki 10 günlük süreçte ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında beklenmedik, sıradışı gelişmeler oluşabilir. Yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, seyahat, ticaret gibi konularda bazı noktaları daha net görebilirsiniz. Ancak bağlantılı olarak otorite figürleri ile ilişkilerinizi ılımlı tutmanızda fayda var; ani ayrılıklar, ani birleşmeler sizi şaşırtabilir. Aralık ortasından beri süren bu alanlardaki problemleri çözebilme imkanı bulabilir, cesareti gösterebilirsiniz.. 

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftaya yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, ticaret ve pazarlama konularında güzel gelişmelerle giriyorsunuz; kendinize olan güveniniz hayata bakışınız olumlu olarak etkileyecektir. Uzak akrabalar ya da yabancı arkadaşlarla ilişkilerinizde düzelmeler moralinizi yükseltebilir. Haftanın ikinci yarısında, Cuma günü 8. evinizde gerçekleşecek dolunay etkileri mevcut. Özellikle ikili ilişkiler konusunda kendinizi baskılanmış ve engellenmiş hissedebilirsiniz. Talepleriniz kabul edilmeyebilir. Eşiniz ya da ortağınız ile önümüzdeki 10 gün ilişkilerinizi ılımlı tutmanızda fayda var. Taşınma konuları ya da size rehber olacakların fikirleri, maalesef bu süreçte olumlu ilerlemeyebilir. Çalışma hayatınızda, bilgi karmaşası, yurtdışı ticaret işlerinizde bu süreçte aksilikler yaşamanız olası. Bazı durumlar kontrolünüz dışında gelişebilir; kronik bazı rahatsızlıklar nüksedebilir. Müşterilerinizle veya çalışma arkadaşlarınızla Aralık'tan beri gelen bazı problemleri çözebilmek adına cesaret gösterebilirsiniz. Varsa evcil hayvanlarınız bu olumsuz görünümden etkilenebilir. Ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, miras ya da eş geliri ile ilgili konularda bazı noktaları net olarak görebilir, gerekli çözümleri sağlayabilirsiniz; harcamalara bu 10 günlük dönemde dikkat..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Haftaya maddi olarak beklenmedik destekler ile başlıyorsunuz; kredi, vergi, sigorta, miras ve eş geliri ile ilgili konularda çözülmeler sizi sevindirebilir. Ancak hırs, kıskançlık ve gizli görüşmeler sorun yaratabilir, dikkat. Psikolojik olarak kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir hafta başı olacak; sezgileriniz de yükselebilir. Haftanın ikinci yarısı, Cuma günü 7. evinizde gerçekleşecek dolunay etkisinde olacaktır. Önümüzdeki 10 günlük dönemde, çalışma ve günlük hayatınızda bazı gelişmeler üzerinizde baskı oluşturabilir; bazı sağlık problemleri canınızı sıkabilir. Yardımcılarınızla ve çalışma arkadaşlarınızla aranız açılabilir. Müşterilerinizle olan ilişkilerinizde ılımlı olmaya özen gösterin. Diyet ya da egzersiz programları adına da pek uygun bir dönem değil. Eğlence ve spekülatif alanlar harcamalarınızı arttıracaktır; pek şanslı değilsiniz. Sevgiliniz ile aranızda hırs, kıskançlık krizleri sorun yaratabilir. Aralık ayından beri gelen bazı çocuk, aşk ve maddi problemleri giderebilmek adına cesaret gösterebilirsiniz. Hamile olanların özellikle dikkat etmeleri gerekmekte. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanında bazı noktaları daha net görebilecek, sorunları çözebilme imkanı bulabileceksiniz. Taşınma işlerinizde ve fikir alımlarınızda gerekli destekler oluşabilir. İkili ilişkilerde stresli durumlar can sıkabilir.. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Haftaya sosyal çevrenizden işinize yarayacak fikirsel desteklerle başlıyorsunuz.. Bazı arkadaşlarınızla ortaklaşa işlere girişebilir, çevreniz sayesinde bir eş adayı ile tanışabilirsiniz. Birliktelik adına umutlarınızın yeşerdiği, keyifli zaman geçirebileceğiniz, ilişkilerinizi güçlendirebileceğiniz bir hafta yarısı olacaktır. Haftanın ikinci yarısı, Cuma günü 6. evinizde oluşacak dolunay etkisi altında. Bazı baskılayıcı gelişmeler önümüzdeki 10 günlük süreçte sosyal ilişkilerinizde sorun yaratabilir. Çocuğunuz ya da sevgiliniz daha fazla ilgi bekleyebilir. Bazı çıkarcı davranışlar, arkadaşlıklarınızda sorun çıkarabilir. Aralık'tan beri süre gelen ev, aile, eş, ortaklık ve kariyer problemlerini sonlandırabilmek adına cesaret gösterebilirsiniz. Bazı sürüncemede olan durumlar hızlanabilir. Ev ve kariyer arasında kuramadığınız denge, otorite figürleri ile olan problemler sonuca ulaşabilir. Çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız, müşterileriniz ya da sağlığınızla ilgili olmak üzere bazı noktaları net olarak görebilecek ve gerekli müdahaleleri yapabileceksiniz; ancak ev satışı, taşınma gibi konularda ani gelişmeler planlarınızı bozabilir..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Haftaya kariyerinizle ilgili bazı projelerinizde başarılı olabileceğiniz etkilerle başlıyorsunuz. Patronlarınızdan övgü ve onay alma kolay olacaktır. Ebeveyn ya da kendi sağlığınız ile ilgili de güzel haberler var. Uyguladığınız diyet ya da egzersiz programı, vücudunuzun güçlenmesine neden olacaktır. Haftanın ikinci yarısı, Cuma günü 5. evinizde gerçekleşecek dolunay etkisinde. Önümüzdeki 10 günlük sürede ev ve kariyer arasında kalabilir; dengeyi koruyamayabilirsiniz. Aile içinde, otorite figürleri ile ilişkilerinizde baskı hissedebilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizde sağlık problemleri oluşabilir. İletişim alanında, seyahat ve ulaşım konularında, iş arkadaşlarınızla, müşterilerinizle ilişkilerinizde aksilikler yaşanabilir. Aralık'tan beri süregelen çalışma ya da iletişim problemlerinizle ilgili olarak harekete geçme cesaretini gösterebilirsiniz.. İletişim cihazlarınızda ya da ulaşım aracınızda arızalar oluşabilir; kazalara karşı dikkatli olun. Sevgiliniz, çocuklarınız ve yetenekleriniz ile ilgili olarak bazı noktaları net olarak görebilme imkanı bulacaksınız. Yeni hobileriniz oluşabilir, lüks tüketim daha fazla ilginizi çekebilir. Göz önünde olmak, egonuzu yükseltebilir..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Haftaya yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, ticaret, pazarlama işlerinizde kendinizi daha güçlü ifade edebileceğiniz etkilerle başlıyorsunuz. Çocuğunuzun yurtdışı eğitim olayına sevinebilir, bir davanızdan maddi kazanım elde edebilir, ticari işlerinizde kendinizi ispat edebilirsiniz. Pasaport işlemleri, yurtdışı seyahat organizasyonları adına uygun bir hafta başı olacaktır. Haftanın ikinci yarısı, Cuma günü 4. evinizde gerçekleşecek dolunay etkisi altında. İletişim ve yayıncılık, seyahat alanlarındaki konularınızda üzerinizde baskı hissedebilirsiniz; bazı işlerinizde gecikmeler oluşabilir. Kardeşleriniz ve komşularınızla önümüzdeki 10 gün içinde ilişkilerinizde sorun yaşayabilirsiniz. Eğlence, lüks tüketim merakı, çocuklarınız ile ilgili konular harcamalarınızdaki dengeyi önümüzdeki günlerde bozabilir. Aşk hayatınızda ya da çocuklarınızla ilişkilerinizde aranızda ani problemler sorun yaratabilir. Aralık'tan beri devam eden bazı maddi, borç problemlerini çözebilmek adına gerekli cesareti gösterebilirsiniz. Ancak borç ya da kredi almak, vermek adına uygun bir dönem değil.. Ev, aile ve gayrimenkulünüz ile ilgili olarak bazı noktaları bu 10 günlük süreçte daha net görebileceksiniz. Aile içinde ilişkilerinizde sorunlar su yüzüne çıkabilir.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Haftaya ortaklaşa gelir, borç, kredi, vergi, sigorta, miras işlerinizde güzel gelişmeler ile başlıyorsunuz. Ev ya da gayrimenkul alımı ile ilgili kredi başvurunuzda, eşinizin gelirinde gelişmeler kaydetmek mümkün. Haftanın ikinci yarısı, Cuma günü 3. evinizde gerçekleşecek dolunay etkilerini barındırmakta. Harcamalarınız, kredi kartlarınız ya da kredi başvurunuzdaki banka masrafları üzerinizde baskı yaratabilir. Ödemelerde gecikmeler sizi zor durumda bırakabilir. Önümüzdeki 10 günlük dönemde finansal olarak sıkılabilirsiniz; vergi, sigorta ödemeleri sorun çıkarabilir. Ev ve aile konularında fikir ayrılıkları, ego savaşları bu sürede canınızı sıkacaktır. Aralık'tan beri süre gelen ikili ilişkiler ve aile alanındaki sorunları çözebilmek adına cesaret gösterebilirsiniz. Ancak Mars agresyonunuzu yükselttiğinden sakin kalmakta fayda var; aksi halde hastalanabilirsiniz. Kazalara da açık olduğunuz bir süreç. Bu dönemde kardeşler, komşular ve yakın çevre, seyahat, ulaşım, eğitim, medya ve yayıncılık alanındaki işlerinizde bazı noktaları daha net görebileceksiniz. Ev, aile, kariyer, ikili ilişkiler gibi önemli konularda kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz...

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Haftaya ikili ilişkilerinizdeki iletişimin destekleyici etkileri ile giriyorsunuz. Taşınma işlemleri, ortaklık sözleşmeleri, eşiniz ile kısa seyahat organizasyonu adına çok olumlu bir hafta başı. Eşinizden ya da ortağınızdan fikirsel destekler almak, size yarar sağlayacaktır. Haftanın ikinci yarısı, Cuma günü 2. evinizde gerçekleşecek dolunay etkileri barındırıyor. Önümüzdeki 10 günlük süreçte ikili ilişkilerde soğukluk, depresif durumlar oluşabilir. Kendinizi ilgi görmüyormuş, sevilmiyormuş gibi karamsar düşüncelere kaptırabilirsiniz. Ortağınızla ve eşinizle olan ilişkilerinizde ılımlı davranmaya özen gösterin. Yakın çevreniz ile ilgili bazı gerçekler bu dönemde önünüze dökülebilir, bazı dedikodular canınızı sıkabilir. Seyahat, eğitim, yayıncılık, ulaşım gibi konularda kontrolünüz dışında yaşanabilecek bazı gelişmeler çalışma hayatınızı etkileyebilir. Aralık'tan beri süregelen bu tarz problemleri halledebilmek adına girişimler yapmak durumunda kalabilirsiniz; ancak cesaret sorun yaratabilir. Sağlık problemleriniz varsa bunlar nüksedebilir. Maddi konularla ilgili olarak bazı noktaları daha net görebilecek, gerekli çözümler için harekete geçebileceksiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Haftaya çalışma hayatınızda maddi yararlar sağlayıcı etkiler ile başlıyorsunuz. Zam ya da prim tarzı gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir. Yeni bir müşteri, çalışma arkadaşlarınızdan gelebilecek destekler size yarar sağlayabilir. Diyet ya da egzersiz programları fayda sağlayabilir. Sağlık açısından detaylı kontroller adına da uygun bir dönem. Bazılarımız bir evcil hayvan edinebilir. Haftanın ikinci yarısı, Cuma günü burcunuzda gerçekleşecek dolunay etkisinde. Günlük ya da çalışma hayatınızda işler üzerinizde baskı yaratabilir. Önümüzdeki 10 günlük dönemde kontrolünüz dışında bazı gelişmeler, bazı gizliliklerden haberdar olmanız, işerinizi sekteye uğratabilir; müşteri ya da çalışma arkadaşlarınızla aranızda sorunlar çıkabilir. Aralık'tan beri süregelen maddi problemler, umutlarınızı kurutuyor.. Bu problemleri çözebilmek adına önümüzdeki günlerde bazı fırsatları değerlendirebilirsiniz; ihtiyacınız olan şey cesaret. Arkadaşlarınızla aranıza girmiş olan para ile ilgili problemler çözüm adına nüksedebilir. Eğlence ve sosyal hayat adına harcamalarınızı dengelemeniz gerekmekte. Bu süreçte, karamsar ya da depresif hissetmeniz olası; ancak hayatınızda özellikle maddi anlamda ve önemli bazı konularda, satır aralarını net olarak görebilme ve sorunlarınızı çözebilme imkanı bulabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Haftaya aşk hayatınızda hareketlenme, sürpriz bebek haberleri ve yaratıcılığınızdaki artma etkileri ile başlıyorsunuz. Yeteneklerinizi tutku ile ortaya koyabileceksiniz. Sahiplenici ve güçlü tavırlar, sevgiliniz veya çocuklarınız ile ilişkinizde baskın olabilir. Haftanın ikinci yarısı, Cuma günü 12. evinizde gerçekleşecek dolunayın etkisi altında. Önümüzdeki 10 gün pek eğlenceli geçmeyecek gibi. Kendinizi sosyal çevrenizden sıyrılmak, daha az kalabalık içinde olmak isteyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizdeki bazı olaylar üzerinizde baskı oluşturabilir ve problem yaşayabilirsiniz. Aralık'tan beri kariyer alanında yaşamış olduğunuz bazı problemler tekrar gündeme gelebilir. Aile ve iş arasında kalabilirsiniz. Bu dengeyi kurabilmek adına cesaretli ve atak olmanız gerek. Otorite figürleri ile güç mücadelelerine girmekten uzak durun. Kariyerde rota değişimi yapmak zorunda kalabilirsiniz.Önümüzdeki günlerde daha içe dönük ve yalnız kalmak isteyebilir; bazı yarım kalan işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Projelerinizle ilgili netlik kazanmak adına iç sesinize güvenin. Rüyalarınızda ve sezgilerinizde artış görülebilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Haftaya psikolojik olarak kuvvetli giriyorsunuz; ev, aile ve gayrimenkulünüz ile ilgili bazı durumların netlik kazanması muhtemel. Evde çalışanlar için gelir elde edebilecekleri bir hafta yarısı. Bırakmak istediğiniz bir kötü alışkanlığınızdan kurtulmanız mümkün. Eviniz ile ilgili ani bir değişim size keyif verebilir. Evinizde sakin vakit geçirmek hoşunuza gidecektir. Haftanın ikinci yarısı, Cuma günü 11. evinizde gerçekleşecek dolunayın etkisinde. İş ve ev arasında üzerinizde baskı görebilir, otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde sorun çıkabilir. Görevler ve sorumluluklar canınızı sıkabilir. Aralık ayından beri süregelen yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama,medya ve ticaret ile ilgili işlerinizdeki problemleriniz nüksedebilir. Uzak akrabalarınızla ilgili bazı duyumlar alabilirsiniz. Bu konulardaki sorunları çözebilmek adına belki harekete geçmek gerekiyordur. Sosyal çevrenizde, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı noktaları net olarak görme fırsatı bulabileceksiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelir ile ilgili bazı projelerinizi uygulamaya geçebilirsiniz. Arkadaş problemleri adına çözüm odaklı girişimlerde bulunabilirsiniz. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Haftaya yakın çevreniz, seyahat, eğitim, yayıncılık, ulaşım, ticaret konularında olumlu gelişmeler ile giriyorsunuz. Arkadaş çevreniz ile eğitim ya da seyahat organizasyonu, şiir, roman yazma çalışmaları, kardeşleriniz ve komşularınız ile eğlenceli vakit geçirmek, arkadai çevrenizde fikirlerinizin değer görmesi ve kariyerinizle ilgili olarak bazı maddi kararlar önem kazanabilir. Haftanın ikinci yarısı, Cuma günü 10. evinizde gerçekleşecek dolunay etkileri barındırmakta. Önümüzdeki 10 gün süresince bazı fikirlerinizi baskılanabilir; eğitim ve seyahat programlarınızda aksilikler gecikmeler yaşanabilir. İletişim cihazları ve ulaşım araçları alışverişlerinde problemler yaşanabilir. Hukuksal problemlerden haberdar olabilirsiniz. Aralık'tan beri süregelen bazı maddi problemler kendini tekrar hatırlatabilir. Sosyal çevrenizde bazı kıskançlıklar, hırslar oluşabilir. Mümkünse bu dönemde kredi, borç işlerine girmeyin. Gelirinizde bazı kesintiler canınızı sıkabilir. Kariyeriniz ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde bazı noktaları daha net görme fırsatı bulabileceksiniz. Bu yönde çözüm odaklı girişimlerde bulunmak mümkün olabilir. Yaratıcılığınızı göstererek olayları sonlandırabilirsiniz..





Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder