15 Haziran 2014 Pazar

15 Haziran 2014 - Astrolozi



Ay'ın Oğlak burcunda ilerlemesi ile haftanın son gününe giriyoruz. Dolunay enerjisinin üzerimizde baskı yarattığı ve oldukça sert etkili bir Cumartesi'yi geride bıraktık..  Melankolik ve karamsar yanımız halen daha görevde olabilir. Herşeyin doğru bildiğimiz gbi ilerlemesinde ısrar etmek, değişime direnç bizi yormuş olabilir. Büyük Kare'nin etkisi ile de agresyon tavan yaptı çoğumuzun hayatında. Diğer zamanlara göre daha asık suratlı, eleştirici ve soğuk davranışlar sergilemiş olabiliriz.

00:33'te Ay ve Satürn arasında harika olumlu bir açı gerçekleşecek; gece saatlerinden itibaren kendini hissettirebilir. Düne göre daha duygularımızı kontrol edebilmemiz mümkün olacağından, hayata karşı daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım içine girebiliriz. Hatta belki dün kafamızı yoran bazı düşünceler bu saatlerde bize anlamsız gelebilir. Zorluklara, problemlere karşı daha sabırlı ve tahammüllü olmak, tek başımıza tüm değerlendirmeleri yapabileceğimize ve işlerimizin üstesinden gelebileceğimize inanmamız mümkün. Otorite figürlerinden destek almak adına da olumlu bir gece yarısı olacaktır. Geçmişe kayan düşünceler eşliğinde geçmiş tecrübelerden fayda çıkarmak da mümkün.

04:17'de Ay ve Venüs arasında harika bir üçgen oluşacak; saatinden dolayı çoğumuz hissetmeyebiliriz ama harika dostluk saatleri diyebilirim. İlişkilerimizdeki sorumluluklarımızı üzerimize almak bazı kırgınlıkları, problemleri onarabilmek adına uygun etkiler verecektir. Kolaylıkla oluşan duygu akışı, çirkinlikleri, zorlukları örtebilir. Koruyuculuk, annelik gibi dişil duygularda artış görülebilir. Gözlerimizin hep güzeli arayacağı bir sabah yaşayabiliriz.

Ay, Oğlak burcundaki son açısını 09:35'te Yengeç burcunda ilerleyen Jüpiter'e bir karşıt ile yapacak; bu taransit genellikle kendimizi iyi hissettirici etkilerinin yanı sıra hala Büyük Kare etkisinde olduğundan, meydan okuma isteği gibi dürtüler de oluşturabilir. Özgürlük ve yardımlaşma isteğini besleyecektir. Yüklerden, engellerden sıyrılmak ihtiyacı fazlasıyla baskın olabileceğinden, çevremizde sorumsuz biri gibi alılanabiliriz de. Emirler ve zorlayıcı metazori hareketlerden kaçmak ve karşıdan gelebilecek herhangi bir baskıya karşı koymak ve direnmek, mecbur olduğumuz sorumluluklarımızı yerine getirirken zulüm gibi hissetmek maalesef mümkün. Ay bu hareketinin ardından boşluğa giriyor ve 20:27'de Kova burcuna geçene kadar da açısız ilerleyecek; Son açısı malum Jüpiter ile olacağından; bu açının etkisini akşama kadar hissedebilmek mümkün.

Akşam saatlerinde, Kova burcunun etkisiyle daha yaratıcı,  kendimize özgü hareketler sergilememiz olası. Kurulu bir planı takip etmek yerine, sezgilerimizin fısıltılarına kulak vermek ve "farklı" olma eğilimi sergilememiz çok normal olabilir. Grup aktiviteleri, arkadaş toplantıları için de uygun bir akşam olabilir. Reformist, orjinal, entellektüel her türlü konu ilgimizi çekecektir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder