19 Haziran 2014 Perşembe

19 Haziran 2014 - Astrolozi



Ay, bugün de Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor.. İdealist ve ileriyi gören davranışlar içinde olmak ve gerçekleri reddedebilecek kadar da fantezi dünyasında yaşamak gün içinde normal.. Duygusallığımız yoğun olacağından, etrafımızdaki ufacık detaylar bizi etkileyebilir. Çevremize şefkat ve merhamet düzeyinde abartıya kaçmamakta fayda var. Gün içindeki olumlu enerjilerle beraber sezgiselliğimiz de artacağından, dua ve niyetlerimiz açısından olumlu enerjiler akışta olacaktır.

02:45'te Ay ve Satürn arasında harika bir üçgen açı oluşuyor;Balık enerjisinin vereceği duygusallığı kontrol edici özellikler taşımakta.. Hayata daha akılcı ve ölçülü, ayakların yere bastığı bir yaklaşım serilemek gece saatlerinden iti baren mümkün. Bir süre evvelki düşüncelerimiz kızabiliriz bile. Zorluklara daha raha göğüs gerebilme, sabretme ve tahammül gösterebilme sabah erken saatlere kadar mümkün olabilir. Sınırları hatırlatıcı bir etki diyebiliriz.

14:15'te Ay ve Jüpiter arasındaki üçgen açı çevremizdekilerle aramızda duygusal bir bağ kurulmasına yardım edecektir. Yardımlaşma, duygusal ve fiziksel cömertlikte bulunma, hayatın farklı yönlerine eğilme ve gerçekleri görmeyi isteme açısından olumlu.. Dün gerçekleşmiş olan Jüpiter ve Venüs arasındaki olumlu etkiyi de aktif tutacak olan bu açı, maddi gelirlerle ilgili olarak desteklere de işaret ediyor. Kırgınlıkları gidermek, ilişkilerdeki problemleri tamir etme adına olumlu.

16:14'te Ay ile Venüs arasındaki olumlu açı sayesinde yukarıdaki etkiler perçinleniyor.. Yakın arkadaşlıklar, aşk, meşk sevdasına düşüren bir transit.. Güzelliklere olan dürtümüz artabilir ve yoğun sevgi dalgası çevremize yayılabilir. Bir şeyleri tamir etmek, sevgiyi hissetmek ve duygulara yeni bir soluk kazandırmak için çok uygun bir öğleden sonra var önümüzde.. Bir dezavantaji, tembellik ve rehavet yaratabilir, dikkat..

Maalesef akşam saatlerinden itibaren gün içindeki bu olumlu etkiler yerleriniz sert rüzgarlara bırakmakta; 21:38'de Ay ve Güneş arasındaki sert kare ile kadın-erkek ve otorite figürleri öncelikli olmak üzere ilişkilerdeki davranışlar sertleşebilir. Alınganlık artacaktır; bazı ufak problemler dikkat edilmezse krizlere dönüşebilir.. Duygusal dalgalanmalar kendimizi mutsuz ya da hasta hissetmemize neden olacaktır. Kendimizi haklı görememizdeki ısrar bizi huzursuz edebilir.

22:05'te Ay, son açısını Merkür'e bir kare olarak yapmakta.. Bu da maalesef ilişkilerde kritik saatlere işaret ediyor. Problemli olan ilişkilerde sorunlar dikkat edilmezse büyüyecektir. Özellikle Merkür'ün geri hareketini de göz önünde bulundurursak; gece saatlerinde duygusal ve fiziksel rahatlama çalışmaları yapmak, olayları akışına bırakarak, söz ve davranışların üzerinde fazla durmamaya çalışmak en iyisi olacaktır. Ay bu açının ardından boşluğa girecek ve günü açısız hareketi ile bitirecek..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder