29 Haziran 2014 Pazar

29 Haziran 2014 - Astrolozi



Ay haftanın son gününe Yengeç burcunda ilerleyerek giriyor. Son bir kaç gündür kendimizi daha duygusal hatta ağlamaklı, merhametli, çevremizdekilere karşı daha koruyucu davranarak ve onlarla ilgilenerek, geçmiş ile uğraşarak, büyük bir ailenin parçası olduğumuzu hissederek geçirmiş olabiliriz. Kabuğumuzun yani ailemizin, aile olarak gördüklerimizin yelpazesi altında kendimizi güvende hissettik. Manevi duyguların artışı ile Ramazan ayına girdik.. Etrafımızdakilerin ruh hallerinden fazlaca etkilendik.. Mutlu olabilmek için, sarıp sarmalanmak istedik.

04:03'te Ay, Jüpiter ile kavuşacak; aslında sabaha karşı bu saatlerde kısa süreliğine her şeyin yolunda olduğunu hissetmek, endişe ve korku duygularından tamamen uzaklaşmış olmak, kendimize güvenmek, başkalarına ve kendimize karşı daha toleranslı olabilmek, ters hareketlerden bile rahatsız olmayıp, onları iyimser algılamak, mücadele etmekten uzak durabilmek mümkün. Büyük Kare'nün son köşesi Jüpiter'e de dokunan Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor. Büyük Kare etkisiyle, yaşamlarımızda oluşan durumları çoğaltıcı bir etki de verebilir.

10:22'de tüm gün etkili olacak Güneş ve Neptün arasındaki harika üçgen açı kesinleşiyor; ideallerinizi, amaçlarınızı canlandırarak, bunları hem daha derin hem de daha gerçekçi bir boyutta anlama isteğimizi uyandırıcı bir etkisi var. Gerek duygusal gerekse akıl yönüyle birbirine iyi destek verir. Bu günü hayatımızın neresinde olduğumuzu anlamak ve gerçek ihtiyaçlarımızı ne şekilde karşılayabileceğimizi düşünmek için kullanabiliriz. Ruhsal çalışmalar yağmak, kendi başımıza tefekküre dalmak, dua, meditasyom için çok uygun bir gün.. Bu etki aynı zamanda ilişkilerde romantizm havası yaratmak ve bazı güzellikler yaşamak adına harika.. Çevremizdeki dünyayı çok daha net algılayabiliriz.. Bir şekilde mistik bir tecrübe yaşayabilecek bir tecrübe oluşabilir. 

11:42'de ise Ay, Aslan burcuna geçiyor; daha dışa dönük yaşayabileceğimiz bir iki gün var önümüzde.. Güneş gibi ışıl ışıl parlayıp, dikkatleri üzerimize çekmek isteyebiliriz. Liderlik özelliklerimiz, sıcaklığımız ve güçlü kişilik özelliklerimiz daha öne çıkacaktır bu süre zarfında.. Etrafımızın bizi onaylayan insanlarla çevrili olmasını istememiz bazen gerçekleri görmemizi engelleyebilir. Olumsuz eleştiriler karşısında hemen kendimizi geri çekmemiz mümkün. Özlellikle eğlence, sanat aktiviteleri ile meşgul olabiliriz. Ayrıntılar bizi bu dönemde sıkabilir ve tembellik yapmak adına da fırsatlar yaratabiliriz.

22:30'da Venüs ve Neptün arasında sert bir kare kesinleşiyor; bu açı bugün kesinleşse de Yeni Ay etkisi altında olduğundan önümüzdeki bir ay boyunca etksiini hissedebiliriz. İlişkilerde duygusal istekler, gerçekçi olmayan isteklere dönüşebilir. Aslında ilham gerektiren işler açısından çok uygun olabilir; ancak maddi konulardsa da başarısızlık oluşabilir. Hayal kırıklıkları, duygusal incinmeler, çabuk darılma, alınganlık yükselebilir. Kendi gerçeklerimiz ve ilişkilerimizin içeriği hakkında çelişkilere düşerek, gönülsüzlük, isteksizlik hisleri beslenebilir. Hayallere kendimizi fazla kaptırmak bir yandan bizi gerçeklerin artık mutlu edememesine de neden olabilir. Gerçeği görmek zor gelebilir. Platonik duygular yaratacağından, erişemeyeceğimiz kişi veya durumlara karşı cazibe yaratabilir. Aşkta kaybetmek, incinmek, hakkımızın yenmesi gibi durumlar oluşabilir. Oluşan problemleri ise değil yakınlarımıza, kendimize bile itiraf etmekten kaçınabiliriz. Evet hayal kurmak iyidir ama, gökyüzünde böyle bir açı aktifken, ayaklarımız biraz daha yere basmalı..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder