11 Haziran 2014 Çarşamba

11 Haziran 2014 - Astrolozi



Ay, son açısını yapmak üzere güne Akrep burcunda ilerleyerek giriyor; ardından boşluğa girecek.. İnat ve azim, karşımıza çıkabilecek zorluklara meydan okuyabilmemiz için bize yardımcı.. Duygularımız oldukça güçlü ve eğer ki birilerinin desteğimize ihtiyacı olduğunu düşünürsek, pire için yorgan bile yakabilecek güçlü bir askere dönüşebiliriz. Kendimizden ve çevremizdekilerden aynı şekilde beklentilerimiz büyük olabilir bugün. Kontrolcü yönümüz ise bir o kadar önde.. Bu dengeyi iyi sağlayabilirsek, yolumuzda güvenle ilerleyebiliriz..

05:20'de Ay ve Jüpiter arasında güzel bir üçgen açı gerçekleşecek.. Normalde bu açı harika etkilere sahip; himmetin ulaşabileceği, işlerin kolaylaşabileceği, mutluluğun artabileceği bir zaman dilimi olarak anlatılabilir. Yardımlaşma ve cömertliğ istek bu saatlerde artabilir. Ancak Gökyüzü yine sert bir Büyük Kare'ye hazırlanıyor. Açı aralığı uzaklaşsa da Jüpiter, halen bu karenn bir köşesi.. Bu karenin sert etkilerini büyütücü bir etki vereceğini düşünüyorum ben. Jüpiter önüne ne gelirse onu çoğaltmayı çok seviyor; haritalardaki konuma göre.. Bazen dert olabilir bu bazen de şans.. Demek istediğim Yengeç burcunda bulunmasından da ötürü, ailevi ve milli duyguları abartacaktır sabah erken saatlerde.. Duygusal güvenliğimizi sağlamak adına aidiyet duygumuz tavan yapabilir..

Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 18:23'te Yay burcuna geçene kadar da açısız hareket edecek. Günü mümkün olduğu kadar, elde biriken işlere yönelmek, başlangıçlardan uzak kalarak değerlendirmek daha uygun olacaktır.. Akşam saatlerinde daha dışa dönük ve özgürlüğümüze düşkün bir hale bürünebiliriz. Uzun süreli amaçlar üzerinde yoğunlaşmak, geleceğe daha ümitle bakmak, hatta etrafımıza pembe gözlüklerin ardından bakmak önümüzdeki bir iki gün mümkün olacak.. Gezme, tozmaya merak, doğaya ilgi, bilgiye açlık, hayatı eğlenceli tarandan ele alma normal görülebilir. Burada eksik olan nokta, diplomasi ve strateji geliştirmede maalesef biraz zayıf olabilmemiz.. Olaylara fazla iyimser ya da vurdumduymaz yaklaşmak, bazen sorunların büyümesine, gerekli önlemlerin alınmamasına neden olabilir; bu ayarı iyi belirlemek gerek..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder