12 Haziran 2014 Perşembe

12 Haziran 2014 - Astrolozi



Bugün Ay Yay burcunda.. İdealizm, sınırsız merak ve yardımseverlik, öne çıkabilecek duygularımız. Enerjik, öğrenmeye açık ve bilgiyi paylaşmayı seven yanımız ortaya çıkacaktır. Çok kolay sonuca varmak ve olan problemi gözardı edici boşvermişlikler, bizler için tuzak görevi oluşturabilir gün içinde. Aşırı iyimserlik ve dürüstlük bazı çam devirme olaylarına da dönüşebilir; dikkat..

07:11'de Ay ve Neptün arasında sert bir kare oluşuyor; üstteki fotoğrafta bulunan şeklin devamlı döndüğünü hayal edin.. İşte size Ay ve Neptün karesi.. Hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkarak bir transittir. Aslında yalan bir hayal dünyası içine düşürebilir. Sabah erken saatlerde bir şeye karar vermek, bir iş girişiminde bulunmak veya hayati önemi olan konularda adım atmak için kesinlikle uygun değil. Çevreye olan hassasiyetimiz de artacağından, basit şeyleri bile problem haline getirebiliriz. Mümkünse önemli konulara öğleden sonraya bırakmanız daha doğru olacaktır.

14:55'te Ay ve Mars arasında olumlu bir görünüm gerçekleşiyor; başkaları ile çalışmak, liderlik yapmak, çevremizdekilere tavsiyelerde bulunmak, özgüvenimizin ve cesaretimizin ölçülü bir şekilde hissedilebilmesi açısından, oldukça kolay olabilir. İlişkilerimizde duygularımızı net olarak ifade edebilir, yeni arkadaşlıklar kurabiliriz. Ne yaptığımız, nerede ve nasıl olduğumuz hakkında gayet bilinçli olduğumuz bir öğle ve öğlenden sonra geçirmemiz mümkün.

20:59'da ise Ay ve Uranüs arasındaki harika üçgen sayesinde; haftanın son iş gününe değişik aktiviteler, sıradışı keyifli tecrübeler ile girebiliriz.. Farklı ve değişik ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri, her zaman yaptıklarımızın dışında gelişen durumlar, değişik bir Perşembe gecesi geçirmemize neden olabilir..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder