6 Haziran 2014 Cuma

6 Haziran 2014 - Astrolozi



Ay, Başak'ta ilerlerken, haftanın son iş gününe giriyoruz. Gecenin sert Güneş karesini atlattıysak sorun yok demektir.. Başak burcunun kritize etmeyi seven yanı ile bazı durumlar didik didik etmediysek güzel bir güne uyanacağız. Fazla çalışmaktan, köşe bucak temizlik yapmaktan kendimizi alamamış olabiliriz. Başka zamanlarda kalkışmaktan kaçındığımız işleri bitirmeye uğraşmak, detayların arasında kendimizi kaybetmek bizi yorabilir. Üretici enerjimiz de yüksek olduğundan, gün sonunda bitirilmiş işleri görmek bizi şaşırtabilir.

05:42'de Ay ve Satürn arasında olumlu bir görünüm var; sabah erken saatlerde kendimizle baş başa kalmak istememize, derin düşüncelere dalıp, ağır ve sakin bir hal takınmamıza neden olabilir. Ciddi konuları halletmek, otorite figürleri ile görüşmek adına olumlu kullanılabilir. Görev ve sorumlulukların öneminin kavranabileceği ve duygusal ihtiyaçların dengelenebileceği bir sabah olacağa benziyor. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli hareket etmek kolaylaşacaktır.

12:12'de Ay ve Jüpiter arasında yine olumlu bir açı daha oluşuyor; sabah erken saatlerdeki sessiz ve ağır halimiz öğle saatlerinde dağılıyor gibi.. Bu transit kendimizi iyi hissetmemize ve çevremizdekilerle duygusal bağımızı kuvvetlendirici etkiler verecektir. Yardımlaşma, beraber çalışma, grup aktiviteleri herkese yarar sağlayabilir. Özellikle pazarlama va halkla ilişkiler konularında olumlu enerjilerden yararlanabilirsiniz; birilerini ikna etme bu etki altında kolaylaşabilir. Bu açının ardından Ay boşluğa giriyor ve tüm gün hareketinizi açısız sürdürecek. Başak burcuna özgü olarak, köşe bucak işlerimizi yoluna koymak adına olumlu.. Yeni girişimlerden uzak durmakta fayda var.

Tüm gün etkili olacak Güneş ve Uranüs arasındaki olumlu etkileşim 14:20'de kesinleşecek; bu transit günlük hayatımızı ilginç bir hale getirebilir. Karşılaştığımız şeyler enterasan ve bizi aydınlatıcı, bilgi verici, ilginç tecrübeler kazanmamıza neden olacaktır. Çevremize ve dünyaya daha farklı bakar olabilir ve olayları daha net  kavrayabiliriz. Kendimizi daha uyanık ve daha canlı hissetmek, kavrayışımızın hızlanmasına, yaratıcı ve hareketli aktivitelere katılmaya istek duymamıza neden olabilir. Bizi kısıtlayan her şeyden uzaklaşmak isteyebiliriz; kendimize özgü davranmanın, insanların beklentilerine göre yaşamaktan daha önemli olduğunu düşünmek ve bunu ispat etmeye çalışan davranışlarda bulunmak kolaylaşabilir; sanki kelebekler gibi kanatlarımızın olduğunu düşünmek mümkün.. Kendimizde ve çevremizde değişiklikler yapmak adına iyi bir zaman; zira yaratıclığımız her zamankinden daha farklı olacaktır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder