5 Haziran 2014 Perşembe

5 Haziran 2014 - Astrolozi



Yepyeni bir güne Ay'ın Başak burcunda ilerlemesi ile merhaba diyoruz.. Hayata karşı tavrımız gün içinde pratik, maddesel, objektif, analizci olacağı gibi, detaylara da son derece önem veren etkiler içinde bulunabiliriz. Serinkanlı ve olgun görünmek, güncel işlerimizi pratik bir şekilde halledebilmemize yardım edecektir. Bir çok zaman kaçtığımız, titizlik gerektiren işleri, bugün yapmak bize kolay görünebilir; her türlü sıkıcı işle başa çıkabiliriz. Bir şeyin üzerinden defalarca geçip, kontrol etmek bizi gün sonunda yorabilir. Bugün rahatlığımız için her şeyin düzenli ve yerli yerinde olması önem kazanacak gibi..

08:36'da Ay ve Neptün karşı karşıya gelecekler; sabah erken saatlerde zayıf, güvensiz, karışık duygular içinde tuhaf bir ruh hali sergileyebiliriz. Aşırı hassasiyet kafamızı karıştırabilir. Aşırı şüphecilik ve endişe de işin içine karışacağından bırakın başkalarını anlamak, kendimiz hakkında bile yanlış düşüncelere kapılabiliriz. Basit bir olay bile cesaret kırıcı olarak negatif düşünceleri besleyebilir. Zayıf bünyelerde etkili olabilecek bu transit sırasında, kendinize güvenmeyi ve amaçlarınızdan vazgeçmemeyi denemelisiniz. Önemli kararlar için sabah erken saatleri lütfen kullanmayın.

10:23'te Ay ve Venüs arasında harika bir üçgen oluşuyor; sanki gün şimdi başlıyor gibi.. Çevremizdekilerle aramızda hoş duyguların uçuştuğu, birlikte güzel zaman geçirilebilecek, eğlence ve dostluk saatleri diyebiliriz. Kolaylıkla oluşan duygu akışı, çirkinlikleri örterek pembe bir dünya yaratacaktır. Tabii bu arada yeme içme, alışveriş gibi zevk verici dürtüler de artabilir; abartıya kaçmamak sonradan pişmanlık duymamıza engel olabilir. Sorunlu ilişkilerimizi tamir açısından bu saatleri olumlu kullanmamız mümkün. Koruyuculuk, annelik gibi hislerdeki artış ve gözlerimizin hep güzellikleri araması günümüzün güzel geçmesine neden olacaktır.

19:23'te Ay ve Pluto arasında güzel bir üçgen daha gerçekleşecek; duygusallığımızda gözle görülür bir artışa işaret etmekte. Bir fikri kafaya takıp onun esiri olmak ve duyguların kontrolü altına girmek mümkün. Bu durumda dümeni elde tutmak önem arzedecek. Güçlü ihtirasli duygular, bizleri yanlışlara sürüklemesin, aman dikkat.. Bu büyük enerjiyi amaçlarımız doğrultusunda detaylı planlar ve projeler, taktikler üreterek kullanmak en doğrusu olacaktır.

23:38'de Ay son açısını Güneş'e bir kare yaparak tamamlıyor; gece geç saatler duygusal tansiyonun artabileceği enerjiler barındırmakta. Güneş zaten Uranüs'e olumlu bir açı yapmak üzere çok yaklaştı.. Bu durumda içimizde asi yanımızı ortaya koymak isteyebilir ve insanlarla olan ilişkilerimizde, özellikle kadın-erkek ve otorite figürleri ile, davranışlarımız gerginleşebilir. Alınganlık, kendimizi haklı görme ve inat her zamankinden fazla olabilir. Bazı küçük problemlere dikkat etmezsek aniden krize dönüşmeleri muhtemel.. Ne dersiniz; en iyisi bu gece erken yatalım biz..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder