4 Haziran 2014 Çarşamba

4 Haziran 2014 - Astrolozi



Dün akşam üzerinden beri boşlukta olan Ay, güne açısız hareketi ile girmekte.. Mümkün olduğu kadar, elde birikmiş, bir süredir ilginizi bekleyen ama bir türlü üzerine eğilmediğiniz ıvır zıvır işleri bitirebilmek için güzel etkiler var.. Yeni girişimler, başlangıçlardan ziyade bu tarz konuları sonlandırmanızı tavsiye ederim gün içinde.. Ay hala Aslan burcunda; dürüstlük, sıcakkanlılık, cömertlik ve bir o kadar da ego ve kibir hissedebiliriz. Dengeyi sağlayabilirsek, günün dümeni bizde kalacaktır..

Tüm gün etkili ancak 16:15'de kesinleşecek olan Venüs ve Neptün olumlu açısı.. Bu transit yaratıcı hayal gücünü harekete geçirici muhtemelen çok hoş hülyalı ve fantazilerle dolu bir düşünüş tarzı ortaya çıkaran etkiler barındırıyor. Tüm yaratıcılığımızı, sanat kabiliyetimizi, yeteneklerimizi bugün çok süslü bir şekilde ortaya çıkarabiliriz. Renk, şekil verme, düzenleme, estetik ve denge konularında hislerimiz ve görüşlerimiz yüksek seviyede olacaktır. Yapımızda sanatçılık olmasa bile, çeşitli güzellikler bizi kuşatabilir ve biz bunlarla oynamak isteyebiliriz. Tüm arkadaşlık ve aşk ilişkilerinde sağlamlaştırıcı bir etkisi vardır. Sevgi ihtiyacı doğuran bu güç, sevildiğimizi hissettiğimiz anda, kendimize güven duymamıza ve değerli hissetmemize neden olabilir. Manevi hislerde ve Yaradan'a olan aşkta da coşku oluşacaktır. Oldukça romantik, ılımlı ve yumuşak duygularla günümüzü renklendirebiliriz. Ancak yükselen duygusal isteklerle beraber, gerçekçi olmayan beklentilere düşmemek gerek.. Maddi konularda ideallerimizi belirlemek adına da olumlu kullanılabilir. Yardımlaşma adına çevremizdekilere destek olmak ve bundan manevi tatmin duymak da mümkün..

17:19'da Ay Başak burcuna geçiyor ve boşlukta geçirdiği süreci bitiriyor; akşam saatlerinde bir iki gündür üzerimizdeki boşvermişlik havasından sıyrılıyor ve daha seçici, titiz ve bir o kadar da eleştirici bir hale bürünüyoruz. Algılar ve sezgiler devreye girecektir. Başkalarına yararlı olma isteği yükselebilir ve bundan büyük mutluluk duyabiliriz. Kendimizi paralayacak kadar çalışmak sonra da bundan şikayet etmek de mümkün tabii. Detayları, satır arasındaki mesajları çok seven Başak, bunlarla uğraşırken ana resmi de kaçırabilir dikkat.. Eleştirici yanımızı fazla beslersek, memnuniyetsiz birine dönüşmemiz olası.. Yaşam standartlarımıza uygun olmayan bir hayat sürdüğümüz düşüncesi akşam saatlerinde kafamızda dolanabilir.

23:10'da Ay ve Merkür arasında ılımlı bir etkileşim gerçekleşiyor; bu saatlerde sosyal ilişki ve iletişim trafiği saman alevi gibi artabilir. Anlamlı konuşmalar ya da önemsiz lafazanlıklar, dedikodu halini alabilir. İnsanlarla muhabbet gecenin ilerleyen saatlerinde bizi meşgul edecektir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder