1 Temmuz 2014 Salı

1 Temmuz 2014 - Astrolozi



Ay, Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor.. Her şeyin abartılısını seven Aslan burcu enerjileri, cesaretimiz, liderliğimiz ve tabii ki mağrurluğumuz üzerinde de etkili olacaktır. Dikkatlerin üzerimizde olmasından memnuniyet duyabilir, devamlı övgü ve iltifat arzuluyor olabiliriz. Her onaylanma, iyi yönlerimizi daha da ortaya çıkarabilmemiz için sanki bizi besliyor gibi olacaktır.. Olumsuz eleştiriler ve kritize edilmek, hemen geri çekilmemize ve enerjimizin düşmesine neden olabilir.

00:42'de Ay ve Mars arasında gerçekleşecek olumlu görünüm sayesinde dün akşam saatlerindeki Satürn baskısından kurtulmak mümkün olabilir. Başkaları ile çalışmak, liderlik rolünü üstlenmek, özgüvenin ve cesaretin ölçülü bir şekilde artması, görüşlerimizi etkili olarak savunabilmemize ve durumlar karşısında geri adım atmamamıza neden olacaktır. Çevremizdekilere duygularımızı içten ve net olarak ifade edebiliriz. Üzerimizden attığımız karamsarlığın ardından ne yaptığımız, nerede olduğumuz ve amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olabiliriz.

12:59'da Ay ve Merkür arasındaki olumlu etkileşim ile sosyal ilişki temposu hızlanabilir. Ancak gezegenin hızı geri hareketini durdurabilmek için oldukça ağırlaşmış durumda; en kötü yüzünü bu durağan hallerde gösterecektir.  İletişim cihazlarınızda ve ulaşım araçlarınızda arızalar yoğunlaşabilir, iletişim sırasında yanlış anlaşılmalar, bilginin kaybolması gibi problemler bu öğle saatinde artabilir. Boş konuşmalardan, dedikodulardan ve en önemlisi karar vermek ve imza atmaktan uzak durmanızda fayda var. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor; bu hareketi de ayrıca yeni girişimler açısından gökyüzünün pek elverişli olmadığını vurgulamakta.. Ay günün geri kalan kısmında hareketine açısız devam edecek..

15:49'da Merkür gezegeni geri hareketini durduruyor. Tekrar ileri gidebilmek için durmak zorunda; yarın 15:49'a kadar durağan konumda olacak.. Merkür'ün ilgili olduğu bilgi, iletişim, eğitim, seyahat, kardeşler, komşular, yakın çevre, kararlarımız, ticaret, ulaşım, medya ve yayıncılık alanlarında aksaklıklar, işlerimizde beklenen hızın oluşamaması ve çeşitli arızalar ile problemler baş gösterebilir. Sakin kalıp, elimizdeki işlerin kontrolünü sağlayarak hataların önüne geçebiliriz.. Bugün bu alanlardaki işlerinizi mümkünse iki kez kontrol edin.. Az kaldı, retro bitiyor..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder