26 Temmuz 2014 Cumartesi

26 Temmuz 2014 - Astrolozi


Yengeç burcunda ilerleyen Ay enerjisi ile yeni bir güne giriyoruz.. Duyguların yoğun yaşanabileceği, çevremizdekilere karşı anaçlık duygularımızın kabarabileceği, en önemlisi duygusal güven ihtiyacımızın artacağı etkiler yoğun olabilir..

05:24'te Ay ve Mars arasında sert bir kare oluşuyor.. Adeta kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa ve düşünmeden kafa kol girişme zamanıdır. Sanki gerçek siz gitmiş ortada her an saldırmaya hazır bir panter çıkmıştır. Bu transitte dikkatli olmazsanız kendinize zarar verebilir, kazalara açık olabilirsiniz; mümkün olduğu kadar dikkatli olmanızda gün içinde fayda var. Aynı açı akşam saatlerinde de tekrar oluşacağından aynı tehlike ve asabiyet halleri tüm gün etkili olacaktır. Ay bu açının ardından boşuğa giriyor ve 17:54'te Aslan burcuna geçene kadar da hareketine açısız devam edecek. Aslan burcunun etkisiyle akşam saatlerine daha özgüvenli, eğlenceli, şakacı, özgüvenli ve yaratıcı hissetmemiz mümkün. Cesaret, liderlik ve mağrurluk akşamın ana başlıkları olacaktır.

18:29'da Mars sonunda yöneticisi olduğu Akrep burcuna geçiyor; burada kendini oldukça rahat ifade edebilecek ve özelliklerini ortaya koyabilecek.. Mars'ın bu burçtaki etkisi, dış etkenlerin, iç dünya düzenimizi bozması anlamına da gelebilir. Bu bazen çok fırtınalı bazen esrarengiz bazen de sürprizlerle karşımıza çıkabilir. Örneğin, tesadüfen tanıştığınız biri üzerinizde inanılmaz etki bırakabilir. Beklenmedik bir olay bir kavga ile başlayan bir ilişki sizi düşünmeye ve değişmeye itebilir. Ne şekilde olursa olsun ego bir şeyler için mücadele verecek ve içsel boyutta bizlerin kıpırdanmasına, küçük veya büyük değişikliklerle dünyaya kendimizi göstermemize neden olacaktır. Bu dönemde tehlikelerle karşılaşma, düşmanca davranışlara maruz kalma artabilir. Bu gibi durumlar karşısında sert tavır alabilir, korkusuzca karşılık verebilir veya en azından böyle bir görüntü çizebiliriz. Dışta agresiflik yaratan Mars etkisi, içsel seviyede eğer varsa ruhsal problemlerde patlama yaratabilir. Yüksek konsantrasyon ve dayanıklılık, sıkı çalışmaya yatkın, kararlı, korkusuz, acele etmeden, ustaca plan yapan, güçlü duygularla harekete geçen, tutkulu, başladığı işi bitiren, büyük ve zor projeleri üstlenebilen, fiziksel açıdan güçlü ve enerjik özellikler sergileyebiliriz bu dönemde.. Ancak tabii bu arada başkalarının zayıflıklarına tolerans göstermeyen, intikamcı, ve aşırı uçlara gitmeye meraklı, kinci, özellikle başkalarını yıkmak, harap etmek üzere harekete geçebilen hale gelmek de haritalarımızın sunduğu potansiyellere göre mümkün.. Mars Akrep burcundaki seyahatini 14 Eylül sabahına kadar sürdürecek..

22:33'te Ay ve Jüpiter arasıdaki kavuşum sayesinde, akşam saatlerinde herşeyin yolunda olduğunu hissetmek, endişe ve korku duygularından tamamen uzaklaşmış olmak, kendimize given duymak, başkalarına ve kendimize karşı daha toleranslı olmak, ters hareketlerden bile rahatsız olmayıp onları güzele çekebilmek, mücadele etmekten uzak durabilmek mümkün olacaktır. Bu kolaylıklar sayesinde insanlarla ilişkiler iyi olacağı gibi, diğerlerini anlamanız onlarla güçlü duygu alış verişleri yapmamıza yardım edebilir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder