10 Temmuz 2014 Perşembe

10 Temmuz 2014 - Astrolozi



Ay gün boyu Yay burcunda ilerleyecek; karamsar, hayata olumsuz bakan insanların sıkıntılarıyla pek ilgilenmek istemeyeceğiz bugün. Hatta kendi sıkıntılarımızla bile vakit harcamaktan yana olmayacağımız gibi dünyaya pembe gözlüklerle bakabiliriz. Yüksek enerjili, coşkulu, öğrenmeye açık ve bilgiyi paylaşmayı seven davranışlar sergileyebilir, çok kolay sonuca varabiliriz. Uyumlu tavırlarımız ve açık fikirliliğimi bizi etrafımızda ilgi çeker biri yapabilir. 

03:20'de Ay ve Neptün arasında harika bir üçgen gerçekleşecek; dün bahsettiğimiz su üçgeninin aktif oluşuna bir işaret bu açı. Hayallere daldıran, düşler kurdurtan bir transit. Gerçek dünyamızdan uzaklaşıp iç dünyamıza çekilmek istiyorsak bu gece kaçırılmaz bir fırsat. İyi algılayabilme, dua etme, bazı dini ritüeller yapma, hissetme ve doğru duyumlar almak için çok elverişli saatler. Özellikle sanatasal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı en üst düzeyde kullanabilmek, üretken olmak için biçilmiş kaftan..

12:43'te Ay ve Pluto arasındaki olumlu açı nedeniyle, derin duygu ve hissedişlerimiz canlanacaktır. Karşılaştığımız her olayın dibine inmek isteği duyabiliriz. Duygularımızın gerçek durumunu anlayabilmek ve ilişkilerimizde yapıcı olabilmek mümkün. Bu arada, bizlerde var olan bir ilginin de öğle saatlerinde ortaya çıkması da olası.

15:48'te Ay ve Venüs karşı karşıya gelecekler; her istenilenin kolayca elde edilebileceği gibi bir düşünce verebilir. İnsanlarla kontakt kurmak isteğini şiddetlendirebilir; asıl amaç yoğun ilişkiler içinde olmaktır. Ancak bu noktada aşırı ısrarcı davranışlar, ilişkileimizde problem yaratabilir. İsraf ve aşırılık da verebilen bu zıtlık, satın almadan, yemeye veya konuşmaya kadar abartılara yol açabilir. Bazı kişilerle aramızda olan uyumsuzluk bu saatlerde daha belirgin bir hal alabilir..

21:13'te Ay'ın Chiron'a üçgen açısı ile Büyük Su üçgeni enerjilerinden etkilenmeye devam ediyoruz. Bunlar şifalandırıcı ve iyileştirici etkiler, korkmayın.. Bazı olumsuzlukların arasında kendimizi daha kuvvetli, farkendalıklı hissetmemiz mümkün. O dizi kanayıp ağlayan çocuk, sanki büyümüş gibi.. Su burçlarında oluşan bu pozitif etkilerden olumlu olarak faydalanmak mümkün.. Sevgi, şefkat, merhamet duygularının tümü iyileştiricidir.. Bu akşam şükretmek için belki uzun bir liste yapabiliriz.

21:30'da Ay ve Satün kavuşumu ile geceyarısına kadar duygularımızı, içimizdeki gizli düşünceleri saklamaya çalışabiliriz. Ve daha önemlizi bunları kendimizden de sakladığımızı sanabiliriz. Ortamdan sıyrılma, yalnızlık duyguları hatta depresyona kayma gibi hissedişler olabilir. Karamsar duyguların yoğunluk kazandığı bir gece var önümüzde.Kendimiz ve düşündüklerimiz ve gerçekte yaşadıklarımız ile aramızda sanki bir mücadele var gibi görünebilir. Beklediğimiz destekleri sanki alamıyormuş gibi düşünebiliriz. Olumsuz ve karamsar yanlarımızın tesbiti açısından olumlu değerlendirilebilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder