21 Temmuz 2014 Pazartesi

21 Temmuz 2014 - Astrolozi



Yepyeni bir haftaya Boğa burcunda ilerleyen Ay'ın da etkisiyle, Pazar günü ardından tatlı bir rehavetle giriyoruz. Yataktan bile kalmkmak istemeyebilir, biraz daha tembellik etmek isteyebiliriz. Akşam saatlerinde oluşan Ay ve Satürn karşıtlığının depresif etkileri de devam ediyor olabilir. Ama unumayalım ki, yeni bir gün, yeni umular, yeni fırsatlar bizi dışarıda bekliyor..

Ay gün içindeki seyahatine majör bir açı yapmadan 17:12'deki Güneş sextiline kadar sürdürecek. Bu görünüm sayesinde öncelikle erkek-kadın ve otoritefigürleri ile olan ilişkilerimizde ılımlı enerjiler yakalamamız mümkün olacak.  Olayların karmaşası arasında bulunsa da, duygularımızı işin içine karıştırmadan, nötr olarak durabileceğimiz bir akşam üzeri var önümüzde. En azından duygularımızı kontrol ederel, bizleri boğmasına fırsat vermeyecek ve böylece daha dindin bir halde olaylara konsantre olabileceğiz. Arkadaş ve grup ilişkileri açısından, dostluğun yararlarının görülebildiği bir zamandır diyebiliriz. 

Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 19:35'te İkizler burcuna geçene kadar açısız kalıyor. İkizler burcunun etkisi ile, iletişim ve ilişki trafiğimizde Boğa burcunun durgunluğundan sonra ciddi bir artış olabilir. İlgi duyduğumuz alanlardaki çeşitlenme ve ve merak artışımız, bizi konudan konuya sürükleyebilir. Aynı anda iki işi bir arada halletmeye çalışmak, hızlı düşünüp hızlı hareket etmek, keskin kavrayış ancak çabuk sıkılmak ve sosyalleşmek, akşam saatlerinde üzerimizde hissedebileceğimiz etkiler olacaktır.

21:52'de Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim ile kendimizi daha sevgi dolu ve iyimser hissedebilmemiz ve etrafımızda pozitif insanlarla birlikteliğe yol açabilecek etkiler var.. Yardımlaşma, destekleşim ve çevremizdekilerle bağlılık kuma adına uygun bir akşam olacak. Kısa süreli de olsa grup aktiviteleri, birbirini anlayarak yapılacak çalışmalar herkese yarar sağlayabilir. Özellikle pazarlama gibi, halkla ilişkiler gibi, ikna etme gerektiren bir işte çalışıyorsnız bu transiti kaçırmayın derim..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder