16 Temmuz 2014 Çarşamba

16 Temmuz 2014 - Astrolozi



Ay, tüm gün Balık burcunda.. Olağanüstü duyarlı, idealist, ileriyi gören davranışlar içinde gerçekleri reddedeblecek kadar d hayal dünyası içinde bulunabiliriz bugün.. Duygusal iniş çıkışlar, çevremizdekilerin duygularıyla hızlı bağ kurabilme ve duygudaşlık yapabilme, ani gelebilecek sevinç ya da mutsuzluk gözyaşlarına neden olabilir. İnsanlarla ilgilenmemiz gerektiğini düşünebilir, duygusal incinmelere de açık olabiliri. Merhamet duygumuzun gücü gün içinde bütün dünyanın yükünün omuzlarımızda olduğunu düşündürebilir.

01:07'de Ay ve Pluto arasındaki olumlu etkileşim ile, bu saatte ayakta olanlar için, duygusal analiz yapma vakti gelmiş demektir. Bir süredir göz ardı ettiğimiz duygular birden kendilerini gösterebilir. Derin duygu ve hissedişler canlanabilir. Karşılaştığımız bir olayın olabildiğince derinine inip, çevremizdekilerle aramızdaki duyguların gerçek durumlarını araştırmak, güzel ve gizemli şeylere ilgi duymak, gece uykusu kaçanlar için bire bir..

08:47'de Ay ve Satürn arasındaki harika üçgen açı sayesinde sabah erken saatlerde, duygularımızı kontrol edebilir, hayata daha akılcı ve ölçülü yaklaşabiliriz. Belki bir gün evvelki düşüncelerimzden dolayı kendimize kızabiliriz bile. Zorluklara daha rahat göğüs gerebilir, sabır ve tahammül gösterebiliriz. Bu transitin sınırları hatırlatıcı bir etkisi vardır. Öyle bir an olabilir ki, haddimizi aştığımızı ve disginleri çekmemiz gerektiğini utanarak anlayabiliriz. Otorite figürleri ile olan işlerimizin akıcı ilerleyebilmesi sabah erken saatlerde mümkün..

11:10'da Güneş ve Ay Düğümleri arasındaki kare kesinleşiyor.. Maalesef biraz zorayıcı etkilere sahip olan bu görünüm, gün içinde kadersel rastlantılar, eşzamanlıklar yaşatabilir bizlere. Ancak kare açının negatif etkileri yüzünden gün içinde yeni girişimlerden uzak durmanızda fayda var derim. Duygusal güven, ailevi ve milli ihtiyaçlarımızı sorgulamamız gerekebilir. Aile içinde huzursuzluklar, ilişkilerinizde aksilikler yaşanabilir.

13:30'da Jüpiter sonunda Aslan burcuna geçiyor; bu konu ile ilgili yazımızı http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/07/jupiter-aslan-burcuna-geciyor-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz..

21:13'te Ay ve Güneş arasındaki harika üçgen sayesinde akşam saatlerinde oldukça hoş enejiler aktif olacak gibi.. Kendimizi fizki ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmoni içinde hissedebilir, bu ruh hali içinde her konuda samimi, rahat ve olumlu olabiliriz. Kadın-erkek ve otorite figürleri başta olmak üzere tüm insan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey için uygun bir akşam olacağa benziyor..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder