14 Temmuz 2014 Pazartesi

14 Temmuz 2014 - Astrolozi



Yepyeni bir haftaya Ay'ın Kova burcundaki seyahati ile giriyoruz.. Son derece yaratıcı, özgür ve kendimize özgü davranışlar içinde olacağımız, sosyal bir gün geçirebiliriz. İdealist ve entellektüel olmak, çevremize fikirlerimizi kabul ettirmeye çalışmaktan çok, bizimle aynı fikirde olan kişilerle beraber olmaya çalışmamız mümkün. Zihnimiz tüm gün yeni fikiler ve bakış açıları ile dolu olabilir.

08:07'de Ay ve Uranüs arasındaki olumlu etkileşim nedeniyle, çabukluk, tez canlılık, telaş, garip bir heyecan ile sabaha uyanabiliiz. Kendimizi, bulunduğumuz ortamları canlandımak, yeni hava vermek, herşeyi yeniden düzenlemek gibi bir dürtü hissedebilir, çevremizde ufak da olsa bir değişiklik yapmak isteyebiliriz.

08:25'te Ay ve Satürn arasındaki sert kare ile ani bir depresyon veya duygusal bir karamsarlık ortaya çıkabilir. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görmeme gibi düşünceler ağır basabilir Duygularımız ve düşüncelerimiz gerçeğe uymayabilir. İlişkilerde de zorlıklar oluşabileceğinden mümkünse sabah erken saatlerde özellikle otorite figürleri ile olam görüşmelerimizde samimizi ve sıcak diyaloglar kurmak zorlaşacaktır. Bu saatlerde enerjimizi yüksek tutmaya ve negatif düşüncelerden uzak durmaya özen gösterelim.

20:36'da Ay ve Mars arasındaki harika üçgen açı sayesinde her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyabileceğimiz, kapasitemizde var olan özellikleri rahatlıkla ortaya koyup uygulayabileceğimiz bir akşam yaşayabiliriz. Liderlik yapmak için uygun saatler. Neyin, nasıl ve ne zaman yapılması gerektiğini çok iyi saptayabilir, kendi kaynaklarımız ile dış olanakları birleştirerek başarılı işler çıkarabiliriz.

22:22'de ise Ay ve Venüs arasındaki üçgen açı ile Ay - Venüs ve Mars arasında kocaman bir üçgen açı gerçekleşecek; etrafımızdaki insanlarla dostluk ve arkadaşlık kurabileceğimiz hoş bi gece va önümüzde.. Kolaylıkla oluşacak duygu akışı, çikinliklei örterek pembe bi dünya yaratabilir. Koruyuculuk, annelik gibi duygularda artış olabilir. Her türlü yaratıcılık gerektiren faaliyetler için uygun bir transittir; sanatçı ruhlu kişiler için oldukça doyurucu bir etkidir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder