4 Temmuz 2014 Cuma

4 Temmuz 2014 - Astrolozi



Yepyeni bir güne Ay, Başak burcunda ileyerek giriyor.. umarım bu 2 gün zarfında herkes elindeki ıvır, zıvır, angarya işleri bitirmiştir. Başak burcunun en önemli özelliklerinden biri olan detaylara düşkünlük ile günlük işlerimizi eksiksiz ve mükemmel olarak halettik.. 

02:00'de Ay ve Merkür arasında sert bir kare gerçekleşiyor; biliyorsunuz artık Merkür normal hızına da kavuştu.. Bir süredir içimize attıklarımızı artık söyleme fırsatı bulacağımızdan, bu bazı ilişkilerde kritik saatlere işaret edebilir. Hisler ve duygular mantığın esiri olabilir, konuşmalar, eleştiriler sertleşebilir. Problemimiz olan kişilerle mümkünse bu saatlerde konuşmasak daha iyi ederiz. En iyisi bu saatten önce, uykukuya geçmek..

07:21'de Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu görünüm sayesinde, yepyeni bir sabah gözlerimizi mutlu ve iyimser duygularla açacağız. Çevremizdekilerin rahatı, mutluluğu  ile her zamankinden fala ilgilenebilir, yardım etme dürtüsü hissedebiliriz. Karşılıklı destekleşim adına harika bir sabah var önümüzde.. Sabah erken kalkanlar için grup aktiviteleri, yardımlaşma, herkese yarar sağlayacak nitelikte olacaktır. Özellikle pazarlama gibi halkla ilişkiler gibi ikna etme gerektiren işlerde etki yükselebilir. Ay, bu açının ardından 12:42'de Terazi burcuna geçene kadar boşlukta kalacak.. Terazi geçişi ile birlikte, günün geri kalan yarısında sosyal, uyumlu ve diplomatik davranışlar içinde olmamız muhtemel. Her konunun iki yönünü birden araştırmak, görmeye çalışmak tam bugüne göre olacaktır.. Ama bu nedenden bir çok konuda kararsızlık çekmek de mümkün tabii.. Bu arada Ay'ın bu hareketi, Büyük Kare'yi de tetikleyeceğinden, sert etkiler altında olacağız. Her zaman sağduyulu ve sabırlı davranmak da fayda var.

Günün en önemli açısı bir iki gündür de etkisi devam ettiği gibi, yarın ve öbür gün de aktif olabilecek Güneş ve Pluto karşıtlığı saat 11:03'te kesinleşiyor.. Araç ve gereçlerde arızalar ile gizlemeye  çalışılan veya haberdar olmadığımız gizli, rahatsız edici kişilik özelliklerinin ortaya çıkmasına neden olabilir. Kıskançlık, gıpta etme gibi duygular da artış olabilir. Çeşitli konularda kabaran ihtiraslar öfkeli bir hal almamıza yol açabilir. Kimseye güvenmek istemeyebiliriz. Eski yaraların acılarını hatırlayarak kontrolsüz ve anlamsız tepkiler ortaya koyabiliriz. Bunlar büyük hasarlara neden olabilir. Diğerlerinden de aynı tepkileri almak mümkündür; davranışlarını bildiğimiz, tanıdığımız insanlar bile öyle davranabilirler ki, zor durumda kalabiliriz. Normal ilişkiler bile kargaşaya dönüşebilir. Kişiliğimizin zayıf noktalarını, rahatsız edici bu transitin etkisini haffletebilmek adına, bırakabilmeyi bilmek, gurur ve kibire yapışmamak en iyi yoldur. Zaten istemesek de bu olacaktır. En iyisi isteyerek yapmaktır.. Olumlu yanı ise, hayatımızdaki diğer faktörlere göre daha evvel kuvvet bulup yapamadığımız bir takım değişiklikleri, bu günlerde yapmak mümkün olabilir. Fakat yine de tedbir olarak şiddet veya suç olabilecek durumlardan uzak kalmaya çalışalım. Bu etki istemeyerek de olsa, nedensiz olarak bizleri şiddete veya suça itebilir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder