15 Temmuz 2014 Salı

15 Temmuz 2014 - Astrolozi



Haftanın ikince gününe Ay'ın boşluktaki hareketi ile giriyoruz.. 05:40'ta ise Balık burcuna girecek; olağanüstü duyarlı, idealis, hatta ileriyi gören davranışlar içinde bir Don Kişot gibi hissedebiliriz kendimizi.. Evet, belki inatçılık gösterebiliriz, iğne deliğinden geçebileceğimize ısrar edebiliriz ama pen de kendimize güven duymayabiliriz. Gün içinde dikkatleri üzerimize çekmek istemeyeceğimizden, geri planda kalmak isteyeceğiz. Çevremizde tüm ihtiyacı olanlara yardım etmeye çalışmak gün sonunda bizi yorgun düşürebilir; dikkat..

09:07'de Ay ve Merkür arasında pırıl pırıl bir üçgen açı gerçekleşiyor; duygularımız ve mantığımız arasındaki olumlu dengeye işaret etmekte. Bu etki gerek kendimizin, gerekse başkalarının duygularına karşı daha açık olmaya kolaylık verecektir. Kendimizi anlama ve ruhsal dengemizi temin edebilme, bizi başkalarına da yardıma itebilir. Aile ve geçmişle ilgili bazı konular kolaylıkla gündeme gelebilir. Sevgiyi söyleme ve sevildiğimizi bilme ihtiyacımız ise oldukça artabilir. Duygulardaki derinliği sözlere taşıyabilmek bizlere zevk verecektir.

17:24'te Ay ve Neptün arasındaki kavuşum nedeniyle, çevremizdekilere olan hassasiyetimiz daha da artabilir. Birileri ile yakın olmak hatta özdeşleşmek, sorunları birlikte ele alıp incelemek isteğimiz yoğunlaşabilir. Bu hassasiyetimiz başkaları tarafından suistimal edilebilir; dikkat. Hayal gücümüzün oldukça aktif olacağı bir akşam var önümüzde. Gerçeklerden kaçma, rahatlama yollarına kapılmak da mümkün tabii.. Dalgınlıklara, kuşkulara, aldanmaya ve tabii küçük yanlışlıklar ile sakarlık tipi küçük kazalara da epey açık olacağımızdan, mümkün olduğu kadar yaratıcılık yanımızı ortaya çıkartmaya ve bu olumsuz etkilerden uzak durmaya çalışabiliriz. Özellikle sanat ile ilgili olanlarımız için kaçırılmaması gereken bir akşam olabilir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder