27 Temmuz 2014 Pazar

27 Temmuz 2014 - 2 Ağustos 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç

Haftanın ilk yarısı, Pazar günü 5. evinizde gerçekleşen Yeni Ay etkisi ile özellikle sevgiliniz ya da çocuklarınız ile olan ilişkilerinizde baskıcı, inatçı ve hırslı davranmamanızı öneririm; harcamalarınıza da bir süre dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda ve çocuklarınız ile ilişkilerinizde yeni açılımlara kucak açın. Hamile olanlar biraz daha kendilerine özen göstermeliler, özellikle 4 gün tehlikeli. Risk içeren her türlü spekülatif girişimden uzak durmanız da, sonradan pişman olmanızı engelleyecektir. Hafta ortasına doğru, mümkün olduğu kadar aile, hane ile ilgili konularda acele kararlardan, düşünmeden edilecek sözlerden uzak durun. Otorite figürleri ile tartışmalara girmeyin. Ev için yapılan bir alışverişte ya da ev satışında aniden ortaya çıkabilecek sorunlar canınızı sıkabilir. Aile içindeki ilişkilerde dengede kalmaya özen gösterin. Sevgi onarıcıdır; ayrıca bunu da deneyimlebilirsiniz. Kabullenici ve affedici olmanın yararlarını hafta ortası fazlasıyla farkedeceksiniz. Hafta sonu ise yine çocuklarınız ya da sevgiliniz ile aranızdaki iletişim tarzında aşırıya kaçmamak ve ifadelerinizde kırıcı olmamak güzel bir hafta sonu geçirmenize neden olacaktır.Yetenekleriniz ya da yaratcılığınız ile ilgili kararlar almak durumunda kalabilir; lüks merakınız yüzünden harcamalarınız artabilir. Merkür de Cuma günü 5. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; 2 Eylül'e kadar aşk, çocuklar, yetenekleriniz, yaratıcılığınız ve eğlenceye bakış açınızla ilgili olarak kararlarınızı, iletişiminizi göz önüne çıkartıyor; bazı hobiler edinebilir, bu alanlardaki fikirlerinizle ilgili olarak uygulamaya geçebilirsiniz..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftanın ilk yarısı Pazar günü 4. evinizde gerçekleşen Aslan Yeni Ay'ı etkisi ile hanenizde, aile ilişkilerinizde bazı dengesizlikler oluşabilir; taşınma işlemlerinizde bazı aksilikler, umulmadık masraflar oluşabilir. Ev ya da gayrimenkul satışı ile ilgili sözleşmelerde fikir ayrılıkları oluşabilir. Aile içinden ilişkilerinize özen göstermenizde fayda var. Yurtdışı, seyahat eğitim, hukuk, pazarlama, yayıncılık, ticaret, ulaşım ve medya ile ilgili işlerinizde ani aksilikler, rota değişimleri, günlük işlerinizi aksatabilir, müşterileriniz ile aranızda sorun çıkarabilir. Sağlık problemlerine karşı da dikkatli olmanızda fayda var. Hafta ortasına doğru seyahat, eğitim programları, arkadaş destekli bazı etkinlikler özellikle ikili ilişkilerinizde iyileştirici bir rol üstlenebilir. Kariyerinizle lgili olarak ortak bazı girişimlerden umut duymanız ve yeni kararlar almanız da size iyi gelebilir. Romantizm ve sevgi dolu bir iletişim tarzı, eş ya da ortağınızla olan ilişkilerinizi tamir edebilir. Cuma günü Merkür, 2 Eylül'e kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; ev, gayrimenkul alış verişi, aile içinde iletişimin artması, hanenizle ilgili yeni kararlar, misafirlerinizin bu dönemde yoğunluk göstermesi mümkün. Aile içinde şimdiye kadar söylenmemiş sözler bu dönemde söylenecektir. Ancak hafta sonu da aile içinde ikili ilişkilerinize karşı dengede kalmaya özen gösterin, agresyon türü tartışmalar oluşabilir, gayrimenkulünüz ile ilgili bazı imzalarda problem çıkabilir. Satış ve alım işleriniz ters dönebilir. Fikirsel ve mantıksal, hatta belki hukuksal olarak çelişkiler yaşamak mümkün.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Haftanın ilk yarısı 2. evinizde Pazar günü gerçekleşen Aslan Yeni Ay'ını etkisiyle yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde fikir ayrılıklarından uzak durmanızda fayda var. Yeni fikirler, kararlar bu dönemde etkili olacaktır. Özellikle trafik kazalarına, iletişim cihazlarınızdaki arızalara karşı dikkatli olmanızda fayda var; seyahatlerinizde, eğitim konularında, yayıncılık ve medya işlerinizde bazı detaylar problem yaratabilir. Hafta ortasına doğru maddi geliriniz ile ilgili olarak bazı arkadaşlarınızla aranızda parasal tartışmalar çıkabilir; eğlence yüzünden harcamalarınız artabilir, beklediğiniz maddi destekler arkadaşlarınızdan gelmeyebilir. Yine de çalışma ortamında, projeleriniz ya da çalışma tarzınız otorite figürleri tarafından onay görecek, prim tarzı bir maddi destek bulabilirsiniz. Gelir arttırıcı yeni müşteriler moralinizi düzeltebilir. Sağlık açısından da oldukça olumlu bir hafta; kendinize dikkat etmenin faydalarını görebilirsiniz. Cuma günü Merkür, 2 Eylül'e kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; kardeşleriniz, komşularınız ile olan iletişim trafiğinde artış olacaktır. Yeni kararlar, fikirler yoğunlaşabilir. Ancak hafta sonu özellikle seyahat, ulaşım, medya, yayıncılık konularında daha bir dikkatli olmanız bazı aksiliklerin önüne geçebilir; acele ve inatçı hareket tarzından uzak durun..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Haftanın ilk yarısı Pazar günü 2. evinizde gerçekleşmiş olan Aslan Yeni Ay'ının etkisiyle, eğlence ve lüks tüketim merakınız yüzünden harcamalarınız artabilir. Yeni kazançlar olsa da Yeni Ay etkisi ile bütçeniz şaşabilir. Özellikle sevgiliniz ve çocuğunuz ile ilgili masraflar artabilir; bazı hobiler harcama yaptırabilir. Spekülatif piyasalardan da uzak durmanızda fayda var. Hafta ortasına doğru ise özellikle ikili ilişkilerinizde baskıcı ev inatçı tutumdan uzak durun. Kontrolcü yanınız, karşınızdakilere kaşı kırıcı davranışlara neden olabilir. Bazı sözleşmelerinizde, aksilikler, ertelemeler yaşanabilir; otorite figürlerini karşınıza almamaya özen gösterin. Hafta ortasına doğru aşk ve çocuklardan yana şanslı olmanız, hayata iyimser gözle bakmanız ve yardımlaşmanın yararlarını bilmeniz sayesinde, yaratıcılığınızın ve yeteneklerinizin de artması ile ilişkilerinizde hoş etkiler verecektir. Araştırmacı yanınız, değişik kültürlere ve felsefeye ilgi duyabilir. Aşk adına ani değişik sürprizlere hazır olun. Bebek bekleyenler de sonunda isteklerine kavuşabilirler. Cuma günü Merkür 2 Eylül'e kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; bu dönemde maddi konularla ilgili kararlar, fikirler, yeni projeler, belki seyahat ya da eğitim programları, hatta imzalar, görüşmeler gündeme gelecektir. Gelişmeler hızlı oluşabilir. Para ile ilgili iletişim trafiğinde artış var. Hafta sonu bazı özgüven problemleri, aşk ve çocuklarınız ile ilişkilerinizde problem yaratabilir. Lüks tüketim harcamalarına dikkat. İlişkinizde aşırı sahiplenici olmak kıskanç davranmak, problem yaratabilir..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Haftanın ilk yarısı Pazar günü burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay sayesinde, özellikle aile içinde ve hane, ev, gayrimenkul konuları ile ilgili olarak egosal davranışların maalesef zararını görebilirsiniz. Aşırı iddiacı ve inatçı davranışlar, aile içinde ilişkilerde problem yaratabilir Eviniz ile ilgili bazı harcamalar, sorunları zamanında görmediğinizden artabilir. Bazı kronik rahatsızlıkların uyanması, çalışma ortamında, bazı bilinmeyenlerin ortaya dökülmesi, gizli olan ilişkilerin gün ışığına çıkması, bazı dedikodular, düşmanlıklar canınızı sıkabilir. Hafta sonu, bozulan moraliniz inançlarınız, olanı sevgiyle kabullenişiniz ve sağlam psikolojiniz sayesinde düzelecektir; oldukça kuvvetli hissedebilirsiniz kendinizi. Cuma günü Merkür, 2 Eylül'e kadar kalacağı burcunuza geçiyor; bu dönemde iletişim trafiğiniz, kararlarınız, bazı eğitim ve seyahat programları, yayıncılık, medya ve bazı hukuk konularını öne çıkabilir. Ailevi konular, gayrimenkulünüz, ev için yapılan masraflar, ebeveyn ile ilgili bazı konular, özeliniz ile ilgili bazı konular, hafta sonu itibarı ile start alabilir. Agresyona başvurmadan, ılımlı çözmeye özen gösterin ki problemler çoğalmasın.. 

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Haftanın ilk yarısında Pazar günü 12. evinizde gerçekleşen Aslan Yeni Ay'ı sayesinde, daha içe dönük kalmak, sosyal hayattan biraz sıyrılmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınız artabilir, kendinizi geliştirme gösterebilir; maneviyatınız yoğunlaşabilir. Bu dönemde dedikoduların, yakın çevreniz ile ilgili bazı gerçeklerin ortaya dökülmesi muhtemel. seyahat, eğitim, medya, yayıncılık, ticaret ile ilgili olarak bazı durumlar kontrolünüz dışında gelişebilir. İsteksiz bazı kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Haftanın ilk yarısı harcamalara dikkat etmenizde fayda var, beklediğiniz maddi destekler gelmeyebilir. Eğlence ve hobiler, bütçenizde sorun çıkarabilir. Bazı arkadaşlarınız ile aranıza maddi problemler girebilir. Sevgiliniz ve çocuklarınız ile ilgili harcamalar canınızı sıkabilir. Maddi olarak pek şanslı değilsiniz bu günlerde. Hafta ortası yine de arkadaşlarınızın vereceği fikirler, bazı bilgiler, ortaklaşa alınabilecek kararlar ve grup psikolojisi kendinizi kuvvetli hissetmenize neden olabilir. Bekarsanız, arkadaşlarınız sayesinde yeni bir aşk ya da yeni arkadaş gruplarının içine girmeniz doğal. Cuma günü Merkür, 2 Eylül'e kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Aslan burcuna geçecek; bu dönemde fikirlerinizi kendinize saklayabilir, sezgilerinizi güçlendirebilirsiniz. Sağlık kontrolleri ya da ziyaretleri bu dönemde yapılabilir. Gizli her türlü hareketten uzak durmakta fayda var. Seyahatlerinizde, eğitim, yayıncılık ve ticaret işlerinizde, kardeşleriniz, komşularınız ile ilişkilerinizde bazı durumlar kontrolünüz dışında gelişebilir; özellikle trafikte daha dikkatli olun..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Haftanın ilk yarısı Pazar günü 11 evinizde gerçekleşen Aslan Yeni Ay'ı nedeniyle bulunduğunuz sosyal çevrede yoğunluğunuz artabilir ancak bu artış siz de maddi harcamaların çoğalmasına neden olabilir. Arkadaş çevreniz yüzünden parasal kayıplara dikkat; bazı arkadaşlarınızla aranız açılabilir. Kariyeriniz ve eviniz arasındaki dengeyi korumakta zorlanabilirsiniz; mümkün olduğu kadar ikili ilişkilerinizde politik olmaya özen gösterin. Kariyerinizdeki kadın figürlerine karşı bu dönemde daha ılımlı olmanızda fayda var. Hafta arası işinizi sevgiyle yapmanız ve sabırlı davranışlarınız, projelerinizin kabul görmesine ve otoriteleriniz tarafından onaylanmanıza neden olacaktır; bu size maddi olarak kazanç sağlayabilir. Cuma günü Merkür, 2 Eylül'e kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; bu dönemde arkadaşlarınız arasında fikirlerinizi etkili bir şekilde ifade edebilecek, sosyal çevrenizle birlikte seyahat, eğitim gibi aktiviteler düzenleyebileceksiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplarla olan görüşmeleriniz, toplantılarınız yoğunlaşabilir. Hafta sonu da bu artış bazı harcamaları da arttıracaktır; bütçenize dikkat edin..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Haftanın ilk yarısı Pazar günü 10. evinizde gerçekleşen Aslan Yeni Ay'ı; kariyer alanında bazı gelişmeleri de beraberinde getirecektir. Otorite figürleri ile olan ilişkileriniz artabilir; ancak agresif bir dönem geçirdiğinizden özellikle düşüncesizce yapılacak hareketler bu konularda problemli sorunlara, ego savaşlarına neden olabilir. Uzak akrabalarınızdan hastalık haberi alabilir; yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama konularında ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Hafta arası kararlı, sabırlı ve yapıcı davranışlarınız, hayata karşı iyimser bakmanız sayesinde yetenekleriniz ve yaratıcılığınızla sorunların üstesinden gelebilmenizi sağlayacaktır. Cuma günü Merkür, 2 Eylül'e kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; özellikle kariyer anlamında bir takım görüşmeler, toplantılar, projeler hız kazanacaktır. Fikirlerinizi, otorite figürlerine rahatlıkla ifade edebilme şansı bulabilirsiniz. Tanıtım ve pazarlama, hukuk, eğitim, medya, ticaret ve yurtdışı başlantılı işlerde hızlanma olacaktır..Hafta sonu büyükleriniz ile fikir ayrılıklarına, kariyerinizde agresif, inatçı ve ısrarcı davranışlara karşı lütfen dikkat; özellikle kadın figürleri ile arayı ılımlı tutmakta fayda var. Bireysel olarak kendinizi fazlaca öne atmanız bu alanlarda sorun yaratabilir..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Haftanın ilk yarısı Pazar günü 9. evinizdeki Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ay nedeniyle yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, seyahat, turizm konularında yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz; iyimser yanınızın artış göstereceği daha yardımlaşmaya yönelik bir döneme girebilirsiniz. Bu alanlarda bazı durumlar kontrolünüz dışı gelişebilir ve can sıkıcı olabilir. Bu dönemde kronik bazı rahatsızlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var; öfkelerinizi içinizde tutmamanız size iyi gelebilir.Kendinizi psikolojik olarak zayıf hissedebilirsiniz. Her türlü gizli kapaklı işten uzak durmanızda fayda var; bazı sırlar, gizler ortaya dökülebilir. Hobiler, çocuklar ve lüks merakınız, harcamalarınızı arttırabilir; sevgilinizle ya da çocuklarınızla olan ilişkilerinizde baskıcı, inatçı davranışlardan da uzak durun. Hafta arası, sezgisel yanınızın aslında size ne kadar yol gösterici olduğunu farkedebilir, ummadığınız destekler bulabilir, bazı kötü alışkanlıklarınızı, negatif huylarınızı geride bırakmak isteyebilirsiniz. Ailenizin sizi sarıp sarmalaması üzerinizde şifa etkisi yapabilir. Cuma günü Merkür, 2 Eylül'e kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; bu dönemde yabancı kültürler, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama, turizm, din ve felsefe alanlarında yoğun bir döneme giriyor olabilirsiniz; bu konularla ilgili olarak hafta sonu problem yaşamanız canınızı sıkabilir. Dedikodulardan uzak durun.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Haftanın ilk yarısı Pazar günü 8. evinizde gerçekleşen Aslan Yeni Ay'ı nedeniyle, ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, nafaka ve miras alanlarında bazı kontrolünüz dışındaki gelişmelere sahne olabilir; unuttuğunuz bir borç birden karşınıza çıkabilir, beklediğiniz maddi destekleri bulamayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde baskıcı ve ısrarcı tutumunuz düzeninizin bozulmasına neden olabilir. Aniden taşınma, hayatınızda değişim yaratma isteği, bir anda sizi harekete geçirtebilir; sonradan pişman olacağınız davranışlardan uzak durun. Hafta ortası arkadaş çevrenizden gelecek fikirler öneriler sayesinde, ilişkilerinizde daha yapıcı olabilecek ve destek görebileceksiniz. Yeni bir taşınma, evlilik ya da ortaklık kokabilir; bazılarınız için de taşınma, yeni bir çevre kazandırabilir. Cuma günü Merkür, 2 Eylül'e kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; bu dönemde resmi işlemlerle uğraşmak, kredi, borç, miras, nafaka işleri ile yoğunlaşmak ve bütçeniz üzerinde hesaplar yapmak adına trafiğiniz artabilir. Ebebeyninizin sağlık problemleri ile uğraşmak sizi yorabilir. Hafta sonu arkadaş çevrenizden beklediğiniz destek gelmeyebilir, içinde bulunduğunuz ortamlarda harcamalarınız artabilir. Kariyerinizden gelen geliriniz ile ilgili bazı resmi kesintiler, canınızı sıkabilir. Borç ve kredi başvuruları için uygun günler değil..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Haftanın ilk yarısı Pazar günü 7. evinizde gerçekleşen Aslan Yeni Ay'ı nedeniyle ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evliliğiniz ile ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun; ancak bu konularda baskıcı ve kontrolcü tavırlarınız partneriniz ile aranızda sorun çıkaracaktır. Bazı ilişkiler bu dönemde ciddi problemler yaşayabilir. Otorite figürleri yüzünden, bazı ilişkilerinizde problemler çıkabilir, kendinize yardım edecek birini bulmakta zorlanabilirsiniz. Çalışma ortamında bazı kadın figürleri ile aranızda ani tartışmalar kontrolünüz dışında ortaya çıkabilir; sağlık problemleri ile uğraşabilir; aniden bir egzersiz programına başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizden gelebilecek sağlık haberleri sizi üzebilir. Seyahat, trafik, medya, eğitim, pazarlama, ticaret ve aldığınız bazı kararlarda istenmedik aksilikler sorun çıkarabilir. Hafta arası gökyüzünde iyileştirici enerjilerden şifa bulabileceksiniz; özgüveniniz otorite figürlerinden alacağınız destekle yerine gelebilir; maddi endişelerinizi giderebilirsiniz. Projelerinizi ve işlerinizi ele alış tarzınız size maddi olarak yarar sağlayabilir ve takdir görebilirsiniz. Cuma günü Merkür, 2 Eylül'e kadar kalacağı 7. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; ortaklıklar, evliliğiniz, profesyonel olarak fikir danışabileceğiniz kişiler, bazı anlaşmalar ve imzalar bu dönemde öne çıkacaktır. Yeni ortaklıklar kurmak, eşinizle diyaloğunuzda artış, fikirlerinizi etkili bir şekilde ifade edebilmek, yaratıcı fikirler mümkün.  Hafta sonu bu alanda aşırı baskıcı davranmak sorun yaratabilir. Kariyeriniz ile ilgili yapacağınız bazı düzenlemeler, ikili ilişkilerinizdeki düzeni bozabilir. Özellikle bir iki gün ortaklıklarınız, evliliğiniz ile ilgili olarak aksilikler, tartışmalar yaşayabilirsiniz. Taşınma işleri olanlar ertelemek durumunda kalabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Haftanın ilk yarısı Pazar günü 6. evinizde gerçekleşen Aslan Yeni Ay'ı nedeniyle, çalışma hayatınızda yoğunluk, sağlık konularında artış, yardımcılarınızla yeni oluşumlar ve evcil hayvanlarınız ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı müşterilerinizle yurtdışı, hukuk, seyahat, pazarlama, ticaret konularında aksilikler ani problemler yaşayabilirsiniz; uzak akrabalarınızdan sağlık haberleri gelebilir, işyerinde iletişimsel sorunlar yaşayabilirsiniz. Kişisel bakım ve egzersiz programlarınızda aksilikler oluşabilir. Sevgiliniz ya da çocuklarınızla ilgili olarak ani gelişebilecek durumlar maddi sorunlar çıkarabilir; özgüven problemi yaşayatabilir; çevre baskısı canınızı sıkabilir. Hafta arası yaratıcılığınız ve hayata karşı iyimser yanınız, kendi kendinize problemlerinizi çözebileceğinizi göstermekte Yeteneklerinizi bu konuda yapıcı olarak kullanabilirsiniz. Yeni bir aşk ya da bir bebek haberi keyfinizi yerine getirecektir. Cuma günü Merkür, 2 Eylül'e kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; bu dönemde halledilmesi gereken detaylar, ıvır zıvır işler, çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız ile iletişiminiz, evcil hayvanlarınız ve bakımları, müşterilerinizle iletişiminiz, yeni projeler, sağlık kontrolleri gündeme gelebilir. Ancak hafta sonu mümkünse, fikirsel ayrılıklara, iletişim aksiliklerine ve bu alanlarda karamsarlığa karşı dikkatli olun. Yurtdışı bağlantılı işleriniz ve hukuk, pazarlama, ticaret, pazarlama işlerinizde bir iki gün işler istediğiniz gibi gelişmeyebilir. Eğitim ve seyahatler adına önümüzdeki haftasonunun geçmesini beklemek en iyisi..







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder