17 Temmuz 2014 Perşembe

17 Temmuz 2014 - Astrolozi



Yeni bir güne Ay'ın Balık burcunun sonlarındaki seyahati ile giriyoruz..  Çoğu kişiden duyguduğum ve deneyimlediğim üzere rüyalarımız bu aralar oldukça aktifti.. Balık burcunun etkilerinden yola çıkarsak, bir kenara hatrırladıkça not etmek ve bir süre sonra tekrar kontrol etmemiz sonucunda, belki bazı ipuçları yakalayabiliriz..Balık enerjisi ile mistik, tasavvufi, hissi konulara eğilim artabileceği gibi seziş ve hissedişler yükselebilir. Hassas rüyalar da yoğunlaşabilir.

03:57'de Ay ve Venüs arasındaki sert kare ile bu saatte ayakta olanlar için yapmacık davranışlar, her şeyi kendine yontma, çıkarcı hareketler yoğunlaşabilir. İstemediğimiz kişilerden ya da şeylerden kurtulmak ve rahatlamak isteyebiliriz. Farklı bir duygusallık vereceğinden, anlamsız bir yeme içme isteği yükselebilir; buna dikkat etmek uygun olacaktır, özellikle diyabet hastaları için.. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 07:06'da Koç burcuna geçiyor..

Oldukça duygusal hislerle yattığımız yatağımızdan, oldukça enerjik, şarj etmiş bir şekilde kalkabiliriz bu sabaha. Koç burcu iradesi kuvvetli, kişiliği inatçı, hareketin, liderliğin ve yeniliğin burcudur. Cesurdur ve kendine güveni tamdır. Keskin zekalı, çabuk harekete geçen, aceleci bir mizacı vardır. Yeni olan her şey gün içinde dikkatimizi çekebilir. Rekabetçi yanımız ise zorluklarla baş etme yolunda bize yardımcı olacaktır. Biliyorsunuz Ay, öncü gruplardan birine geldiği zaman bizim meşhur Kare tetiklenmekte.. Pluto ve Uranüs arasındaki sert kare.. her ne kadar Jüpiter Yengeç burcundan çıkmış da olsa daha tası tarağı oralarda ve Güneş de bu burçta; yani birbirlerine çok yakınlar ve kavuşum denebilecek bu konum Jüpiter'i hala Yengeç'teymiş gibi hissettirebiliyor. Erkek ya da otorite figürlerinden gelebilecek desteklere de işaret edebilen bu kavuşum maalesef Büyük Kare içinde pek kendini gösteremeyebilir. Sözüm o ki, bir iki gün sakin ve sağduyulu olmakta, an, agresyondan uzak durmakta fayda var.. Malum bir de Güneş'in Ay Düğümlerine olan karesi de hala çalışır durumda.. Şu Ay, Koç burcundan çıkana kadar, sinirimize hakim olalım.. Ancak sıradışı, üzerinde iyice düşünülmüş, hesaplanmış, hayatınızda önemli bir yer teşkil edebilecek başlangıçlar adına da oldukça tetikleyici olabilir.

07:23'te Ay ve Jüpiter arasındaki harika üçgen görünüm etkisiyle, enerjilerin olumlu akabileceği bir sabah yaşayabiliriz. Yardımlaşmanın, iyimserliğin, güç birliklerinin ve cömertliğin yoğun hissedilmesi mümkün. Hayata daha olumlu bakabilme, çevremizdeki insanları sıcak ve arkadaşça hissedilmesi de mümkün. Hayatın farklı yönlerine eğilebilme, farklı kültürleri inceleme açısından da değerlendirilebilir.

15:25'te Ay ve Merkür arasındaki sert kare ile, günün ikinci yarısında enerjiler biraz sertleşebilir. Mümkünse, görüşmelerinizi, toplantılarınızı ve iletişim girişimlerinizi bu saatlere bırakmayın. bu pozisyon ilişkilerde kritik saatlere işaret etmekte.. Probleminiz olan kişilerle bu saatlerde görüşürseniz işler daha da ters gidebilir. Aynı şekilde sizinle sorunu olan kişiler de kırıcı bir dille karşınıza çıkabilir. Günün ikinci yarısında duygusal ve fiziksel rahatlama yapmak ve olayları akışına bırakarak, söz ve davranışların üzerinde fazla durmamaya çalışmak en iyisi olacaktır.


Astrolozi

2 yorum:

  1. evet, ruyalar goruyorum, karanlik ortamda cebtelefonum caliyor, bir odadayim, disari cikiyorum ve bir bavulu cope atiyorum, bu nedemek acaba

    YanıtlaSil
  2. rüyalarla ilgili hiç bilgim yaok maalesef..

    YanıtlaSil