18 Temmuz 2014 Cuma

18 Temmuz 2014 - Astrolozi



Ay, Koç burcunda ve haftanın son iş gününe girmekteyiz. Bol inat, bol sinir, bol acelecilik, bol enerji ve bir çimdik rekabet ve bir kaşık da gözü karalık.. Alın size günün çorbası.. Sürekli hareket halinde olmaya duyulan istek, hazırlıksız olarak bazı durumlarla karşılaşmamıza neden olabilir. Bir şeye karar verip, sonucunu düşünmeden harekete geçmek, belki de her şeyin tepetaklak dönemsine neden olabilir. Taktikten yoksunluk maalesef bugünkü defomuz.. Mücadele ve rekabet içeren her konunun içine dalma isteği, hele ki gökyüzündeki gergin görünümler sayesinde rüzgarları tersine çevirebilir. Düşüncesizce ve aceleyle verilebilecek her karardan mümkünse uzak durun.. Büyük Kare'nin aktifliği, 15 Nisan Ay Tutulması'nın harekete geçmesi nedeniyle üzücü uçak kazası ve İsrail saldırıları ile zaten yeterince tepetaklak olmuş durumdayız.

03:39'da Ay ve Pluto arasında gerçekleşecek olan sert kare sayesinde, hele ki duygusallığınızla başınız dertte ise sizin için iyi olmayacak ani çıkışlar yapmanız çok mümkündür. Duygusal güç mücadelelerine girebilir, istemediğiniz şeyleri yapmak zorunda bırakılıyormuş gibi düşünerek, hoş olmayan, hırs, kin, intikam içerebilen davranışlara yönelebiliriz. Bu hareketler yüzünden de ilişkilerimizde zorluklar oluşabilir, zira karşımızdakileri de bolca sinirlendirebiliriz. Mümkünse bu saatleri yatakta uykuyla geçirmekte fayda var.. Sabah erken saatlerde de tabii bu etki devam edecektir.

11:37'de Ay ve Uranüs arasındaki kavuşum etkisiyle daha düşüncesizce ve sabırsız hareketlerimiz artabilir. Ruh halimizdeki değişimler bizi bile rahatsız edebilir. Kimsenin bize ne yapmamız gerektiğini söylemesine ve hariçten akıl vermelere dayanamayabiliriz. Bir konuya konsantre olabilmek imkansız olabilir. Acele yüzünden, iyi düşünmeden sonradan pişman edecek davranışlarda bulunma riski daa da artabilir. Ancak bir konu üzerinde daha evvelden çok iyi hazırlanmış ve belli bir sisteme oturmuş girişimler adına harika bir başlangıç enerjisi de etkin olacaktır. Bu saatlerde yapılacak en iyi şey, problemlere yeni çözüm yolları ile yaklaşmak ve çabuk çabuk değişik bakış açıları üretebilmektir.

17:06.. Venüs Yengeç burcuna geçiyor ve sanki anne kurabiyesi gibi mis kokulu sıcacık enerjilerini bize sunuyor.. Venüs'ün bulunmaktan zevk aldığı bir hane Yengeç burcu; onun doğasına çok uygun.. Güzel etkilerini, pozitif enerjilerini tepside sunabilir bize..Büyük bir sevecenlik ve sevdiklerimizi sarıp sarmalayarak koruma isteği yükselecektir içimizde. Sevdiklerimizin her istediğini yerine getirmeye çalışmak, onları benimsemek , evimizi, ailemizi, eşimizi, annemizi ve tabii vatanımızı daha önemsemek ve onlara hizmetten keyif almak, sanki bir annenin çocuğuna şefkat göstermesi gibi onlarla ilgilenmek mümkün. Venüs'ün bu seyahati 12 Ağustos'a kadar devam edecek. Evimizde davetler vermek, misafirler ağırlamak, aile üyeleri ile sıcak saatler paylaşmak ve en önemlisi evimizde ve ailemizde huzur bulabileceğimiz bir dönem olacaktır. Aile yaşamının sıcaklığı, ebeveynler ve aile içindeki ilişkilerdeki yakınlık artar. Sorunlar varsa, bu dönemde kolayca çözüme ulaşılabilir. Yalnız tüm bu hoş ilişkiler sırasında aşırı yemek, içmek dürtüsüne kapılıp, kiloları yük etmekten de uzak durmak gerek. Evlerimizin şık, renkli, estetik ve zarif olması istenir. Estetik, denge, güzellik yaratacak birkaç sihirli değnek darbesi yapılabilir. Eve yeni bir düzen vermek, dekore etmek, boyamak sevdasına kapılığ Venüs'ün müsrif eğilimine yakalanmak da mümkündür. Gayrimenkul satışlarından kar elde etmek ya da evden yürüttüğünün işlerinizde gelir artışı oluşabilir. Bu sıcak etkilerin yanında, duygusal abartılara, aşırı yeme içmeye, aşırı hassas ve duygusal, sevgide boğucu ve şüpheci, kolay kırılabilen, endişeli ve bırakmak istediklerinden kolay kopamayan bağımlı bir kişilik sergilemek de mümkün. Evde bol tembellik yapmak adına da bu dönem uygun; tatil için oldukça uygun günler..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder