12 Temmuz 2014 Cumartesi

13 Temmuz - 19 Temmuz 2014 Haftası ve Buçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç

Hafta başı Merkür 1 Ağustos'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; bu dönemde aile içindeki iletişim trafiğinizi attırabilir. Aile, ev ve gayrimenkulünüz ile ilgili alacağınız kararlar önem kazanabilir. Ev için gerekli ufak tefek teknolojik aletler satın alabilirsiniz.. Çarşamba günü ise Jüpiter, 11 Ağustos 2015'e kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Aslan burcuna geçiş yapacak. Aşk, çocuklar, yetenekleriniz ve en önemlisi şanstan yana yüzünüzü güldürebilir.. Yeni aşklar, bazılarınıza bebek sürprizleri, hatta şans oyunlarından kazanılabilecek ikramiyeler ve yaratıcılığınızın artması bu 1 yıllık sürede mümkün; tadını çıkarın. Cuma günü ise Venüs 12 Ağustos'a kadar kalmak üzere yine 4. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; aile arasındaki ilişkilerde düzelmeler yaşamak mümkün. Eviniz için alışveriş, revizyon tarzı keyifli işlerle bu süre içinde uğraşabilir, evinizde keyifli vakitler geçirebilir; toplantılar, davetler düzenleyebilir, belki de ev ya da gayrimenkul işlerinden gelir elde edebilirsiniz. Hafta sonu sert bazı görünümlerden ötürü ev kazalarına karşı dikkat etmeli, eşinizle ya da ortağınızla, gayrimenkul konularında tartışmamaya özen göstermelisiniz. Aile içinde huzursuzluklar yaşanabilir. Ancak aynı zamanda yine aile içinde bazı konuların da bu süreçte çözüme ulaştırılabilmesi mümkün. Aile içinde bazı kişilerin hastalıkları ile uğraşabilirsiniz ancak psikolojik açıdan oldukça yaratıcı bir hafta sonu geçirebilrsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı Merkür, 1 Ağustos'a kadar kalmak üzere, 3. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; bu dönemde kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilişkileriniz artabilir, kısa bir seyahate çıkabilir ya da bir eğitim programına katılabilirsiniz. Fikirleriniz kararlarınız hatta bunları yazıya dökmeniz önem arz edebilir. İletişim trafiğinizde artış görülecektir. Çarşamba günü Jüpiter, 11 Ağustos 2015'e kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Aslan burcuna geçiş yapıyor; bu 1 yıllık süre içinde, ev satın alabilir, ev değiştirebilir, gayrimenkul satışı yapabilir, aile ve hane içinde huzur bulabilirsiniz. sanki sihirli bir değnek hanenize değebilir ve aileniz sizin için daha önem arz edebilir.. Cuma günü ise Venüs, 3. evinizdeki Yengeç burcuna geçecek; bu dönemde iletişim tarzınızda romantizm etkili olacaktır. Keyifli ve romantik kısa seyahatler, kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizde keyifli zamanlar paylaşmaki yayıncılık, eğitim, ulaşım, ticari işlerinizde gelir elde edebilmek, çevrenizi güzelleştirmeye çalışmak, çevrenizdekilere sevginizi sözsel fiilsel veya yazarak anlatabilmeniz mümkün. Çevrenizdeki insanlarla hoş ilişkiler içinde olmak, doğanın keyfine varmak bu süreöte mümkün. Hafta sonu yakın çevrenizde ve trafikte yaşayabileceğiniz kazalara karşı dikkatli olmalı, acele hareket etmemlisiniz. Kardeşleriniz, komşularınızdan ya da yakın çvrenizden hastalık haberleri gelebilir. Çalışma ortamında bazı kişilerle tartışmalara girebilir; bazı durumların sizi sinirlendirmesine şahit olabilirsiniz..Ancak arkadaş çevrenizin desteği size keyif verecektir; bazı arkadaşlarınız ile de ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı Merkür, 1 Ağustos'a kadar kalmak üzere, 2. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; bu dönemde, maddi gelirleriniz ile ilgili görüşmeler, toplantılar belki seyahatler ve eğitim programları gündeme gelebilir. Bazı ticari girişimler kar bırakabilir. Para ile ilgili bazı kararlar vermek, imzalar atmak durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba günü Jüpiter, 11 Ağustos 2015'e kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Aslan burcuna geçiş yapıyor; bu 1 yıllık dönemde kardeşleriniz, komşularını ve yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizde artış görülebilir, sık seyahat edebilir, yayıncılık işleri ile uğraşabilir, eğitim konularında fırsatlar yakalayabilir, belki bir araba alabilir, medya ve internette bazı girişimlerde bulunabilirsiniz..Yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizde düzelme ve çevrenize karşı daha duyarlı bir hale gelebilir, öğrenme ve genişlemeye fırsatlar yaratabiliriz. Haberleşme ve iletişim hayatınızda önem arz edecektir. Algılama seviyenizde ve bilinç seviyenizdeki artış size yeni tecrübeler yaşatabilir. Cuma günü Venüs ise yine 2. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; maddi olarak keyifli bir döneme işaret etmekte. Bu süreçte gelirinizi arttırıcı fırsatlar yakalayabilir, ek kazançlar edinebilirsiniz. Hafta sonu eğlence hayatı ya da lüks tüketim isteği size para harcatailir, bütçenizi aşabilirsiniz. Özellikle çocuklarınız veya sevgiliniz ile ilgili olan harcamalarınızda artış görülebilir. Spekülatif olarak pek şanslı olduğunuz hafta sonu için söylenemez. Ancak üzülmeyin kariyerinizden ya da otorite figürlerinden maddi olarak destek de alabileceksiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı Merkür, 1 Ağustos'a kadar kalmak üzere burcunuza geçiyor; bir süredir sessizleşmenize neden olan Merkür sayesinde artık daha hareketli günlere hazır olun, kendinizi daha rahat ifade etme fırsatı bulabileceksiniz. Bu dönemde ikili ilişkilerinizde iletişim önem arz edecek. Olayları daha çabuk kavramak ve esprili bir ifade tarzı bu süreçte etkin olacaktır. Çarşamba günü Jüpiter 11 Ağustos 2015'e kadar kalmak üzere 2. evinideki Aslan burcuna geçiyor; bu 1 yıllık dönemde sizi maddi konularda destekleyecek, yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak. Bolluk anlamına gelen bu transitin değerini bilmek gerek. Gelir getiren kaynaklar, yaşamda değer verilen şeylerde genişleme ve iyileşme yaşayabilirsiniz. Bu dönemde sanki gizli bir el muslukları açabilir. Cuma günü ise Venüs de burcunuza, 12 Ağustos'a kadar kalmak üzere geliyor; bu süreçte sıcak, sevgi dolu ve kibar davranışlar içinde olmak, bazı kırgınlıkların tamiri, arkadaşlık kurmak, sosyal ilişkileri güçlendirmek, eğlenmek için uygun zamanlardır. Fiziksel görüntünüz ile ilgili olarak bazı değişimler ya da uğraşlar da bu süre de yapılabilir. Hafta sonu özellikle aceleceden kaynaklanabilecek kazalara karşı dikkatli olun. Mideniz ile ilgili bazı rahatsızlıklara karşı önleminizi almanız gerekmekte. Özellikle aile içinde tartışmalardan, bencillikten uzak durun. Eviniz ile iglili bazı beklenmedik harcamalar sizi zor durumda bırakabilir.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta Merkür, 1 Ağustos'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; bu süreçte bazı fikirlerinizi kendinize saklamak sır olarak görmeniz mümkün. Dedikodu isteği, üzeri kapanmış bazı konular üzerinde  konuşma isteği, mistik ve manevi konulara ilgi duymak mümkün. Çarşamba günü Jüpiter ise, 11 Ağustos 2015'e kadar kalmak üzere burcunuza geliyor; bu 1 yıllık dönemde kişiliğinizde büyük gelişmeler başlayabilir. Kendinizi daha korkusuz, güvenli hissedebilirsiniz. iyimserliğini artabilir; geleceğe umut dolu bakabilirsiniz. Öğrenme ve araştırma ihtiyacı, okumak, araştırmak, yeni kaynaklar bulmak isteği artar. Ancak bunu yanında kibirli haller takınmak ve kilo almak gibi dezavantajlarına karşı  bu sürede dikkatli olmak gerekir. Felsefeye ve genel kültüre olan ilgniz artabilir. Cuma günü Venüs de 12 Ağustos'a kadar kalmak üzere 12. evinize geçiyor; bu dönemde aşka ve sevgiye olan ihtiyacınızda artış görülecektir. Sosyal yardım projeleri ile igilenmek, yalnızlık  hatta bazı ilişkileri gizli yaşama ihtiyacı artabilir..Bilinçaltının yaratıcı olarak çalıştığı bir süreçtir. Mistikliğe, güzel duygulara, sevgiye dönük konulara eğilim olacaktır. Hafta sonu kardeşleriniz, komşularınız ya da yakın çevreniz ile ilişkilerinize dikkat edin. Bazı ufak kazalara da açık olabilirsiniz. Seyahatlerinizde ve ulaşımda dikkatli olun. Bazı gizlerden hafta sonu haberdar olabilirsiniz. Ancak korkmayın bu arada hiç beklemediğiniz destekler de alabilmeniz için enerjiler çalışıyor özellikle ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, miras konularında bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı Merkür, 1 Ağustos'a kadar kalmak üzere 11. evinize geliyor; bu süreçte amaçlarınızı, umutlarınızı ve ideallerinizi incelemek adına uygun bir dönem. Grup çalışmalarınızda, sosyal jayatınızda hareketlilik, fikirlerinizin arkadaş çevrenizde öenm kazanması mümkün. Çarşamba günü ise Jüpiter, 11 Ağustos 2015'e kadar kalmak üzere12. evinizde geçecek; bu 1 yıllık süre içinde kendinizi ruhi, dini, felsefi ve bilim açısından geliştirmeniz mümkün. Aynı zamanda korkularınız ve endişelerinizle yüzleşip, bakış açınızın sınırlarını aşarak, geniş perspektifte ve daha olumlu bakış açıları geliştirebilirsiniz. Egonız daha müşkülpesent olabilir, etrafa karşı daha tarafsız, merhametli, şefkatli olabilirsiniz. Sezgilerinizde ve rüyalarınızda artış görülebilir. Metafizik, astroloji, psikoloji, gizli bilimler her zamankinden daha fazla ilginizi çekebilir. Cuma günü Venüs ise 12 Ağustos'a kadar kalmak üzere 11. evinize geçecek; bu süreçte grup aktiviteleri, arkadaşlarınız ile yapılabilecek yaratıcı faaliyetler, yardım amaçlı toplantılar, davetler, grup gezileri düzenlenebilir. İlişkilerinize yumuşaklık ve nezaket hakim olabilir Arkadaş çevrenizden bir aşk doğması ya da sosyal çevreniz aracılığı ile maddi gelir şansı oluşabilir. Hafta sonu, arkadaşlarınız ile aranızda bazı maddi konular problem çılarabilir; eğlence adına harcamalarınız artabilir Tartışmalarda uzak durmanızda fayda var. Ancak korkmayın, ikili ilişkilerden hafta sonu destek bulmanız mümkün..Çevrenizden gelebilecek fikirler işinize yarayabilir.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı Merkür, 1 Ağustos'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Yengeç burcuna geçmekte; bu süreçte kariyer ile ilgili konularda planlar, seyahatler, eğtim programları, kariyer konuları ile ilgili olarak iletişim yoğunluğu gibi alanlarda artış görülebilir. Otorite figürleri ile olan iletişiminiz önem kazanabilir. Evraklar, formaliteler, ayrıntılar, pratiklik ve zeka gerektirecektir. Çarşamba günü, Jüpiter 11 Ağustos 2015'e kadar kalmak üzere 11. evinizde geçiyor; bu 1 yıllık dönemde gelecekle ilgili arzular, idealler, umutlar yaşamınızda önemini hissettirecektir. Arkadaşlardan, dostluğa geçiş olur ve sosyal çevrenizden büyük faydalar sağlayabilirsini. Grup çalışmaları ve yardım organizasyonları yoğunlaşabilir Cuma günü Venüs 12 Ağustos'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Yengeç burcuna geçecek; bu süreçte kariyerinizdeki yaratıcılığınızda artış görülecektir. Güzel tasarılar sunmak, bunları gerçekleştirmek, yeni atılımlara girişmek, kariyer gelişimi, iş görüşmeleri ve üstlerinizden talepte bulunmak adına uygun bir dönem. Otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde düzelmeler, adalet ve anlayış yoğunlaşacaktır. İş hayatınızdan keyif almaki başarı ve ün kazanmak kolaylaşır.Haftasonu bir iki gün, kariyeriniz ile ilgili bazı konular sizi çileden çıkarabilir, otorite figürleri ile aranızda tartışmalar oluşabilir. Agresyonunuzu dengelemeli olaylara obkektif yaklaşmalısınız. Bu şekilde çalışma hayatınızda önemli gelişmelere imza atabilir, terfi alabilirsiniz. Ebeveyn sağlığı ile ilgilenmek ve güzel haberler almak adına da olumlu bir haftasonu...

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı Merkür, 1 Ağustos'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; bu süreçte eğitim ve öğretim kaynaklı çalışmalar yapabilir, yeni deneyimlere açık olabilirsiniz. Yabancı ülkeler, hukuk, felsefi konular size cazip gelebilir, farklı inançlara ilgi duyulabilir Alternatif yaşam biçimlerini araştırmak, kanun ve yaşalarla, resmi işlerle ilgilenmeniz, eğitim, yabancı dil ile ilgili çalışmanız mümkün.. Çarşamba günü Jüpiter, 11 Ağustos 2015'e kadar kalmak üzere 10. evinize geçiyor; bu 1 yıllık dönemde kariyer, iş, sosyal statü, ün yapma, başarı sağlama gibi konular önem arz edecektir. İddiacı olmaktan, kibirli davranmaktan, aşırı hırslı ve baskıcı olmaktan uzak durun. Ün kazanma, terfi etme, çevrenizde tanınma ve itibar görme gibi kazançlarınız doğabilir. Yeni imkanlar ve size uygun kariyer fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Cuma günü Venüs, 12 Ağustos'a kadar kalmak üzere 9. evinize geçiyor; bu süreçte sevgi ve güzellikler adına yeni deneyimler edinmek, bilgiler elde etmek, sanat etkinliklerine katılmak, seyahatler ile ufkunuzu genişletmek, tatil yapmak, yabancı kişilere karşı ilgi duymak, değişik tecrübelerinden yararlanmak mümkün. Hafta sonu bazıyrutdışı, hukuk, eğitim, medya ve seyahat kaynaklı bazı işleriniz konrolünüz dışında ters gidebilir. Sinirlenmemeye ve olaylara obkektif yaklaşmaya özen gösterin. Özellikle seyahatlerde ufak kazalara karşı önleminizi alın. Korkmayın, yaratıcılığınız size yardımcı olacak. olaylara sevgi ve şefkat ile yaklaşmanız, sorunları çözmenize yardımcı olacak. Aşk ve çocuklarınız ile ilgili güzel haberlere de hafta sonu hazır olun.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı Merkür, 1 Ağustos'a kadar kalmak üzere 8. evindeki Yengeç burcuna geçiyor; bu dönemde psikolojinizi rahatlatmanız, bazı sırlarınızı dile getirebilmeniz ve rahatlamanız mümkün.. Dilinizi ve fikirlerinizi ustaca kullanabilir, başkalarını etkileyebilirsiniz. Miras, ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, harç gibi ödemeler ve konularla ilgili görüşmeler, kararlar bu transitle ortaya çıkabilir. Bunlarla ilgilenmek, resmi işlemler yürütmek adına uygun bir dönem. Çarşamba günü Jüpiter, 11 Ağustos 2015'e kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Aslan burcuna geliyor; bu 1 yıllık dönemde öğrenme arzunuz ve kapasitenizde artış, felsefe ve dini konularla ilgilenmek, seyahatler, eğitim, basın ve yayın ile ilgili işler ve hukuksal konularla ilgili işlerinizde yoğunlaşma görülecektir. Bu konularda fırsatlar çoğalabilir. Cuma günü Venüs, 12 Ağustos'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Yengeç burcuna geçecek; yakın ilişkilerde daha önce fark edilmeyen bazı faktörler su yüzünde çıkabilir.Böylece yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. İhtiyaç halinde kredi ve borç gibi işlerinizde akıcılık gözlemlenebilir ve ortaklaşa gelirlerden destek alınabilir. Miras ve nafaka işlerinde gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu özellikle harcamalarınız ile ilgili olarak dikkatli olun, sosyal çevreniz nedeniyle harcamalarınız artabilir ya da bir arkadaşınız ile maddi konularda tartışma yaşayabilirsiniz. Kariyerinizden glen gelirde vergi, sigorta ya da harç gibi kesintiler oluşabilir. Bu arada eviniz ile ilgili kredi kullanmak, aile içinde bazı kırgınlıkları düzeltmek adına aile üyeleri ile geçireceğiniz vaktin faydasını görebilirsiniz..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Hafta başı Merkür, 1 Ağustos!a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; bu dönemde ikili ilişkilerinizde planlar yapabilir, projeler hazırlayabilir, yaratıcı çalışmalara birlikte hareket edebilirsiniz. Karşı tarafın fikirlerine kulak vermeyle daha kazançlı olabilirsiniz. Bir danışmana fikir sormak, taşınmak size yeni ufuklar açabilir. Önyargılı olmadan, bağımsız ve detaylı düşünebilme kolaylığı veren bu konum, kolay sonuca varmayı sağlar. İş ortamınız, ortaklıklarınız ya da evliliğiniz bu süreçte daha hareketli, canlı, neşeli olacaktır. Fikir alışverişleri, münakaşalar, konuşmalar tatlı ve ilginç olabilir. Çarşamba günü Jüpiter, 11 Ağustos 2015'e kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor. Miras ya da ortaklaşa gelirlerden gelebilecek maddi edinimlere işaret etmekte.. İş ilişkileri ya da iş konusunda taban oluşturma, kredi alma, başkalarının güçlerinden faydalanma, vergi, sigorta işlerinizi halletme mümkün. Stres, sıkıntı, anlaşmazlık gibi durumlar için iyileştirici etkileri var. Umulmayan kişilerden ve durumlardan şanslar yakalayabilirsiniz. Cuma günü Venüs, 12 Ağustos'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Yengeç burcuna geçecek;  tüm sosyal ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar, meslektaşlar, rakipler için keyifli bir dönem.. Dargınlıkları iyileştirici etkileri vardır. İkili ilişkilerde karşınızdakilerin ihtiyaçlarını anlama ve ortak bir çizgide bulunma, sevgiyi kolayca iletebilme ve romantizm bir çok sorunu çözebilir. Kar getirici ortaklıklar kurmak, beraber proje üretmek adına da uygun. Hafta sonu otorite figürleri ile oluşabilecek münakaşalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Eşiniz ya da ortağınızla bencillikten doğan tartışmalara girmeyin. Yaratıcı fikirleriniz ve sevgi dolu bakış açınız bu problemleri çözebilecek.. Yakın çevreniz ile ortaklaşa aktivitelere ya da oluşumlara kalkışabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı Merkür, 1 Ağustos'a kadar kalacağı 6. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; fikirsel zenginlik, iyi organize olabilme, hızlı ve verimli çalışma yolları bulabilme ve mantıklı iş ilişkileri açısından olumlu etkiler barındırıyor. İletişim becerisi, planlama ve ayrıntıları hesaplama, kusursuz iş çıkarmanıza neden olabilir. Yardımcılarınız ve müşterilerinizle iletişiminizde yoğunluk oluşabilir. Sağlık konuları ile ilgilenme ve sağlık adına egzersizler için de olumlu bir dönem. İş konusunda kararsızlıklardan ve eleştirici davranışlardan uzak kalmaya çalışın. Çarşamba günü Jüpiter, 11 Ağustos 2015'e kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Aslan burcuna geliyor; bu 1 yıllık dönemde evlenmek, ortaklıklar kurmak, güvendiğiniz kişilerden fikir almak mümkün olduğu gibi, ilişkileriden dolayı bilinçlenmenize ve bakışınızın genişlemesine neden olacaktır. Karşılıklı iletişim sayesinde, kendinizi karşınızdakinde seyretme mümkün olabilir. Cuma günü Venüs, 12 Ağustos'a kadar kalmak üzere, 6. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; çalışma şartlarında iyileştirmeler, çalışma arkadaşları ve müşteriler ile iyi ilişkiler ve bunlardan dolayı faydalar oluşabilir. Çevre güzelliği, temizliği, sağlık şartlarının iyileşirilmesi gibi konular öne çıkabilir. Güzel sağlık haberleri alınabilir; dış görünüme, giyim kuşama ilgi artabilir. Gelir getirici projelerle uğraşılabilir. Hafta sonu, yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama işlerinizde aksilikler oluşabilir, günlük hayatınızda aceleden dolayı kazalar oluşabilir. Özellikle midenize ve yediklerinize dikkat etmenizde fayda var. Bu arada hafta sonu maddi gelir artışı ya da yeni bir maddi olanak, yeni bir müşteri ile ilgili bir haber alma olasılığınız var.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı Merkür, 1 Ağustos'a kadar kalacağı 5. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; bu süreçte kendinizi daha dinç ve genç hissedebilir, düşüncelerinizi sanatsal bir tarzda ifade edebilirsiniz. Eğlence, oyunlar, rol yapma size daha çekici görünür. Eğlence ve esprilerin yoğunlaşabileceği, sevgiliniz ya da çocuklarınızla iletişiminizin güçlenebileceği bir dönemdir. Çarşamba günü Jüpiter, 11 Ağustos 2015'e kadar kalacağı, 6. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; bu 1 yıllık dönemde sağlığınızla ilgili gelişmeler, fiziksel enerji, güç, canlılık yoğunlaşabilir Kilo almamaya ve karaciğer ile pankreası yormamaya dikkat edin. Sorumluluk ve hizmet etme gibi faktörlerde de yoğunlaşma görülecektir. Çalışma hayatınızdan, günlük işlerinizden keyif alabilir, müşterilerinizle ilişkilerinizi arttırabilirsiniz. İşlerinizi kolayca yapabilme, amirlerden övgü alabilme, ses getirici projeler oluşturmak faydalar sağlayabilir. Cuma günü Venüs, 5. evinizdeki Yengeç burcuna, 12 Ağustos'a kadar kalmak üzere girmekte; eğlence, aşk, keyif adına harika bir dönem var önünüzde. Çocuklarla iyi ilişkiler kurmak, aşk ilişkileri için harekete geçmek, olumlu bebek sürprizleri, coşup taşma isteği, spekülatif piyasalarda şans, tam da bu dönemin ana başlıkları gibi. Yaratıcılığınızı üst düzeyde kullanabilmek, kendinizi ifade edebilecek sanatsal eserler üretebilmek, sanatsal faaliyetlere katılmak bu dönemde mümkün. Hafta sonu sevgiliniz ya da çocuklarınızla oluşabilecek, kıskançlık, hırs, kin, inatlaşma tarzı çekişmelerden uzak durun. Lüks tüketim ve eğlence hayatı yüzünden harcamalarınız artabilir, zor durumda kalabilirsiniz. Haftasonu yaratıcılığınız tavan yababilir; sezgileriniz kuvvetli çalışabilir. .





Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder