31 Temmuz 2014 Perşembe

31 Temmuz 2014 - Astrolozi



Ay güne, Başak burcunda ilerleyerek başlamakta; öğrenmeye meraklı, pratik, titiz ve uyumlu, bir o kadar becerikli ve hamarat etkiler altındayız. Etrafımızdakilere yararlı olabilmek için kendimizi paralayabiliriz. İşlerimizi belli bir sistem içinde organize etmek adına harika bir gün; belki kıyı köşede hep bitirilmeyi bekleyen detaylar adına bugün uygun olarak kullanılabilir. Özellikle Ay'a çok yakın duran Pallas sayesinde yaratıcılığımızı, el becerimizle birleştirebiliriz. Her şey de olduğu gibi bu çalışkan enerjileri de dengede kullanmak gerek aksi halde aşırı detaycı, aşırı titiz, bol eleştirel, gergin ve her şeyden yakınan biri haline dönüşmek mümkün..

17:47'de Ay ve Merkür arasında, bulundukları burçların son derecelerinde olumlu bir görünüm oluşacak; çoğumuzun bildiği gibi son dereceler biraz sıkıntılı.. Ancak ılımlı etkileşim sayesinde, bazı sağlık problemlerinde iyileştirici bir etki vereceğini umuyorum. Bu transit sosyal ilişki temposunu akşam üzeri saatlerinde arttırabilir. Saman alevi gibi olsa da çevre ve ilişki tafiğinde yoğunluk olacaktır. Anlamlı konuşmalardan tutun da dedikodu türü lafazanlıklar bile artabilir. Zaten Ay, Merkür'ün evinde, Merkür ise Ay'ın evinde; karşılıklı ağırlama dediğimiz durum söz konusu.. Her ikisinin de etkisi böylece daha yoğun hissedilebilir. Hassasiyet ve hoşluk boyasına sokan bu görünüm, insanlar arasında yumuşaklık ve yakınlaşma, yardımlaşma, destekleşim sağlayabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor; kısa bir süre açısız kalacak..

19:09'da Ay'ın Terazi burcuna geçişi ile daha kibar, uyumlu, daha etrafımızdakileri dinleyebilen, sosyal açıdan daha etkin, çevremizdeki güzelliklerin farkında olarak, uzlaşmacı ve barışçıl enerjiler altında olacağız. Akşam saatlerinde kendimizden önce diğerlerini düşünmek, adil ve politik davranabilmek kolaylaşabilecek. Estetik zevklerimizin de öne çıkabileceğini, gözlerimizin etrafımızda da uyum ve ölçü arayacağı bir akşam yaşayabiliriz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder