25 Temmuz 2014 Cuma

25 Temmuz 2014 - Astrolozi



Ay, yumuşaklığı ve koruyucu bir tabakanın altında saklı duran hassasiyeti temsil eden Yengeç burcunda ilerlemekte; bu seyahatinde Büyük Su üçgenini de harekete geçirerek sevgi ve şefkat ibrelerini yükseltti. Yaşanan enerjisi bol günler, bayram üzeri birlik be beraberliğin önemini bize hatırlattı. Koruma ve annelik içgüdüsü ile etrafımızdakilere de kol kanat germe isteği hepimizde bir hassaslık yaratmış olmalı. Tabii Ay, sadece Büyük Su üçgenini değil ayrıca bizleri zorlayan ve değişime yönelten Büyük Kare'yi de aktive etti..

03:07'de Merkür ve Uranüs arasındaki sert kare nedeniyle ihtiyatlı olunması gereken transitlerden birini yaşayacağız. Saat itibarı ile etkisini hissetmeyiz demeyin; zira tüm gün etkili.. Kalemi al eline ve aklına gelen herşeyi yaz... Elektronik ve teknik aletleri kullan.. Dehaca fikirler üret!!.. Evet etkileri bunlar ama, ani bir patlama, acele hareket, korkusuzca, çekinmeden konuşma ve kin, ne der düşünmeden yazan bir kalemin tansiyonları kontrolsüzce yükseltebileceğini unutmayın.. Bu tesir altındaki fikirler çok da kullanışlı olmayabilir ve istikrarlı devamlılık taşımayabilir Beklenmedik ani problemler çıkararak çalışma düzenimizi, günlük faaliyetlerimizi, kişisel program ve düzenimizi alt üst edebilir. Sinir yaratıcı, düşüncesizlik, kendi aklımızı beğenme, gurur, kibir türü tutumlar, tuhaf asosyal davranışlar yaratabilir. Bu transiti Ay önce 14:48'de Uranüs'e yapacağı kare ve 16:53'te Merkür 'e kavuşumu ile iyice harekete geçirebilir. Finansal yönden de karışıklık yaratabilecek bu görünümler, elektronik aletler, iletişim araçları ve ağlarında oluşabilecek aksaklıklar da yaratabilir. Haberler, postalar, mesajlar zamanında yerine ulaşamayabilir. Sağlık yönünden ise kan dolaşımı, sinis sistemi üzerinde olumsuz etkiler verebilir. Bu açılar ayrıca Büyük Kare'ye doğrudan etki ettiğinden, düşüncesizce planlanmadan yapılacak her davranıştan, adımdan uzak durmanız önerilir. 05:23'te Ay Pluto karşıtlığı ile kareyi tamamen uyarmakta; baskıcı, takıntılı, hırs, kin, kıskançlık içeren her türlü duygu çeşidi, bizi daha sonra pişman olabileceğimiz davranışlara yöneltebilir, dikkat....

05:10'da Merkür'ün Satürn ile yapacağı güzel üçgen açı sayesinde gün boyu bir konu üzerinde yoğunlaşma, önemle durabilme, kararlı olabilme, avantajları görebilme, değerlendirebilme ve uygulama kolaylığı bulabiliriz. Yol gösterici, nasihat verici, faydalı yardımlar gelebilir; zaten malum Su üçgenimize de etki etmekte bu etkileşim. Yazı yazma, konuşma, öğrenme, başkaları üzerinde etkin ve saygın bir etki bırakabilmek mümkün. Tasarım işleri, disiplinli ve ciddiyet isteyen düşünsel konularla ilgilenmek için çok uygun; hatta art niyet taşımayan entrikalar bile tasarlanabilir. Çok fazla yoğun çalışma temposu vereceğinden, kafanız yorgun düşebilir, dikkat etmekte fayda var. Ancak özellikle 15:07'deki Ay ve Satürn arasındaki pekiştirici üçgen görünüm sayesinde zorluklara daha rahat göğüs gerebilmemiz mümkün; sabır ve tahammül sınırlarımızda artış görülebilir. Hayata karşı daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım içine girebilmek, sınırlarımızı hatırlamak ve önemli bir problemimiz ile ilgili saygı duyduğumuz bir otorite figüründen fikir almak adına çok olumlu kullanabiliriz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder