13 Temmuz 2014 Pazar

13 Temmuz 2014 - Astrolozi



Ay, haftanın son gününe Oğlak burcunda, dolunay enerjisi altında giriyor.. Büyük Kare'yi tetiklemeye de devam ettiği için, biraz gergin günlerş yaşamaktayız.  04:56'da Jüpiter ile arasında bir larşıtlık gerçekleşecek ve ardından boşluğa girecek. Büyük Kare'nın köşelerinden biri Jüpiter ile olan bu temas, meydan okuma isteği gibi dürtülere neden olabilir. Özgürlük duygusunu da besleyebilir, engellerden sıyrılmak ihtiyacı fazlasıyla baskın olabilir. Bunun etkisi ile ortaya koyduğumuz davranışlar sorumsuz b iri gibi algılanmamıza neden olabilir. Karşıdan gelen baskılar bu hisleri arttıtracaktır. Mecburi sorumluluklar varsa ve bunlardan kaçış mümkün değilse, bu saatte uyanık olanlar için bunları yapmak zulüm gelebilir diyebiliriz.

06:06'da Ay, Kova burcuna geçecek; oldukça yaratıcı, son derece özgür ve kendimize munhasır, yani kendimize özgü hatta zamanın bir adım ötesinde yaşayarak, enterasan davranışlar içinde olmak adına uygun ortamları bulabileceğiz. Bugn sanki doğamızda "farklı" olmak var.. Hiç bir kalıba uymamak, arkadaş canlısı olmak günümüzün oldukça değişik ve aktif geçmesine neden olabilir. Duygusal olmayacağız bugün hatta duygular söz konusu olursa sağuk tavırlar gösterebiliriz. Sosyal konular, dünyayı ve toplumu iyileştirme adına fikir alışverişleri adına oldıkça keyifli bir gün geçirebiliriz. 

07:44'te Merkür Yengeç burcuna geçiyor ve 1 Ağustos'a kadar da Yengeç burcunda kalacak; bu seyahati sırasında düşüncelerimiz özel hayatımıza, aile içi yaşantıya, ebeveynlerimize veya bizim için ebeveyn konumundaki kişilere odaklanabilir. Bunlarla ilgili konuları gözden geçirmek, planlar yapmak, ihtiyaçların karşılanıp karşılanmadığını değerlendirmek mümkün. Bir süredir birikmiş fikirler üzerinde düşünmek ve bunları ilgili yerlere yansıtmak fırsatı oluşabilir. Aile yakınları ile çeşitli meselelerin görüşülebileceği iyi bir süreçtir. En derinlerde kalmış düşünceler ortaya çıkacaktır. Mümkünse bunları uygun bir dille söylemeye çalışın. Geçmişteki düşünceler tekrar gündeme gelebilir. Geçmiş ve bugün arasındaki ilişki noktasını bularak şimdiki bazı sorunları çözmek kolaylaşabilir. Gayrimenkul alım ve satımında hareketlenme, bu alanlarda pazarlama işlerinin, görüşmelerin, kararların yoğunlaşması mümkün. Bu dönemde kuvvetli bir hafıza ve sezgiler, hayal gücü, psişik enerjiler bize yardımcı olabileceği gibi, tarihe ve arkeolojiye, emlak konularına ilgi artabilir; vatan millet konuları iletişimde öne çıkabilir. Dezavantajları arasında ise sürekli geçmişi düşünmek, melodramatik, mantıksız, aşırı hassas olabilmek, pısırık, aşırı sübjektif davranabilmek, eğitim ve iletişim problemlerine neden olabilir.

11:21'de ise tüm gün etkili olacak Venüs ve Mars arasındaki harika üçgen açı kesinleşiyor.. Her türlü yaratıcı faaliyet için çok uygun bir görünüm.. Yeteneklerimizi sert, seri ve cesur bir şekilde ortaya çıkarabiliriz. Çok fazla ilham verici olmamasına rağmen, sanatçı ruhlu kişiler için oldukça doyurucu enerjiler verebilir. Ortak ilişkilerde, ikili paylaşımlarda kendimizin ve başkalarının ihtiyaçları arasında dengeyi sağlama yönünden çok etkilidir. Bir yandan kendimizi mutlu edebilir, aynı hazzı ve güzellikleri birlikte olduklarımızın da yaşamasına izin veririz. Sevgi yönünden, bu bizleri fiziksel yöne çekebilir. 


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder