6 Temmuz 2014 Pazar

6 Temmuz 2014 - Astrolozi



Ay, haftanın son gününe Terazi burcunda ilerleyerek girmekte.. Özellikle ikili ilişkiler, nezaket, sanat, güzellikler, sevgi, adalet ve denge, öne çıkan konularımız.. Büyük Kare nedeniyle bu konular biraz elektrik yüklü de olsa, az bir çaba ile ortayı bulabilme ve konulara objektif kalabilme özelliğimizi kullanabiliriz.. Etrafımızdakileri memnun etmeye çalışmak, ancak haksızlık karşısında pek tabii ki bir savaşçıya dönüşmek mümkün.. İyi bir dinleyici olmak, gün içinde bizleri rehber ve sırdaş haline de sokabilir..

04:31'de Ay, Mars ile kavuşuyor; çınn çınn Kare çalışmakta.. Sabahın erken saatlerinde her an kızmaya hazır, oldukça ters ve hasta gibi hissedebiliriz. Bundan dolayı tartışmalar, eleştiriler tehlikeli bir boyuta varabilir. Fizik gücümüzün de şaştığı bir sabah olabilir. Dolayısı ile vücudumuzda potansiyel rahatsızlıkla gözlerini açabilirler. Plansız, acele ve iyice düşünmeden bir şeylere girişmek bu zamanda çok riskli olacaktır. Kencimizi zor olanı yapma konusunda güçlendirmek istiyorsak, bu kavuşumda bu denenebilir.. Diğer zamanlarda güç gelen şeyleri daha bir cesaret ve çabuklukla yapabilir, ilk adımı atan biz olabiliriz... Dikkat; bu acelecilik kazalara neden olmasın..

13:52'de Ay ve Merkür arasında harika bir üçgen açı gerçekleşecek; duygularımızla ve mantığımız arasındaki dengeye işaret etmekte.. Kendimizi anlama ve ruhsal dengemizi temin edebilme, başkalarına yardım etmeye itebilir. Aile ve geçmişle ilgili konular kolaylıkla gündeme gelebilir. Sevgiyi söyleme ve sevildiğimizi bilme ihtiyacı artabilir. Düşüncelerimizi kolayca kelimelere taşıyabilmemiz mümkün.. Amaaa.. Kare yüzünden gereksiz sözler sarfetmemeye de dikkat etmeli..

18:30'da Ay ve Jüpiter arasında oluşacak sert kare açı nedeniyle yoğunlaşacak iyi niyet ile aslında görülmesi gereken şeyler görülemeyecektir. Hayatlarımızda hoşumuza gitmeyen detayları gözardı etmeyi akşam üzeri saatlerde kolayca başarabiliriz. Ama unutmayın, etki geçince bu sorunlarla yine baş başa kalacağız.. Bu saatlerde kibir, ego ve kendimizi beğenmişliğimiz de tavan yapabilir. İçinde bulunduğumuz ortamdaki hal ne ise, işte o hal Jüpiter etkisi ile daha da yoğunlaşabilir. 

Ay Jüpiter dokunuşunun ardından boşluğa girecek ve 22:33'te Akrep burcuna geçene kadar hareketine açısız devam edecek.. Derin düşüncelerin, iç hesaplaşmalarının, kuvvetli sezgilerin ve hayatı ciddiye almanın saatleri de başlamış oluyor..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder