28 Temmuz 2014 Pazartesi

28 Temmuz 2014 - Astrolozi


Yeni bir haftaya Ay'ın Aslan burcundaki seyahati ile giriyoruz. Yaratıcılığımız, gururumuz en önemlisi kendimizi ortaya koyuşumuz ile öne çıkabileceğimiz bir gün. Sanatçı yanlarımızı, drama yeteneğimizi ve çocuksu yanlarımızı net olarak ifade edebiliriz. Bizi onaylayan kişilerle çevrili olmak istememiz, suistimallere de açık olmamıza neden olabilir.

03:14'te Ay ve Uranüs arasındaki harika üçgen açı sayesinde yaratıcı yanımız daha da aktif olarak çalışabilir. Kendimizde ve bulunduğumuz ortamlarda değişim yaratmak, süregiden düzenimizin artık yeniliklere ihtiyaç duyması, harika yeni fikirler üretmemize neden olabilir; tabii bu saatte ayak olanlar için.. İçimizde adlandırılması zor tuhaf ve alışılmadık bir heyecan, aceleceilik hissetmemiz normal olacaktır. Yeni tecrübeler, yeni düzen, her zamankinden daha fazla heyecanlandırabilir bizi.

03:37'de Ay ve Satürn arasındaki sert kare ile, değişim isteyen havanın verdiği heryecan dolu duygulardan eser kalmayabilir. Bir depresyon, karamsarlık, sevilmediğimizi ve ilgi görmediğimizi düşünmek, elimizi attığımız şeylerin ilerlemediğini varsaymak, kendimizi yalnız ve mutsuz hissetmemize neden olabilir. Eğer bu saatlerde önemli görüşmeler, girişimler yapmamız gerekiyorsa ki hiç zannetmiyorum, ertelemenizde fayda var. Özellikle otorite figürlerinden destek bulamayacağımız bir süreç olacaktır. İçimizdeki bu karamsarlık ilişkilerimize de etki edebilir. Mümkün olduğu kadar negatif düşüncelerden kendimizi sıyırmak ve dinlenmek bize daha iyi gelebilir. Bu açının ardından Ay, tüm gün boşlukta kalmak adına, açısız hareketine başlayacak. Gün boyunca yeni girişimlerden, yeni kararlardan uzak durmamızda fayda var; zira boşluktaki Ay'ın vereceği belirsizlikle, girişimlerimiz sonuçsuz kalabilir.

07:16'da Merkür Ay Düğümler'ine sert bir kare yapacak; özellikle  duygusal güvenliğimiz ve alacağımız kararlar ki ailevi ve milli konular söz konusu olabilir, kadersel dönemeçlerde bulunabilir. Zorlanabiliriz belki ama bir yerden de başlamak zorundayızdır. Duygusal ve bilinçli yanımızı dengede tutarak vermemiz gereken kararlar olabilir; bu yönede kafamız bu saatlerde bu ikilemleri yaşayabilir.

09:38'de Venüs ve Pluto karşı karşıya restleşir gibi taraf tutacaklar; dün geceden beri hissedilebilir olacağı gübü, bugün de gün boyu etkili olacaktır bu görünüm. Duyguların oldukça yoğunlaşabileceği bir bayram sabahı yaşayacağız. Bu yoğunluk eğer ki dengesi bozulursa, ilişkilerde sorunlara sebep olabilir; bir yandan da yükselen arzular, başlangıçları kolaylaştırabilir.. Maddesel dünyevi dürtülerin artabileceği saatler de diyebiliriz. Aşk hilelerine, kıskançlıklara, kendi çıkarlarımızı kollamaya itici ortamlar yaratabilir. Bilinçaltı duygularımız zorlanabilir. Venüs maddi kaynakları da temsil ettiğinden, gün içindeki harcamalara, yemeye, içmeye, alışverişe ve tatlı tüketimine çok dikkat etmek gerek.. Hepsi Venüs'ün konusu.. Aşırı şieker ve yemek tüketimi, ardından rahatsızlıklara, şeker ve tansiyon artışlarına neden olabilir. Aşırı dürtü ile girişeceğimiz her davranış, sonradan pişmanlık yaratabilir; lütfen dikkat..

Sevginin, şefkatin, merhametin; büyüklerimizin pamuk elleri, küçüklerimizin şeker tadındaki yanakları ile buluşarak, tüm yürekleri doldurmasını dilerimm.. Daha nice Bayramları, birlikte kutlayabilmek niyetiyle..


Astrolozi






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder