9 Temmuz 2014 Çarşamba

9 Temmuz 2014 - Astrolozi



Sert etkili bir günü geride bıraktık.. Ay halen Akrep burcunda.. Tutkular, ihtiraslar, uçlardaki düşünceler haelen devam ediyor. Hayata karşı tüm kuvvet ve irademizle duruyoruz.. Sırlar, bilinmeyenler, belki de içimize yaptığımız sondaj, bir çok gölge yanımızla yüzleşmemize neden olmuş olabilir..

01:32'de Ay ve Jüpiter arasındaki harika üçgen açı sayesinde; çevremizdeki insanları sıcak ve arkadaşça hissedebileceğimiz, yardımlaşma dürtüleri içinde olabileceğimiz, hayatın farklı yönlerine eğilebileceğimiz ve yaşamın gerçeklerini araştırmak isteyeceğimiz bir gece yarısı olacak gibi.. Jüpiter, iyimserlik gözlüklerimizi takmamıza neden olabilir. Problemlerimiz bu saatlerde gözümüzde daha küçük görünecektir.. Artık,Yengeç burcunu geride bırakmak üzere son dereceler çok yaklaştı.. Bu son derecelere anaretik dereceler diyoruz ve etkilerini pek sevmiyoruz.. Jüpiter, Aslan burcuna geçeceği 16 Temmuz'a kadar abartılarını arttırabilir, alışveriş, kilo, yemek, içmek vs.  Yengeç burcunda ailevi ve milli duygularda yoğunluk yaratabilir; tabii haritalarımızda geçtiği dokunduğu noktalara bağlı olarak.. Mümkünse hiç bir konuda abartıya kaçmamaya özen gösterelim.. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 04:24'te Yay burcuna geçene kadar kısa bir süre açısız kalıyor..

03:28'te etkisini gün boyu hissedeceğimiz Güneş ve Satürn arasında harika bir üçgen açı gerçekleşecek.. Bu açı sayesinde Güneş - Chiron ve Satürn arasında gökyüzünde kocaman bir su üçgeni oluşuyor.. Uzun zamandı duyduğumuz güzel haberlerden biri..  Bu hareket ilişkilerimiz doğrultusunda, kendimizi ve çevremizi tanımamız için iyi bir fırsat. Üzüntülerimizin zayıflıklarımızın ve derinde yatan nedenlerinin çözümüne doğru gerekli müdahaleleri yapmak için hayaımızı gözden geçirmek, alışkanlıklarımızı, evdeki, işteki durumumuzu, yakaladığımız pozisyonları kontrol etmek için kullanabiliriz. Bu birçok yaramızı şifalandıracaktır. Kendimiz için planlar yapabilir ve organize edebiliriz. Bugün iyi bir konsantrasyon ve dikkat isteyen ayrıca titizlik ve disiplin gerektiren teknik ve zihinsel işler için çok uygundur.. Satürn, zamanın ve karmanın yöneticisi.. Bugün ipler bizim elimizde.. Hayatımızın dümenini de ele geçirmek adına strateji geliştirebiliriz.

Ay'ın 04:24'te Yay burcuna geçişi ile daha dışa dönük, daha olumlu ve daha iyimser duygularla yeni güne uyanacağız. Mücadelelerimiz ne kadar uzun olursa olsun, işlerimizin yoluna gireceğinden emin bir iyimserlik içinde olmak mümkün. Çevremizde de karamsar insanları görmek istemeyebiliriz. Hayata eğlenceli tarafından bakabilir, doğaya olan ilgimizi açığa çıkartabiliriz. Yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat ile bağlantılı işlerimizde yoğunlaşma görülebilir..

16:59'da Ay ve neptün arasında sert bir kare oluşuyor; bu açı akşam saatlerinde bizi yanlış yönlendirici etkilere sahip. Hayalleri, hafızamızdaki birikimleri, ön plana çıkarak bir transit. Eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar, gerçeklerden daha önemli bir hale gelebilir. Aslında yalan bir hayal dünyası içine düşürecektir. Bu saatlerde, önemli bir kara vermekten, bir girişimde bulunmaktan uzak durmanızda fada var. Çevreye ve insanlara olan hassasiyetimiz de artacağından suistimal ihtimali yüksek olabilir. Aldığınız ilaçlara, yediklerinize, alkol tüketimine dikkat etmenizde fayda var; bu transitin zehirlenme etkisi de yüksektir..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder