19 Temmuz 2014 Cumartesi

19 Temmuz 2014 - Astrolozi



Ay Koç burcunda, agresif enerjiler halen görev başında.. İnat, taktikten yoksunluk, acele birşeylere kara vermek, sabırsız davranışlar içinde olmak.. hepsi bugün düşebileceğimiz tuzaklar.. Denenmemişi denemek ve sürekli hareket halinde olma isteği, sonradan pişman olabileceğimiz hareketlerde bulunmamıza neden olabilir. 

05:08'de Ay ve Güneş arasındaki sert kare ile erkek-kadın ve otorite figürleri başta olmak üzere tüm ilişkilerimizde gerginlikler yaşamamız mümkün. Alınganlık her zamankinden daha fazla olabilir, bazı küçük problemler dikkat edilmezse, aniden krize dönüşebilir. Kendimizi haklı görmek ve hakkımızın yendiğini düşünmek bizleri huzursuz edebilir.

05:17'de ise Ay ve Mars karşıtlığı nedeniyle, kolaylıkla sinirlenmemiz, salınganlık kaprisleri, duygusal heyecanlar duymamız mümkün. Böylece işlerimiz karışabilir, düzgün giden dalgalar aniden ters dönebilir. Çevremizdekilere karşı toleransımız da azalacağından, en küçük şey bile bizi kısdırmaya neden olabilir. Kavga için adeta bahaneler üretebiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 11:43'te Boğa burcuna geçene kadar da açısız kalıyor. Boğa burcu etkisi ile öğleden sonra daha sakin ve ağırbaşlı bir hal takınmak, hayatın keyifli yanlarını görmeye çalışarak, olayları uzun vadeli değerlendirmeye çalışmak mümkündür.

09:31'de Güneş ve Mars arasındaki sert kare ile kendimizle bile savaş edebiliriz. Bazı ciddi ego mücadelelerine girmek, etrafımızda sürekli kusur aramak, hatalarımız veya noksanlarımız varsa bunların bize zorluk çıkarması maalesef mümkün. Malum Büyük Kare nedeniyle İsrail'in Gazze saldırısı ve yolcu uçağının füze ile düşürülmesi maalesef hep Marsiyen olaylar. Bu karenin de kesinleşmesi ile durumlar daha şiddetli bir hal alabilir, dikkatli olmakta fayda var. Oluşacak yüksek enerjiyi fiziki güç gerektiren işlerimizi halletmekte kullanmalıyız. Aksi halde kaza etkisi yüksek deneyimler yaşayabiliriz. Acele ve dikkatsizce hareket etmekten uzak durun.

12:54'te Ay ve Jüpiter arasındaki sert kare sayesinde içinde bulunduğumuz durumların daha da büyümesine şahit olabiliriz. Bazı durumlarda iyi niyetin, görülmesi gereken önemli şeyleri görmemize engel olacağı bir zaman aralığı yaşayabiliriz. Öğle saatlerinde kendimizi dev aynasında görmek, kibir ve kendimizi beğenmişlik gibi dürtülerimiz çoğalabilir. 

13:34'te Ay ve Venüs arasındaki ılımlı görünüm ile günün ikinci yarısından enerjiler daha olumlu hale dönüşebilir. Yakın arkadaşlıklar, aşk, meşk sevdasına düşürebilen bir transit.. Sevgi dalgası başka şeylere de yayılabilir; özel bir eşya, hayvan, mekan, iş veya nesnel olmayan şeylere karşı sevgi duyabiliriz. Bazı şeyleri düzeltmek, sevgiyi hissetmek ve duygulara yeni bir soluk kazandırmak için oldukça uygun bir zaman olacaktır. Eğlencele, davetler söz konusu olabileceği gibi, karşı konulması zor bir rehavete ve tembelliğe de neden olabilir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder