30 Temmuz 2014 Çarşamba

30 Temmuz 2014 - Astrolozi


Bayramın son gününe Ay'ın Başak burcundaki hareketi ile giriyoruz; gün içinde hayata karşı tavrımızda pratiklik ve maddesel etkiler görülebilir. Son derece objektif, detaylara önem veren tavırlar içinde olabiliriz. Serinkanlı ve olgun görünmenin yanında zekamızı pratik güncel işlerde kullanmamız mümkün olacaktır. Kendimize özgü yöntemlerle, gün içinde işlerimizi halledebiliriz. Her şeyi listelemek, kontrol etmek ve ölçmeden adım atmamak günü feci bir işkolik gibi geçirmemize neden olabilir; rahat etmemiz için herşeyimizin bir düzen içinde olmasını isteyebiliriz.

06:15'te Ay ve Pluto arasındaki harika üçgen açı nedeniyle duygusallığımız canlanabilir ve herşeyi daha güçlü hissedebiliriz. Bir fikri kafaya takıp onun esiri olmak ve duygularımızın kontrolü altına girebilmek mümkün. Bu saatlerde önemli olan şey duyguları ne tamamen serbest bırakmak ne de bizi idare etmesine izin vermektir. Araştırma yapmak ve etkili kararlar almak adına oldukça olumlu kullanılabilir.. Unutmadan transit Şans Noktası da bugün Pluto ile kavuşumda; sabah saatlerini keyifli geçirmenize neden olabilir..

11:25'te Ay ve Venüs arasındaki ılımlı görünüm yakın arkadaşlıklar, bundan öte özel ilişkiler sevdasına düşürebilecek bir etki verecektir. Bu tür duygular zenginleşebilir ve özel olduğumuzu hissetmek her şeyden daha önemli duruma geçebilir. Bu sevgi dalgası özel bir eşyaya, hayvana, mekana, işe veya nesnel şeylere de yayılabilir. Bazı şeyleri düzeltmek, sevgiyi hissetmek ve duygulara yeni bir soluk kazandırmak için çok uygun bir zaman.. Bu hal karşı konulması zor bir rehavete, tembelliğe de yol açacaktır.. Eğlence, davet ve organizasyonlar adına harika öğle saatleri geçirebiliriz.

16:27'de Ay ve Satürn arasındaki olumlu açı ile de, yoğun geçen öğle saatlerinin ardından kendimizle başbaşa kalmak isteyebiliriz. Derin düşüncelere dalabilir, ağır ve sakin bir hal takınabiliriz. Otorite figürleri ile olan ilişkilerimizde olumlu enerjiler devrede olabilir, ciddi konular üzerinde görüşmeler adına olumlu kullanabiliriz. Görev ve sorumluluklarımızın önemini kavrayabilir, duygusal ihtiyaçlarımızı dengeleyebiliriz. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olmak kolaylaşacaktır; bu etki akşam saatlerine de yayılabilir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder