23 Temmuz 2014 Çarşamba

23 Temmuz 2014 - Astrolozi


Ay, İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor; iletişim, bilgi ve merak günün ana başlıkları.. Değişik konular, gün içinde bizleri değişik yerlere çekebilir. Bir düşünceye saplanıp kalmak oldukça zor olacaktır. Yeni bir beceri, enterasan sohbetler, dikkatimizi her ne çekti ise, peşinden koşabiliriz.

00:41'de Güneş, evine yani Aslan burcuna varıyor; en asaletli olduğu burç.. Aslan burcunun tüm özelliklerini burada Güneş belirgin olarak ortaya koyacaktır.. Bulunduğu eve göre yaratılığımızı, yeteneklerimizi pozitif olarak kullanabilmek, sinema, tiyatro gibi sanat dallarının öne çıkması, altın ve borsa piyasalarının gündemde olması, aşk, çocuklar, gençler, otoriterlik, statü, organizasyon becerisi, risklerden korkmamak ve cesaretli davranma, takdir edilmeyi isteme gibi başlıklar önümüzdeki bir ay için öne çıkabilir. İlgili ev konularına göre merkezde olmayı ve yönetmeyi isteyeceğiz, bunu cömertlik, sıcakkanlılık ve sağduyu ile başarmak da mümkün.. Bir kral gibi, asil, tutkulu, zevkleri gelişmiş ve popüler olabilmek yanında, çocuksu, küstah, hep "ben" diyen ama somut sonuç üretemeyen, kişilik çatışmaları içinde, baskıcı ve aptalca riskler alan, sürekli olarak dkkat çekmek isteyen bencil biri haline de dönüşülebilir tabii.. Bu dönemde özellikle kalp ya da dolaşım raharsızlıklarına karşı dikkatli olmanız önerilir. Bu süreçte en önem verdiğimiz şey de gururumuz olacaktır..

05:00'da Ay ve Chiron arasındaki sert kare yüzünden, içten bir huzursuzluk, sanki içimizdeki yaranın kanamaya devam ettiğini hissediyor gibi olmak sabah erken saatlerde mümkün. Bu depresif hale girmeden günün getireceklerine odaklanmak hepimize daha iyi gelecektir.

16:58'de Ay, Düğümler'e olumlu açılar yapacak; bazı kadersel rastlantılar, kişiler, ani içe doğuşlar olarak bizlere etkilerini gösterebilir. Amaçlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda destekler bulabileceğimiz bir akşamüzeri olabilir..


Astrolozi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder