2 Temmuz 2014 Çarşamba

2 Temmuz 2014 - Astrolozi



Güne boşlukta giren Ay, kısa bir süre sonra 00:23'te Başak burcuna giriyor.. Vurdumduymazlıktan, rahatlıktan, biraz daha detaycılığa, satırlar arasında kaybolmaya, kendimizi çevremiz için helak etmeye doğru yol alıyoruz.. Amacımızdan çok amaca giden yolun detayları aklımızı başımızdan alabilir. Markete giderken, yolda takılıp doktora fikir danışmak mümkün. Eee tabi bu kadar detaydan sonra, gün sonunda omuzlarımızdaki yükten yakınmak da cabası.. Ama objektif, analizci ve pratik olmak, attığımız her adımda belli bir sisteme göre hareket etmemize neden olacaktır. Feci bir işkolik olabiliriz bugün; aman bu dengeyi iyi ayarlayın. Her şeyi ölçüp biçmek listelemek, aslında daha sonra çok da işimize yarayabilir.


15:30'da Ay ve Neptün karşıtlığı kesinleşiyor.. Aslında halen devam eden Venüs ve Neptün karesine Ay ufak bir dokunuz yapacak; ufaktan hızlı bir T-kare oluşuyor.  Kararsızlık, sebepsiz huzursuzluk, ne istediğinden emin olamama, duygular ve istekler arasında bocalama türünden şaşırtıcı etkiler verebilir. Zayıf ya da güçlü oluşumuza göre rahatlama, kaçma adına hoşluk verici nesnelere eğilim yapabilir. Acele hareket etme, bir şeylere çabuk ulaşma isteği yanlış kararlara ve hareketlere sebep olabilir. Mümkünse kimseyi yönlendirmemek, zira yanılma ve yanıltma payı yüksek. Cesaret kırıcı olarak negatif düşünceleri besleyebilir, suçluluk ve aşağılık duygusu verebilir. Bu arada alerjik reaksiyonlara da neden olabilir. Yediklerinizden içtiklerinizden ve en önemlisi ilaçlardan gelebilecek zehirlenme türü sıkıntılar oluşabilir.

15:49'da dün hareketini durduran Merkür, ileri hareket için düğmeye basıyor.. Hepimize geçmiş olsun.. Alsın kararlar, başlangıçlar için beklemeye gerek kalmadı..

22:19'da Ay ve Güneş arasındaki olumlu etkileşim; erkek kadın ve otorite figürleri başta olmak üzere tüm ilişkilerde yapıcı enerjiler verecek. Olayların karmaşası arasında sanki duygularımızı kontrol alabilmek ve olaylara nötr yaklaşabilmek mümkün olacaktır. Daha dingin ve konsantre olarak durumlara yaklaşabileceğiz. Arkadaş ve grup ilişkileri açısından dostluğun yararlarının görülebileceği bir akşam üzeri olacaktır.

22:50'de Ay, Venüs'e sert bir kare yapacak; aslında diğer karelere göre daha yumuşak bir kare sayılabilir Venüs karesi. Sosyal ilişkileri arttırabilir, kendimizi fazla açık ve  istekli hissettirebilir. Etrafımızdakilere düşüncelerini önemsemeden baskı yapmak, yapmacık davranışlar ve her şeyi kendimize yontma tarzı negatif etkileri var. Bir nedene bağlı olmadan alışveriş, yeme-içme tarzı dürtüleri kamçılayacaktır. Özellikle şeker hastaları bu saatlerde dikkatli olmalı. Geçmişteki bazı ilişkiler hatırlanabilir. Unutmayın ki Neptün karesi de görevde.. Aldanma, aldatma, istemediklerimizden kurtulup rahatlamaya yoğun istek, bizi zor durumlarda bırakabilir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder