20 Temmuz 2014 Pazar

20 Temmuz - 26 Temmuz 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç

Haftanın ilk yarısı, özellikle kullandığınız kelimelere dikkat etmeli ve çevrenizdekileri özellikle aile üyelerini kırmamaya özen gösterin. Otorite figürleri ile olan iletişiminizde tansiyon yükselebilir, dikkat. Evinizde bazı cihazlarda arızalar meydana gelebilir. Çarşamba günü Güneş, 1 ay kalmak üzere 5. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; bu sürede sevgiliniz, çocuklarınız, yetenekleriniz ve hayata eğlenceli yanından yaratıcı bakışınız önem kazanacak.. Perşembe günü, evinizde keyifli zamanlar geçirebilir, ailenizle aranızı düzeltebilirsiniz; bazı üzeri kapanmış konular çözüme ulaşabilir. Ufak dokunuşlar, evinizde harika etkilere yaratabilir. Cuma günü ise, kredi, borç,vergi, sigorta, miras konuları ile ilgili işlerinizde ilerlemeler kaydedebilir, destekler bulabilirsiniz. Özellikle Gayrimenkulunüz ile ilgili kredi talebilinizden olumlu cevap alabilirsiniz. Toprak veya ev satışı kar getirebilir. Ebeveyniniz ile ilgili operasyon söz konusu ise, bugün oldukça olumlu etkilere sahip. Cumartesi Mars, 14 Eylül'e kadar kalmak üzere, 8. evinizdeki Akrep burcuna geçiyor. Bu sürede ortaklaşa gelir, kredi, borç işleriniz, vergi, sigorta hatta emeklilik konularınız hız kazanabilir. Eğer gerekiyorsa, operasyonlar için de uygun bir dönem olacaktır. Nafaka ya da miras işlerinizde dehareketlenme ve işlemlerde hızlanma görülebilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftanın ilk yarısı kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevresi ile aranızda fikir ayrılıkları, günlük hayatınızda bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Yanlış kararlara, sağlık problemlerine, iletişim cihazlarındaki arızalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Çarşamba günü Güneş, 1 ay kalmak üzere 4. evinizdeki Aslan burcuna geçmekte; bu dönem içinde aile, ev, gayrimenkulleriniz ve bağımlılıklarınız ile ilgili konulara ışık tutacak. Perşembe günü ise sosyal çevrenizle keyifli aktivitelere, seyahatlere, eğitim programlarına katılabileceğiniz etkiler mevcut. Yaratıcılığınızla çevrenizde dikkat çekebilir; bazı fikirleriniz size umut yaratabilir. Bekar olanlar için arkadaş grubunun desteğiyle bazı tanışmalar gerçekleşebilir. Cuma günü yakın çevreniz ile fikir birlikleri oluşturabilirsiniz. Taşınma, anlaşmalar yapmak, eşiniz ya da ortağınızın desteğiyle bazı kararlar almak mümkün. Cumartesi günü Mars, 14 Eylül'e kadar kalmak üzere 7. evinize yerleşiyor; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında hayatınıza hareket gelecek. Taşınma, sözleşmeler, danışmanlık almak adına uygun bir dönem..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Haftanın ilk yarısı sosyal çevreniz ile maddi konularda fikir ayrılıkları sizi üzebilir; ani gelişebilecek harcamalar canınızı sıkabilir. Maddi konularda acele karar vermekten uzak durun. Çarşamba günü Güneş, 1 ay kalmak üzere 3. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; bu dönemde kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle ilegili konulara ışık tutacak. Bazı seyahatler, eğitim programları, bilgi alış verişleri hayatınızda öne çıkabilecek konular. Perşembe günü kazançlarınız ile ilgili olarak otorite figürlerinden destek alabilir; maddi kazançlarınızda artışa sebep olabilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Cuma çalışma hayatınızda, gelir getirebilecek ekstra projeler gündeme gelebilir; güzel sağlık haberleri alabilirsiniz. Müşterileriniz ile verimli ilişkiler kurabilirsiniz. Cumartesi Mars, 14 Eylül'e kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Aslan burcuna giriyor; bu süreçte, çalışma ve günlük hayatınızda yorucu günler sizi bekliyor. Bazı iş projeleriniz, müşterilerinizle ilişkileriniz hız kazanabilir. Sağlık ve kişisel bakım konuları ile bolca uğraşabilirsiniz. Bu dönemde çalışma ortamında, inatçı ve hırslı hareketlerden uzak durun.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Haftanın ilk yarısı özellikle ikili ilişkilerinizde, otorite figürleri ile olan iletişiminize dikkat edin. Kariyeriniz ya da ortaklıklarınızla ilgili acele karar vermekten uzak durun. Pişman olacağınız sözler söylemeden önce düşünün. Ani ve baskıcı tavırlar size zarar verebilir. Çarşamba günü Güneş, 1 ay kalmak üzere 2. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; bu süreçte maddi konularınıza ışık tutacak. Gelirinizle ilgili bazı konular hız kazanabilir, netleşebilir, yaratacılığınız sayesinde maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Perşmebe günü kendinize önem vermek, yabancı kültürlerle ilgilenmek, keyifli tanıtım programları uygulamak, eğitim programları adına uygun enerjiler mevcut. Cuma günü aşk adına harika etkiler barındırıyor. Hobileriniz ve yaratıcılığınız sayesinde keyifli zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarınız ya da sevgiliniz ile olan sorunlarınızı çözebileceğiniz bir gün. Spekülatif anlamda da şans sizden yana. Cumartesi, Mars 14 Eylül'e kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Akrep burcuna geçiyor; bu dönemde aşk hayatınız, çocuklarınız ile ilişkileriniz, yetenekleriniz ve hobileriniz ile ilgili olarak hayatınıza hareket getirecektir. Sürpriz bebek haberleri, yeni aşklar ve yepyeni hobiler, sanat ile uğraşanlar için ise oldukça yoğun bir dönem var önünüzde. Bazı risklere girmek adına da cesaretiniz yüksek olacaktır Ancak eğlence ve hobiler bütçenizi sarsabilir dikkat..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Haftanın ilk yarısı ani gelişebilecek bazı durumlar, özellikle çalışma ve günlük hayatınızda canınızı sıkabilir. Birden ortaya çıkabilecek kronik rahatsızlıklar sizi yorabilir. Bir takım dedikodular aniden açığa dökülebilir, çalışma ortamındaki bazı konuşmalar sertleşebilir. Acele davranışlardan uzak durmakta fayda var. Çarşamba günü Güneş, 1 ay kalmak üzere burcunuza geçiyor; bu dönemde ikili ilişkileriniz, genel sağlığınız, cesaretiniz ve yaratıcılığınız öne çıkabilecek konular. Perşembe günü hiç beklemediğiniz yerlerden güzel destekler alabilirsiniz, üzeri kapalı bazı konular ilginizi çekebilir, sezgileriniz doğru çalışabilir. Cuma ise bazı bağımlılıklarınızdan kurtulma adına kararlar alabilir, aile arasında üzeri kapatılmış konuları ele alabilirsiniz. Evinizde vakit geçirmek adına güzel bir gün. Cumartesi Mars, 14 Eylül'e kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; aileniz ve eviniz ile ilgili harcamalarınız artabilir, ev, aile ve gayrimenkulünüz konusunda uğraşlara girebilirsiniz. Ev ve aile içinde yorulacağınız bir dönem.. 

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Haftanın ilk yarısında sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınız arasında ani gelişebilecek tartışmalardan uzak durun. Eğlence hayatınız ve arkadaşlarınız, harcamalarınızın artmasına neden olabilir. Borç, kredi işlemleri adına pek uygun bir hafta değil. Arkadaşlarınız ile aranızda kıskançlık ve baskıcı tavırlar sorun çıkarabilir. Çarşamba günü Güneş, 1 ay kalmak üzere 12. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; bu süreçte yalnız kalmak, yaratıcılığınız açısından çok iyi gelebilir. Sosyal hayatınızda durgunluk, bazı geçmiş konuları tekrar ele almanıza yarayacak. Ancak bu süreçte bazı durumlar kontrolünüz dışında gelişebileceğinden, gizli kapaklı işlere ve dedikodulara sakın girmeyin. Perşembe günü arkadaş çevrenizden güzel destekler, fikirler alabilirsiniz; bazı ortaklıklar ya da evliliğiniz arkadaşlarınız sayesinde olumlu etkiler alabilir Eşiniz ya da ortağınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Cuma ise sosyal çevresniz ile iletişiminiz daha da yoğunlaşabilir. Kardeşler ve komşularınız fikir destekli zaman geçirebilirsiniz. Fikirleriniz çevrenizde kabul görebilir. Cumartesi Mars, 14 Eylül'e kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Akrep burcuna geçiyor; iletişim cihazları, ulaşım araçları harcama gerektirebilir; fikirsel olarak oldukça yoğun bir dönem sizi bekliyor. Yayıncılık, internet, seyahat, eğitim alanları oldukça bu dönemde sizi yoracak gibi; bu alanlarda girişimlerde bulunmanız mümkün..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Haftanın ilk yarısı ikili ilişkilerinizde, ani gelişebilecek bazı durumlar canınızı sıkabilir. Rekabet içeren durumlardan bir süre uzak durmanızda fayda var. Kariyeriniz ve otorite figürleri ile olan iletişiminizde sakin kalın ve sakın aceleci davranmayın. Çarşamba günü, Güneş, 1 ay kalmak üzere 11. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; bu sğreçte bulunduğunzu sosyal çevre ve arkadaşlarınız öne çıkavak konular. Sosyal olarak hareketli bir döneme giriyorsunuz. Geleceğe dönük umutlarınız da yeşerecektir. Perşembe günü çalışma ortamında performansınızın, yaratıcılığınızın dikkat çekeceği bir gün. Ebeveyn sağlığı ile ilgilenmek, günlük hayatınızda etrafınızdakilerle yardımlaşma, çevrenizde onay görecek. Yardımcılarınız ile aranızdaki bazı problemleri affetmek, kusurları örtmek adına da uygun bir gün. Cuma günü maddi kazanç açısından sağlam adımlar atabilir; elinizdeki bazı fırsatları değerlendirebilirsiniz. Kariyer konusunda vereceğiniz kararlar size maddi kazanç getirebilir; amirlerinizden zam talep edebilirsiniz. Cumartesi, Mars 14 Eylül'e kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Akrep burcuna geçiyor; bu süreçte harcamalarınıza çok dikkat edin. Maddi kazançlar konusunda yorulacağınız, enerji harcayacağınız bir süreç sizi bekliyor..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Haftanın ilk yarısı, özellikle çalışma ortamında oluşabilecek iletişimsel problemlere karşı dikkatli olun; günlük hayatınızda ve çaşışma arkadaşlarınızla yurtdışı, hukuk, pazarlama, eğitim, seyahat, medya ve görüşleriniz ile ilgili olarak sert sohbetlere girmekten kaçının. Bu alanlarda ani başlangıçlar, girişimlerde oluşabilir. Çarşamba günü Güneş, 1 ay kalmak üzere 10. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor, bu dönemde kariyeriniz ile konulara ışık tutacak. Otorite figürleri ve ebeveyniniz ile ilgili işleriniz de öne çıkabilir. Hayata karşı daha yaratıcı ve çarpıcı bir duruş sergilemeniz, kariyerinizde size başarı, terfi olarak geri dönebilir. Perşembe günü aşk ve çocuklarınız ile ilgili olarak yurtdışı, eğitim, hukuk, medya, pazarlama ve seyahat konularında keyif verici tecrübeler yaşamanız mümkün. Keyifli sanat aktivitelerine katılabilir; bir seyahat planı yapabilir, soyal medyada yaratıcı çalışmalara imza atabilirsiniz. Cuma ise oldukça sağlam ve yapıcı kararlar almak, bildiklerinizi hayata geçirebilmek ve yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya ile bağlantılı işlerinizde somut sonuçlar elde edebilirsiniz. Cumartesi Mars 14 Eylül'e kadar kalmak üzere burcunuza geçiyor; bu dönemde sizi daha aktif ve hareketli, atak ve cesaret dolu olabileceğiniz günle bekliyor. Girişimler, başlangıçlar adına gerekli motivasyonu bulabileceksiniz; ancak acele davranışlardan uzak durun, kazalar ve hatalı girişimler canınızı sıkabilir..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Haftanın ilk yarısı giderlerinizi dengelemekte zorlanabilirsiniz; eğlence, aşk hayatınız ya da çocuklarınızla ilgili olarak masraflarınız artabilir. Bütçenize sadık kalmanız gerekmekte. Kredi, borç gibi başvurularınız varsa, işer yolunda pek gitmeyebilir. Vergi ve sigorta işlerinizde ödemeler oluşabilir; bir anda siniriniz artabilir. Çarşamba günü Güneş, 1 ay kalmak üzere 9. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; bu süreçte, yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, seyahat, hayat felsefeniz, din ve uzak akrabalar ile ilgili konulara ışık tutacak. Bu başlıklar bu süreçte ana başlıklarınızı oluşturacaktır. Perşembe kredi, borç, vergi, sigorta işlerinde daha şanslısınız. Aileden biri size kefil olabilir. Eviniz ile ilgili keyifli oluşumlar, aile üyelerinden maddi destekler gelebilir. Aile arasında bir çok problemin çözülebileceği bir gün.. Cuma yurt dışı, hukuk, eğtim, medya ve seyahat işlerinizde kontrolünüz dışında bazı aksilikler canınızı sıkabilir; her detayı kontrol etmeyi unutmayın. Uzak akrabalarınız ile ilgili bazı konuları çözebilme imkanı bulabilirsiniz. Cumartesi, Mars 14 Eylül'e kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Akrep burcuna geçiyor; bu dönemde daha içe dönük yaşamanız mümkün. Gizli kapaklı işlerden uzak durmanızı ve uyanabilecek bazı kronik rahatsızlıklarınıza karşı dikkatli olmanızı öneririm. Dedikodulardan bu süreçte uzak durun; bazı durumlarla yüzleşmek canınızı sıkabilir. Uyuk düzeninizin de psikolojinize bağlı olarak dengesizleşebileceği bir dönem var önünüzde. Farkındalık ve psikolojik olarak bir çok egzersiz, çalışma yapmanız, kendinize dönebilmeniz adına olumlu değerlendirilebilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Haftanın ilk yarısı ikili ilişkilerinizde ani gelişebilecek tartışmalardan, baskıcı hareketlerden uzak durun. Kariyerinizle bağlantılı olarak acele kararlar, imzalar sonradan canınızı sıkabilir. Sözlerinize dikkat edin. Çarşamba günü Güneş, 1 ay kalmak üzere, 8. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; bu dönemde ortaklaşa ve eş geliri, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras ve nafaka konularına ışık tutacak. Bu alanlardaki işlerinizde netleşmeler görülecektir. Perşembe günü ikili ilişkilerinizde yapıcı konuşmalar etkili olacaktır. Eşiniz ya da ortağınızla, eğitim ya da seyahat programları yapabilir, taşınma, evlilik, ortaklık kurmak adına bazı kararlar verebilirsiniz. Yaratıcı fikirleriniz, rekabetçi ortamlarda sizi öne çıkarabilir. Cuma sosyal çevrenizden harika destekler alabilirsiniz. Arkadaş gruplarınızla yapacağınız fikir alış verişleri size fayda sağlayacaktır. Cumartesi, Mars 14 Eylül'e kadar kalmak üzere 11. evinize geliyor; sosyal yaşamınızda enerji oldukça yükselecek. Yeni arkadaşlıklar, yeni oluşumlar, zamanınızın çoğunu alabilir; ancak tartışmalar da tansiyonu yükseltebilir, dikkat. Değişik fikirler, planlar zihninizi bu dönemde meşgul edebilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Haftanın ilk yarısı çalışma hayatınızda, müşterileriniz ya da arkadaşlarınızla, fikir ayrılıkları, baskıcı tavırlar, yurtdışı, hukuk, pazarlama konulu ani çıkabilecek aksilikler, iletişimsel problemler sorun yaratabilir. Bazı sağlık problemleri ile uğraşabilirsiniz. Çarşamba günü Güneş, 1 ay kalmak üzere 7. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; bu dönemde ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve evliliğiniz ile ilgili konulara ışık tutacak. Taşınma işleriniz ve danışmanlık konularınız netleşebilir, bazı sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Perşembe günü çalışma ortamınızda üzerinde çalıştığınız bazı projeler maddi kazanç sağlayabilir; yeni bir müşteri kapınızı çalabilir, performansınızla ilgili olarak zam alabilirsiniz. Güzel sağlık haberlerine de hazır olun. Cuma günü ise başarılarınızdan ötürü patronlarınızdan övgü ve destek bulmanız, otorite figürlerinden maddi manevi onaylanma almanız mümkün. Kariyerinizle ilgili olarak uğraşlarınızın karşılığını alabileceğiniz bir gün. Cumartesi Mars 14 Eylül'e kadar kalmak üzere 10. evinize geliyor; bu süreçte kariyerinizde yoğun günler sizi bekliyor. Sabırla çalışmanızın ödüllerini alabileceksiniz. Hayata karşı daha cesaretli, girişimci ve enerjik bir duruş sergilemeniz mümkün. Otorite figürleri ile ilişkilerinizi sağlamlaştırabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Haftanın ilk yarısı sevgiliniz, çocuklarınız, eğlence hayatınız ya da hobileriniz ile ilgili olarak acele kararlar vermekten kaçının; sonradan pişman olabileceğiniz harcamalara girebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızda maddi konular sorun yaratabilir. Spekülatif piyasalarda da şanslı olduğunuz söylenemez. Lüx tüketim bu hafta pek size göre değil. Çarşamba Güneş, 1 ay kalmak üzere 6. evinize geliyor; bu süreçte çalışma hayatınız, çalışma arkadaşlarınız, müşterileriniz, kiracılarınız, evcil hayvan ve sağlık konularına ışık tutacaktır. Bu başlıklardaki konularda netleşmeler, yeni oluşumlar yaşanabilir. İş başvuruları, sağlık kontrolleri adına uygun bir dönem. Yaratıcılığınızı rahatlıkla çalışma ortamında gösterebilirsiniz. Perşembe aşk, sevgi, çocuk, eğlence ve yaratıcılık açısından harika bir gün. İçinizde sevgiyi coşku ile hissedebilir, sanatsal harika eserlere imza atabilirsiniz. Yepyeni bir aşk, ya da çocuk haberi keyfinizi yerine getirecektir. Oldukça şanslı hissedeceğiniz bir gün. Cuma sevgiliniz ya da çocuklarınızla fikir birliğine varabilir, yurtdışı, seyahat, hukuk, eğitim, medya, pazarlama alanlarında yaratıcı fikirlerinizi gündeme taşıyabilirsiniz. Hukuki konularda, sosyal medya, ticari ve tanıtım işlerinizde ilerlemeler kaydedebilirsiniz.. Cumartesi Mars, 14 Eylül'e kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Akrep burcuna geçmekte; yurtdışı işlerinizde, uzun seyahatlerde, hukuki, ticari konularda yaşam temponuz yükselebilir. Medya, internet, yayıncılık ve eğitim konularında girişimler yapılabilir; din, felsefe ve hayat görüşünüzü cesaretle savunabilirsiniz. Bu alanlarda daha girişimci ve atak olabilirsiniz.







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder