11 Temmuz 2014 Cuma

12 Temmuz 2014 - Astrolozi



Ay Oğlak burcunca ilerlemekte.. Hem de dolunay fazında.. Hem Oğlak hem Dolunay olunca, kendimizi daha karamsar, depresif hissetmemiz mümkün. Sevilmiyoruz, onaylanmıyoruz hatta tüm dünya sanki karşımızda kalkanlarını çekmiş duruyor gibi gelebilir.. Bu geçici bir süreçtir. Özellikle öncü grup burçları bunları daha net hissedebilirler.. Oğlak, işlerine pek duygularını karıştırmaz; görevlerini, sorumluluklarını çok iyi bilir ve çevresindekilerden aynı kurallara uymalarını bekler.. Serttir, olaylarda hep mantık arar.. İşkoliktir, sabırlıdır, sistemlidir ve dayanıklıdır. Adil ve prensiplerine bağlıdır. Dışarıdan soğuk ve ciddi görünebilir; duygularıyla bağlantısı yok gibi algılanabilir.

01:48'te Ay ve Pluto kavuşumu ile zorlayıcı etkiler taşıyan Büyük Kare de aktif hale geliyor; Dolunay sırasında da aynı etkiler mevcut. Hisleri ve algıları güçlendirici, bazı duygularımızın nedenlerini ve yoğunluklarını anlamlandırıcı; hatta bir fikri kafaya ısrarlar takıp onun üzerinde yoğunlaşmayı sağlayıcı etkiler verecektir.. 

08:44'te Ay ve Uranüs arasındaki kare ile gereksiz ve tuhaf bir şekilde acelecilik hissedebiliriz. Bizleri ilgilendiren, ilgilendirmeyen her durumun içine atlayabilir, tamamen tüm bağlarımızdan kurtulup bağımsız ve hir olduğumuzu ispat etmeye çalışır haller içinde olabiliriz. Değişik bir şeyler yapmak, rutin hayatımızdaki düzenimizi değiştirmek yeni heyecanlara şiddetli bir açlık bizi bir huzursuzluğa itebilir. Bu ilişkilerimizde de huzursuzluk yaratabilir.

09:07'de Ay ve yöneticisi Satürn arasında olumlu bir görünüm oluşacak; bu etki bize yalnız kalmaya itebilir; derin düşüncelere dalabilir, ağır ve sakin bir hal takınabiliriz. Ciddi konular üzerinde otorite figürleri ile olan işlerimiz açısından olumlu etkiler var. Görev ve sorumluluklarımızın önemini kavrayabileceğimiz mve duygusal olarak ihtiyaçlarımızı dengeleyebileceğimiz bir dönem olacaktır. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olmak mümkün..

14:25'te Oğlak burcundaki Dolunay gerçekleşiyor; bu konu ile ilgili detayları http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/07/oglak-burcunda-dolunay-astrolozi.html  adresinde bulabilirsiniz. Bir kaç gün stresili, agresif hissetmemiz mümkün.. Dolunay'lar vücudumuzdaki su ile ilişkilii olduğundan biraz daha az sıvı tüketmek belki daha az etkilenmemize neden olabilir.

19:41'de Ay ve Mars arasındaki sert kare adeta kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa ve düşünmeden kafa kol girişme etkileri taşıyan bir transit.. Bu arada bu yüksek enerji, dikkatsizlik de yaratacağından acele hareketler yüzünden bazı kazalara maruz kalabiliriz.. Özellikle bir kaç gün sakin kalmaya, bu yüksek enerjiyi fizik gücü gerektirecek aktivitelerle, sık sık duş alma ve doğa yürüyüşleri ve sporla olumlu motive edici hale çevirebiliriz. Bu şekilde kendi kendimize verebileceğimiz zararları en aza indirgeyebiliriz.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder