5 Temmuz 2014 Cumartesi

6 Temmuz - 12 Temmuz 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç

Hafta başı iletişim konusunda yaratıcılığınız oldukça yüksek Yakın çevreden de değişik fikirlerinize destek bulabilirsiniz. Hafta ortası özellikle aile içinde gerginlikler yaşayabilir, sanki engelleniyormuş hissine kapılabilirsiniz. Kimlik krizleri, eletkrikli ortamlara sebep olabilir. Aniden evden, aileden uzaklaşma dürtüsü oluşabilir İsyankar hareketlerden uzak durup, değişim ve fark yaratma adına yaratıcılığınızı ve zekanızı daha ılımlı ifade etmekte fayda var. Ev, aile ve gayrimenkulleriniz ile ilgili olarak aynı zamanda finansal olarak dah olumlu etkiler bu günlerde mevcut; kredi, borç, vergi, sigorta, miras, nafaka konularında ilerlemeler, başvurular yapabilirsiniz. Aniden ev değiştirme fikirleri maddi desteklerle hayat bulabilir. Cumartesi günü, 10. evinizde oluşacak Oğlak Dolunay'ı ile kariyeriniz ile ilgili bazı gelişmeler önümüzdeki 2 hafta içinde yaşanabilir. Otorite figürleri ya da ebeveyn ile ilişkilerinizde büyük değişimler ani gelişebilir. Eviniz ve kariyeriniz arasındaki dengeler değişebilir. Önemli değişimlere, başlangıçlara veya sonlanmlara hazır olun.. 

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı bazı beklemediğiniz maddi olanaklar doğabilir; parasal konularda destekler bulabilirsiniz. Hafta ortası kardeşler, komşular ve yakın çevrenizde oluşabilecek ani durumlar canınız sıkabilir; beklenmedik durumların içinde kalabilirsiniz. Seyahatlerinizde, ulaşımda, iletişimde, eğitim konularında ani gelişebilecek olaylar sizi zorlayabilir. Gizli kapaklı konulardan uzak durun. Hızlı zihin hareketleri, psikolojik olarak sizi yorabilir; dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Hafta arası ortaklaşa eğitim, seyahat, yayıncılık konularından yana şanslısınız. Bu alanlarda imzalayacağınız bazı anlaşmalar kalıcı olacaktır. Yakın çevre aracılığı ile ortak ya da eş adayı ile tanışmanız mümkün. Taşınma işleri olanlar için de çok uygun bir hafta arası. Cumartesi günü 9. evinizde gerçekleşecek Oğlak Dolunay'ı sayesinde; önümüzdeki 15 gün yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, ticaret, pazarlama, medya işlerinizde gelişmelere hazır olun.. Bu konularla ilgili bazı sonlanmalar ya da beklenen başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Ancak beklenmedik ani durumlar bu başlıklardaki düzeninizi değiştirebilir; zorlayıcı etkiler mevcut..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı sosyal yaşamınızdaki hareketlenme ile, değişik arkadaş gruplarının içinde olmanız muhtemel. Hafta ortası sosyal çevreniz ve eğlence hayatınız nedeniyle harcamalarınız artabilir. Bazı sosyal hareketler, sosyal çalışmalar için elinizden para çıkabilir. Ani gelişebilecek durumlar arkadaş çevrenizde elektriklenme oluşturabilir. Ama korkmayın, çalışma hayatınızdaki sağlam adımlarınız size gelir arttırıcı etkiler kazandıracak; yeni bir proje, yeni bir müşteri ya da yeni bir kiracıdan gelir elde edebilmeniz mümkün. Bazı egzersiz programlarına katılmak, sağlığınızı olumlu etkileyebilir. Bu gelişmeler, günlük hayatınızda sorumluluklarınızın artmasına neden olacaktır. Cumartesi günü 8. evinizde gerçekleşecek Oğlak Dolunay'ı nedeniyle ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, miras, nafaka ile ilgili ya da varsa operasyon ihtimalleri önümüzdeki 15 gün içinde belirginleşebilir; bazı girişimler ya da sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Adımlarınızı dikkatli atmanızda fayda var, zira zorlayıcı etkiler var. Sonradan canınızın yanmaması için detayları iyi hesaplayın..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı kariyeriniz ya da otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde bazı gerçekler önünüze dökülebilir ve bazı durumlar kontrolünüz dışında gelişebilir. Büyükleriniz veya amirleriniz ile ani gelişebilecek durumlar canınızı sıkabilir; kibir ve ego savaşlarından uzak durun. Sorumluluklarınız hafta ortası size ağır gelecektir; hepsinden kurtulmak isteyebilirsiniz. Ani karar vermelerden uzak durun. Hafta ortası sevgiliniz ya da çocuklarınızla ilişkinizi sağlamlaştırma adına olumlu etkiler mevcut; bazı kırgınlıkları tamir edebilirsiniz. Yaratıcılığınız sayesinde kalıcı başarılara imza atmanız mümkün. Eski dostunuzla bir araya gelme fırsatı yakalayabilirsiniz. Hafta sonu 7. evinizde gerçekleşecek Oğlak Dolunay'ı sayesinde, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında önümüzdeki 2 hafta süre ile bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı sonlanmalar ya da başlangıçlar bu sürede netleşecektir. Taşınma işlemleri olanlar bu sürede harekete geçebilir. Bazı sözleşmeler, anlaşmalar, krizler oluşturabilecek şekilde gündeme gelebilir. Dikkatli hareket etmeniz gereken bir süreç var önünüzde; ilişkilerinizde yeni bir dönem başlıyor olabilir..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı sosyal çevreniz ile ani olarak seyahat, eğitim, programı düzenlemeniz, medya, pazarlama veya ticari ilişkilere girebilirsiniz. Ancak bu sırada beklenmedik şekilde oluşabilecek durumlara hazır olun. Yurtdışı başlantılı, hukuk ya da yukarıda saydığım başlıklarda ani gelişebilecek durumlar sizi psikolojik olarak etkileyebilir. Bazı gerçekler önünüze dökülebilir.Hafta arası aile içindeki bazı problemlere çözüm bulmak, evinizde yalnız vakit geçirmeyi istemek, yaratıcılığınızı olumlu etkileyecektir. Bırakmak istediğiniz bir kötü alışkanlığınız ile ilgili uygun adımlar atabilirsiniz. Evinizde ve en önemlisi kendinizde kıyı köşe temizlik yapmak, sizi rahatlatacaktır. Eviniz ya da gayrimenkul işlerinizle ilgili beklenmedik destekler gelebilir. Cumartesi 6. evinizde gerçekleşecek Oğlak Dolunay'ı sayesinde, çalışma ortamınızda, çalışma arkadaşlarınız, yardımcılarınız, müşterileriniz ya da varsa evcil hayvanlarınızla ilgili olarak bazı gelişmeler ya da sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle sağlık konularında dikkatli hareket etmekte fayda var. Önümüzdeki 2 hafta süre ile bu konular öne çıkan başlıklarınız olacaktır.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı kariyerinizde ya da otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde ödüllendirilebileceğiniz etkiler var. Ancak sosyal çevrenizden bazı kişiler iel aranıza para konuları girebilir; hırs, kıskançlık, güç çekişmelerinden uzak durun. Ani gelişebilecek bazı banka, prim, vergi, sigorta borçları, arkadaşlarınız ile ilişkilerinizde sorun çıkarabilir. Gelirinizde oluşabilecek, beklenmedik kesintiler canınızı sıkabilir. Hafta ortası, sosyal çevreniz ile olan iletişimizde artış var. Yakın çevreniz ile bilgi, eğitim, seyahat paylaşımlarınız olabilir. Cumartesi 5. evinizde gerçekleşecek Oğlak Dolunay'ı sayesinde, aşk, çocuk ve yetenekleriniz , hobileriniz ile ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuklarınız ile ya da aşk hayatınız ile ilgili bazı başlangıçlar ya da sonlanmalar önümüzdeki 2 hafta oluşabilir. Hamile olanlar bu dönemde sağlıklarına dikkat etmeli, bebek isteyenler de bu dönemi olumlu değerlendirmeliler. Bazı yeni hobiler ya da yaratıcılığımız ile ilgili yeni deneyebileceğimiz dallar birden ortaya çıkabilir. Sevgilinizle ya da çocuklarınızla aranızda oluşabilecek kıskançlık, intikam  ve baskı türü  zorlayıcı davranışlardan uzak durun..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı ikili ilişkilerinizden tüm yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat ve pazarlama konularında olan işlerinize destekler bulabileceksiniz. Ancak bunun yanında kariyerinizde ya da bazı otorite figürleri ile aranızda ani gelişebilecek problemler tadınızı kaçırabilir. Bazı anlaşmaların, sözleşmelerin sonlanması, görev değişimleri sizi şaşırtabilir. Eşiniz ya da ortağınız ile aranızda konum tartışmaları çıkabilir. Hafta arası, maddi konularda güzel gelişmelere hazır olun. Zam haberleri ya da yeni kariyer fırsatları keyfinizi yerine getirebilir. Cumartesi 4. evinizde gerçekleşecek Oğlak Dolunay'ı nedeniyle, ev, aile ve garimenkulünüz ile ilgili gelişmelere önümüzdeki 2 hafta dikkat edin. Bu alanlardaki ani gelişmeler, hane içindeki düzeni alt üst edebilir. Bir süredir kendini gösteren bazı konular bu yeni ay ile birlikte netleşecektir; sonlanmalar ya da başlangıçlar yaşanabilir. Aileniz ile aranızda oluşablecek baskılayıcı, hırs, kin, intikam içeren davranışlardan uzak durun.. Ev kazalarına ve ebeveyn sağlığına bu dönemde özellikle dikkat edin..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı çalışma ortamında gelirlerden yana şanslı etkiler mevcut; vergi, sigorta, borç işlerinizi olumlu yürütebilirsiniz. Araştırma gerektiren projeler sizi sevindirebilir. Ancak yurtdışı, hukuk,eğitim, seyahat, medya, pazarlama ve ticari işlerinizde ani gelişebilecek bazı durumlar keyfinizi kaçırabilir. Sağlık konusunda çıkabilecek bir problem aniden hayata bakışınızı değiştirebilir. Günlük hayatınızda çevrenizdekileri kırmamaya özen gösterin. Hafta ortası, kendinizi savunduğunuz felsefe ile daha rahat ortaya koyabileceksiniz. Aksilik yaşayabileceğiniz yukarıdaki başlıklarla ilgili olarak üzerinize düşen sorumlulukları alarak gelişme sağlayabilirsiniz. Cumartesi günü 3. evinizde gerçekleşecek Oğlak Dolunay'ı sayesinde, kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilgili bazı gelişmeleri önümüzdeki 2 hafta yaşayabilirsiniz. Eğitim, seyahat, ulaşım, yayıncılık ve iletişim alanlarında bazı sonlanmalar ya da başlangıçlar yaşamanız mümkün. Cihazlarınızda ya da araçlarınızda arızalar oluşabilir. İletişim trafiğiniz yoğunlaşabilir ve yeni kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı bazı ilişkilerin aniden resmiyet kararı alması, arkadaş çevresinden ortaklıklar ya da aşıkların evlilik kararları söz konusu olabilir. Çocuğunuz ile ilgili olarak güveneceğiniz kişilerden danışmanlık almak, yetenekleriniz ile ilgili sözleşmeler, anlaşmalar söz konusu olabilir. Ancak sevgiliniz ya da çocuğunuz ile olan ilişkilerinizde ani gelişebilecek krizlere karşı da dikkatli olun ve baskıcı davranışlardan uzak durun; aynı şekilde bu alanlarda ve hobileriniz ile ilgili olarak masraflarınız artabilir. Bütçenize dikkat edin. Spekülatif alanlarda pek şanslı değilsiniz hafta arası. Ummadığınız, belki de üzerini kapattığınız bazı konulardan bu günlerde destek bulabilirsiniz. Kredi, borç, vergi, sigorta, miras veya nafaka konularında çalışmalarınız sonuç verebilir. Cumartesi, 2. evinizde oluşacak Oğlak Dolunay'ı sayesinde maddi konularda ani sonlanmalar ya da başlangıçlar yaşayabilirsiniz; bu alanda bazı işleriniz netlik kazanacaktır. Yeni maddi kaynaklar, iş teklifleri aniden önünüze çıkabilir. Hesaplarınızı iyi yapın..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Hafta başı eviniz ve aileniz ile ilgilenmek bazı detayları halletmek durumunda kalabilirsiniz. Ev içindeki angarya işleri bitirmek adına harika bir hafta başı. Evini kiralayanlar ya da satanlar, olumlu bir müşteri bulabilecek; destek bulabilecekler. Hafta ortası aile içindeki ilişkilerde gerginlikler oluşabilir. Bazı sözleşmeler, anlaşmalar canınızı sıkacak şekilde sonlanabilir. İkili ilişkilerinizde duygusal kirzlerden uzak durun; eşiniz ve ortağınızla gerginliklere dikkat edin. Bu arada sosyal çevrenizden harika destekler, iş teklifleri alabilirsiniz. Arkadaş çevreniz sayesinde bir eş adayı ile tanışabilirsiniz. Arkadaşlarınızın fikirlerine hafta arası önem verin. Cumartesi, burcunuzda gerçekleşecek Oğlak Dolunay'ı sayesinde, hayatınızın önemli alanlarında bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle sağlık ve ikili ilişkiler konularında bazı konularda sonlanmalar ya da yep yeni başlangıçlar oluşabilir. Depresif ve karamsar olmamaya dikkat edin. Bu dönemde daha yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı sevgiliniz ya da çocuğunuz ile ilgili olarak iletişim trafiğiniz artabilir; yetenekleriniz ile ilgili bir kurs ya da seyahat organize edebilirsiniz, tabii bu arada yazmak için da harika bir iki gün. Hafta ortası çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınız, müşterileriniz ile iletişimsel aksiliklere karşı dikkatli olun. Ani çıkabilecek tartışmalar, problemler sorun yaratabilir. Ani sağlık kontrolleri yaptırmak durumunda kalabilirsiniz; kardeşiniz ya da yakın çevrenizin sağlık problemleri ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kariyerinizden veya otorite figürlerinden, projelerinizdeki başarılarınızdan dolayı ödül, övgü almanız mümkün; terfi haberleri sizi sevindirecektir. Ebeveynininizin sağlık problemlerinden iyi haberler var. Cumartesi, 12. evinizde gerçekleşecek Oğlak Dolunay'ı nedeniyle, önümüzdeki 2 hafta kendinizi psikolojik açıdan güçsüz hissetmeniz ve yalnız kalmak istemeniz mümkün. Gizli kapaklı her türlü girişimden uzak durmanızda fayda var; zira ani çözülmeler yaşanabilir. Bazı kronik rahatsızlıklar aniden ortaya çıkabilir; bazı sırlar bilinçaltınızda sizi yorabilir. Bu dönemde daha arka planda kalmaya özen göstereceksiniz.. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı ev, aile ya da gayrimenkul konulu işlerinizden maddi gelir sağlamanız mümkün; özellikle evden çalışanlar için olumlu etkiler var. Hafta ortası sevgiliniz, çocuğunuz ya da eğlence için harcamalarınız artabilir; bir lüks eşyaya fazla para ödeyebilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var. Sevgiliniz ile yurtdışı seyahat, çocuğunuz ile ilgili eğitim programramları düzenlemek, hukuksal konularda avantajlı olmak medya alanında yaratıcılığınızı gösterebilmek adına olumlu bir hafta arası var önümüzde. Bazılarınıza yabancı bir sevgili sürprizi bile oluşabilir. Cumartesi, 11. evinizde gerçekleşecek Oğlak Dolunay'ı sayesinde, sosyal çevreniz ve bağlı olduğunuz dernekler, klüplerle ilgili önümüzdeki 2 hafta bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili olarak da ani başlangıçlar ya da sonlanmalar oluşabilir. Arkadaş çevrenizde aniden oluşailecek bazı durumlar sizi zor durumda bırakabilir. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde hırs, kin, intikam türü baskılayıcı davranışlardan uzak durmakta fayda var..







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder