3 Temmuz 2014 Perşembe

3 Temmuz 2014 - Astrolozi



Ay halen Başak burcunda; gün içinde zekamızı hangi fikrin bizim için daha faydalı olacağını keşfetmek için kullanmak, ciddiyet ve sadelik içerek davranışlarda bulunmak, başkalarınız yararlı olmayı istemek, kendimizi  yorgun hissedinceye kadar çalışıp didinmek ve en önemlisi detaylar arasında kendimizi kaybetmek mümkün. Kıyırda köşede kalmış, kimsenin yapmak istemediği işleri, angarya dediklerimizi üzerimize almamız gayet doğal. Aşırı titizlik, düzene düşkünlük ve tabii bunun yanında da inanılmaz bir eleştirisi kapasitesi ve bazılarımızda ise herşeyde kusur arayan memnuniyetsiz haller de bugün için öne çıkabilecek özelliklerimiz..

01:20'de Ay ve Pluto arasında güzel bir üçgen gerçekleşecek; bir yandan da Güneş Pluto'ya karşıtlığa hazırlanmakta.. Güneş'in karşıtlığı, pek hoş olmayan kişilik özelliklerimizle yüzleşmemize neden olacaktır. Daha etkili ve güçlü olma hırsı yaratabilir. Ani ve hoş olmayan gelişmelerin habercisi olabilir. Bu açı yarın kesinleşiyor. Bugün ise Ay ve Pluto arasındaki üçgen ile, duygusallığımız tavan yapabilir ve herşeyi çok daha güçlü hizzedebiliriz. Bilinçaltındaki düşüncelerin su yüzüne çıkması mümkün; ama bunlarla baş edebilecek duygusal gücümüz de yerinde olacaktır geceyarısının hemen ardından.. Tabii hızlı bir transit.. Bu saatlerde kafaya bir fikri takıp, onun esiri olmak da mümkün; duysallığımızın kontrolü altına girebiliriz. Bu saatler ayrıca ihtiras duygularının da güçlendiği zamanlar olacaktır..

10:31'de Ay ve Satürn arasında olumlu bir görünüm gerçekleşiyor;  sabahın ilerleyen saatlerinde kendimizle baş başa kalmak isteyebilir, derin düşüncelere dalabilir ve sakin bir hal takınabiliriz. Ciddi ve otorite figürleri konumunda kişilerle görüşmek için uygun saatlerdir. Bu saatlerde her ne konu olursa olsun zaten oldukça önemli ve ciddi gelecektir bizlere.. Görev ve sorumlulukların öneminin kavranabileceği ve duygusal ihtiyaçların dengelenebileceği bir zaman olabilir. Diğer zamanlara göre daha isabetli ve iradeli olmak kolaylaşabilir.

12:07'de ise Ay ve Chiron karşı karşıya geliyor; yaralarımız, eksikliklerimiz, kendimizde tamamlanmasına htiyaç duyduğumuz yanlarımız ile karşı karşıya.. Daha özgüvenli, rahat ve özgüvenimizin kuvvetlendiğini, sorunlarımızla başa çıkabileceğimizi ve yaralarımıza iyileştirici merhemi sürebileceğimizi farketmemize neden olabilecek duygusal çalkantılar yaşayabiliriz. Chiron bilgedir; bu karşıtlık bizi de bilgeliğe doğru bir adım daha yaklaştırabilir.. Canımız yansa da, sonuç iyi olacaktır..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder