24 Temmuz 2014 Perşembe

24 Temmuz 2014 - Astrolozi


Yepyeni, ışıl ışıl bir gün.. Ay, İkizler'de; bilgi alışverişleri, bol iletişim, keyifli sohbetler, yepyeni ilgi alanları, dinmeyen bir merak ile yeni bir güne daha başlıyoruz. Bir kaç günümüz hareketli, birkaç yere birden yetişmeye çalışarak hatta parçalara bölünerek geçmiş olabilir. İkizler burcu hızlıdır ve aynı anda bir kaç konuyu halletmeyi sever..

03:52'de Ay ve Mars arasındaki üçgen görünüm nedeniyle, bu saatte ayakla olanlar için her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyabilecekleri saatler diyebiliriz. Kapasitelerimizde var olan özellikleri rahatlıkla ortaya koyabilir; grup liderliği yapmak, neyin, ne zaman ve nasıl yapılması gerektiği ile ilgili doğru saptayabilmek, kaynaklarımızla dış olanakları birleştirebilmek adına oldukça olumlu.. Umarım bazılarımız bu güzel etkilerden yararlanabilir. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 05:59'da Yengeç burcuna geçene kadar açısız kalıyor. Yengeç burcunun etkisi ile düne göre daha hassas ve utangaç davranışlar sergilemek, etrafımıza bir annelik içgüdüsüyle yaklaşmak mümkün. Duygusal etkiler bugün bizi ele geçirecektir. Ay'ın bu su burcuna geçmesi ile gökyüzünde, her ne kadar açı aralığı artmış olsa da, Büyük Su Üçgeni'ni aktive etmesi mümkün. Sevgi, şefkat, teslimiyet, geleni anlayışla kabul etmek, hepimiz üzerinde şifalandırıcı etkilere oluşturabilir.

14:09'da Venüs ve Neptün arasındaki harika üçgen sayesinde günboyu keyifli romantik bir hava içinde olmamız normal olacak gibi; zira bu açı gün boyu etkili. Yaratıcılığımızın oldukça iyi çalışabileceği, yardımlaşma dürtümüzün artabileceği, ilham gerektiren her türlü işte başarılı sonuçlar alınabileceği bir gün.. Ruhsal bir letafet, hafiflik, maneviyat gücümüzün artışı gibi tatlı etkiler verecektir. Transitin harekete geçireceği yaratıcı hayal gücü şekilldendirme yeteneği ile sanatsal veya yardımsal faaliyetlere yer vermek doğru olacaktır. Bu yönde bir ilgisi olmayanlar için bile ilgi uyandırıcı belki de çalışmaya başlatıcı bir etki yaratabilir. Aşk ve sevgi adına frekanslar oldukça yüksek çalışabilir.

20:02'de Ay ve Neptün arasındaki olumlu üçgen açı sayesinde hayallere, düşlere daldırıcı etkiler verecektir. Gerçek dünyadan biraz uzaklaşıp, iç dünyamızda gezinmek, algılama ve sezgiselliğimizin artması ile içe doğuşlar ve doğru duyumlar alabilmek mümkün; Sanatsal konularla ilgilenmek ve üretken olabilmek adına olumlu kullanılabilir. Etrafımızdakilere yardım etmek, sevgiyle yaklaşmak ve en önemlisi dualar ve niyetler adına oldukça enerjinin yüksek olduğu bir akşam olacaktır.

20:42'de Ay ve Venüs arasındaki kavuşum ile, oldukça pozitif bir enerji ile güzelliklerle uğraşmak, eğlenmek, etrafımızdaki güzelliklerin farkına varmak mümkün. Maddi açıdan da olumlu enerjileri çalıştırabilir. İstediğimiz bazı şeyler ummadığımız bir şekilde oluşabilir. İyi başlangıçlar adına olukça uygun bir akşam; özellikle bazı teklifler ve anlaşmalar yapmak istiyorsanız bu akşamı kaçırmayın..

23:43'te Güneş ve Jüpiter kavuşumu gerçekleşecek. Jüpiter, Güneş'in kalbinde yer alacak; etkileri kat be kat artabilir.. Gelecek adına potansiyeller hazırlar. Kendimizi iyi hissetme, hayat olumlu bakma, aktiviteler sayesinde tecrübeler kazanma, isteklere erişebilme, zevklerin peşine düşme gibi etkileri var. Zihin geliştirici, bilgi kapasitesi arttırıcı çalışmalar da yaptırabilir. Ayaklarımızı yere tam sağlam basma düşüncesi apırlık kazanabilir. Kişisel kazanç ve gelişmede, diğer insanların da rolü olduğunu düşünerek saygılı olmak bu etkinin daha olumlu olarak kullanılmasını sağlayabileceği gibi, görünümün kibir ve ego üzerindeki arttırıcı negatif etkisini de azaltabilir. Din ve felsefe konularında, hayata bakışımız ile ilgili iyimser ve meraklı olabileceğimiz enerjiler verecektir. Bir kaç gün etkisi devam edeceğinden; özellikle başlangıçlar, girişimler adına olumlu değerlendirilebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder