20 Temmuz 2014 Pazar

20 Temmuz 2014 - Astrolozi



Ay Boğa'da.. Renkler, tatlar, kokular, kısacası keyif veren tüm güzellikler gün içnde daha çok dikkatimizi çekebilir. Bir kaç güne göre daha ağır başlı ve sakin, istikrarlı ve dengeli davranışlar içinde olmak, konforumuza ve rahatımıza önem vermek, haftanın son gününde mümkün.

00:49'da Ay ve Neptün arasındaki olumlu etkileşim sayesinde, çevremize ve insanlığa karşı olan hassasiyetimiz artacaktır. Bu esnada suistimal tehlikesine ve duygu sömürücülüğü yapanlara da rastlayabiliriz tabii.. Kendimizden evvel başkalarını düşünmek, adeta yardım etmek adına yarışa kalkışmak olası durumardan sayılabilir. Geceyarısı saatleri, dua etmek, mediyasyon, namaz, ve niyetler için olumlu enerjiler barındırmakta; değerlendirmekte fayda var..

02:51'de Ay ve Merkür arasındaki ılımlı açı da, ayakta olanlar için sosyal ilişki temposunun hızlanabileceğini söyleyebiliriz. Saman alevi gibi çevre ve ilişki trafiği artabilir. Anlamlı anlamsız, lafazanlık tarzı dedikodularda artış görülebilir. İnsanlar arasında yumuşaklık ve yakınlaşma yoğunlaşabilir.

09:30'da Ay ve Pluto arasındaki harika üçgen açı sayesinde sabah gözlerimizi, yoğun ve canlandırıcı bir duygusallıkla uyanabiliriz. Her şeyi daha güçlü hissetmek, olayların altında yatan nedenleri araştırmak istemek, bir fikri kafaya takıp onun esiri olmak da mümkün tabii.. Takıntılardan uzak durmakta fayda var tabii..

18:20 'de Ay, Satürn'ün karşısına yerleşecek; ne kadar kısa etkili olsa da kendimizi bu saatlerde yalnız, mutsuz ve şanssız hissetmek, kimse bizi sevmiyor, istemiyor gibi düşünmek, depresif düşüncelere davetiye çıkarabilir. Mümkünse bu akşam saatlerinde hiç bir şey yapmayın. Satürn ileri harekete geçmek üzere zaten neredeyse durmuz gibi. Zaman bu akşam hiç akmıyor gibi bile hissedebilirsiniz. Mümkün olduğu kadar karamsar düşüncelerden uzak durup, iş bitirici kararlar almayın, başkalarının tutumlarına aldırmayın ve kendinizle bir süre yanlız kalın..

23:35'te Satürn sonunda retrosunu bitiriyor.. Bu konu ile ilgili yazımızı http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/07/saturn-ileri-harekete-geciyor-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder