22 Temmuz 2014 Salı

22 Temmuz 2014 - Astrolozi



Ay gün boyu İkizler burcunda ilerlyecek; kıvrak bir zeka, esprili konuşma tarzı ama bir o kadar da huzursuz ve sürekli çalışan bir zihin.. İlgi alanımız gün içinde çok hızlı değişebilir; bir konuya saplanıp kalmaktan nefret edebiliriz. Aynı anda bir kaç konuyla birden ilgilenmek, zihnimizi sürekli hareket halinde tutabilir. Devamlı yeni fikirler üretmek ve sosyal faaliyetlerde de yer almak, günümüzün hızlı geçmesine neden olacaktır. Ancak değişken ruh halimizden ötürü kararsızlık ve sık sık fikir değiştirme görülebilir.

Uranüs, 05:53'te geri harekete geçecek; bu konu ile ilgili yazımızı http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/07/uranus-geri-hareketi-astrolozi.html adresinde okuyabilirsiniz..

09:18'de Ay ve Neptün arasında sert bir kare oluşacak; hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkaran bir transitti. Eski bakış açıları, eski önyargılar, şartlanmalar gerçeklerden daha önemli hale gelebilir. Aslında bir yalan dünyası içine düşürebilir. Bu saatlerde bir şeylere karar vermek, bir iş girişiminde bulunmak veya hayati önemi olan konularda adım atmak kesinlikle tavsiye edilmez; yanlış yönlendirici bir etkidir.. Çevremize ve insanlara karşı hassasiyetimizi de aşırı arttırabileceğinden suistimallere açık olabiliriz. Mümkün olduğu kadar ufak şeyleri problem haline getirmemeye özen gösterelim..

Gün boyu etkili, ancak 09:48'te kesinleşecek olan Merkür ve Pluto karşıtlığı, çevremizdekilerin bizim asla kabul etmeyeceğimiz bazı gerçekleri bize inandırmak için çaba sarfetmelerine veya aynı şekilde bizim ısrarcı davranışlarımıza neden olabilir. Buna dikkat etmek gerek, çünkü ısrar bizim ve başkaları ile aramızda uyuşmazlığın başlangıcı olabilir. Mümkünse çok inanmadığımız konularda bugün konumamaya özen gösterelim. Çözemediğimiz, içimizde büyüyen bazı konular, gün içinde bizde takıntı halini alabilir. Aslında çeşitli konular üzerinde araştırmalar yapmak adına harika bir etkidir. Çünkü gizlilikleri ve bilmeceleri çözebilecek bir ruh hali içinde olmak mümkündür. Gün içinde mümkün olduğu kadar patavatsızca edilebilecek, karşımızdakilerin kırılmasına neden olabilecek konuşma tarzından da uzak durmanızda fayda var. Art niyet ve sivridillilikten kaynaklanan sorunlar da ciddi bir artış görülebilir. Muhakeme yeteneğimizdeki artış, saklı gerçeklerin ortaya çıkmasına neden olabilir ve yükselen zihinsel faaliyetler, sinirlerin de gerilmesini sağlayabilir. Karşılıklı iletişimi zorlaştırabilir; mecbur bırakıcı, istemediğimiz halde görüşlerimizi açıklamak gereği doğurucudur.. Çoğunlukla da tahrik ve tehdit edici olabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder