7 Temmuz 2014 Pazartesi

7 Temmuz 2014 - Astrolozi



Yepyeni bir hafta.. yepyeni umutlar.. yepyeni projeler.. Bu hafta dileklerinizin, amaçlarınızın yolunda emin adımlar atmanızı dilerim..

Yeni haftaya Ay'ın Akrep burcundaki seyahati ile giriyoruz. Olaylara yüzeysel değil, hep derin anlamlar katarak yanaşmak, durumarın altından başka anlamlar çıkarmaya çalışmak, tepkilerimizi ve düşündüklerimiz ortaya dökmemek, kendimize güvenmek, şüpheci ve eleştirici olmak, kuvvetli sezgiler ve hepsinin yanında tavan yapmış bir irade ve güç tüm güne hakim olacak enerjiler.. Hafta başı, hayatımızda pek griye yer olmayacak gibi görünmekte; Akrep'in tutkulu hali olayların iki uçtaki aşırı noktalar çekilecektir, yani ya beyaza ya siyaha. İçimizde fırtınalar kopsa bile, etrafımıza bunu kesinlikle belli etmek istemeyeceğiz.

09:48'te Venüs ve Uranüs arasında olumlu bir görünüm gerçekleşecek; haftanın ilk sabahı sürprizler açısından güzel etkilere sahip. Yeni ve heyecan verici romantik anlar da oluşabilir.. Hesapta olmayan maddi kazançlar oluşabilir. Kendimizi modernleştirmek, dünyamızı genişletmek adına eski olan her şeyi değiştirmek, güzelleştirmek isteyebiliriz. En başta da kendimizi tabii ki.. Çeşitli rastlantılar, yen ve farklı kişilerle tanışmamıza vesile olabilir. Arkadaşlıklar sabah erken saatlerde aileden bile daha etkili olabilir.

12:13'te Ay ve Neptün arasındaki harika üçgen sayesinde, öğle saatlerinde hayallere ve düşlere dalabiliriz. Gerçek dünyadan uzaklaşıp, iç dünyamıza çekilmek istiyorsanız, çok uygun bir gün ortası olacaktır. iyi algılayabilme, hissetme ve doğru duyumlar almak için elverişlidir. Fantazilerle gerçekleri birbirinden ayırarak, isabetli seçimler yapmak mümkün. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı en üst düzeyde kullanarak, üretken olablmek adına biçilmiş kaftan. Yardımlaşma dürtümüz yükselebilir ve etrafımızdakiler bize samimi gelebilir; bu noktada biraz dikkatli olmak suistimal tehlikesini engelleyecektir. Dualarımız, niyetlerimiz, namaz ya da meditasyon türü çalışmalar için de çok uygun enerjiler var..

20:58'te Ay ve Pluto arasındaki olumlu etkileşim sayesinde karşılaştığımız olayların olabildiğince derinine inmek isteğimiz yükselecektir. Derin duygu ve hissedişleri canlandırıcı etkiler çalışmakta.. İlişkilerde yapıcı olmak, duygularımızın gerçek durumunu araştırmak, gizemli konulara ilgi duymak mümkün..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder