29 Temmuz 2014 Salı

29 Temmuz 2014 - Astrolozi


Bayramın 2. gününe Ay'ın Aslan burcundaki açısız hareketi ile giriyoruz.. Çevremizin sevdiklerimizle çevrili olmak istememiz, mutluluklarımızı paylaşmaya yönelik davranışlarımız tam da bayramın ilk gününe uygun etkilerdi.. Yaratıcılık, neşe, eğlence enerjileri ile bir günü geride bıraktık.

06:36'da Ay, Başak burcuna geçiş yapacak: seçicilik, detaylara önem verme, ciddiyet, sadelik ve hizmet etmeye düşkünlük, bünün öne çıkabilecek ana konuları.. İçimizde, etrafımızdakilere yardımcı olma isteği ve kendimizi yorgun hissedinceye kadar çalışmak, didinmek, gün sonunda yorgunluktan yakınmamıza neden olabilir.. Bazen detaylar arasında kaybolabilir ve ana resmi kaçırabiliriz. Aşırı titizlik ancak bir o kadar da pratiklik, işlerimizi mükemmel bir şekilde halledebilmemize neden olacaktır.

10:02'de Ay ve Mars arasında olumlu bir etkileşim gerçekleşecek; sabah saatlerinde liderlik özelliklerimizi öne çıkarabilecek bir etki.. Özgüven ve cesaretin ölçülü bir şekilde hissedilmesi, girişimlerimize destek olabilir. Görüşlerimizi etkili bir biçimde savunabilir, geri adım atmayabiliriz. Çevremizdekilere duygularımızı içten ve net olarak gösterebilir, nerede olduğumuz, ne yaptığımız, amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olabileceğimiz bir sabah olacaktır. Etki tüm gün hissedilebilir ve hareketli bir gün geçirebiliriz.

20:45'te Ay ve neptün arasındaki karşıtlık sayesinde,  zayıflık, güvensizlik, karışık duygular içinde tuhaf bir ruh halinde olmak mümkün. Belirsiz hissedişler ve çok aşırı hassasiyet kafa karıştırabilir. Aşırı şüphecilik ve endişe, bir türlü istediğimiz netliği yakalayamamıza neden olabilir. Basit bir olay bile cesaret kırıcı olarak negatif düşüncelerimizi besleyebilir; suçluluk ve aşağılık duygusu verebilir.  Özellikle alkol türü madde alımında dikkatli olunması gerektiği gibi, ufak tefek zehirlenmelere karşı da önlem alınmalı.. Bu görünüm alerji türü reaksiyonlarda da tetikleyici görevi yapabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder