11 Temmuz 2014 Cuma

11 Temmuz 2014 - Astrolozi



Haftanın son iş gününe, Ay'ın Yay burcundaki seyahati ile giriyoruz. Daha iyimser, daha bilgiye açık, daha yardımlaşmaya yönelik etkiler altında Cuma gününe geçiyoruz. 03:19'da Ay ve Merkür arasındaki karşıtlık, duyglarımız ve düşüncelerimiz arasında bir mücadelee yaratabilir; ama tabii bu saatte ayakta olanalar için. Her zamanki mantık dağılarak sudan sebepler bahane edilerel ilişkilerde sorunlar çıkabilir. Belki daha önce hiç onaylamadığımız bir düşünce şeklini şimdi biz savunuyor hale gelebiliriz. Eski önyargılar, çocukluk anıları, geçmiş tecrübeler etken olabilir. Bu saatlerde duygusal durumumuz hakkında sohbetler yapmak için de uygun enerjiler mevcut. Başkalarını görüşlerini almak, net ve mantıksal tartışma yapmak mümkün. Ancak bunu hazmetmet zor olabileceğinden, büyüklü küçüklü problemlere hazır olun..

Ay, bu açının ardınan boşluğa giriyor ve 06:24'te Oğlak burcuna geçene kadar açısız kalıyor. Daha gerçekçi, kararlı ve sabırlı etkiler altında olabileceğimiz sorumlu, işkolik olmaya eğilimli davranışlarda bulunabiliriz. Oldukça prensipli olmak ve çevremizdeki herkesten de aynı şekilde davranmasını beklememiz normal. Daha ağır ve içe dönük olabilir, kolaylıkla karamsar düşüncelere kapılabiliriz. Ay Oğlak burcuna geçmesi ile Dolunay etkisi altına iyice girmiş oluyor. Oğlak'ın öncü bir burç olduğunu da düşünürsek, bu Dolunay zamanında gökyüzündeki Büyük Kare'nin aktif olacağını görebiliriz. Bu dönemlerde daha sakin, sağduyulu ve sabırlı olmalı ve sinir ya da acele ile hareket etmemeliyiz..

18:12'de Ay ve Neptün arasındaki olumlu görünüm sayesinde akşam saatlerinde etrafımızdakilere karşı olan hassasiyetimizde artış görülebilir. Başkaları ile ilgilenmeyi abartabiliriz. Vericiliği ve acıma hislerini arttırıcı bir etki oluşacaktır. Bu esnada suistimallere karşı dikkatli olmakta fayda var. Hem Dolunay hem Neptün etksi ile bazı ruhani çalışmalar yapmak adına da uygun bir akşam olabilir. Meditasyon, dua, namaz ve niyetler için kullanılabilir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder