10 Şubat 2015 Salı

10 Şubat 2015 - Astrolozi


Ay güne, boşlukta ilerlerken girse de, 09:05 Akrep burcuna geçiş yapacak.. Bu transit gün içinde bazı konuları içimizde saklamamıza neden olabilir. Derin düşünceler, kuvvetli sezgiler, hayatı ciddiye alan tavırlar ve hayatın sırlarına merak önem arzedebilir. Muazzan bir dayanma ve irade gücü, karşımıza çıkabilecek engellere karşı savaşma gücünü yeterince verecektir. İnat ve azim ana başlıklar olabilir. Büyük beklentilerimizin olması ve bir çırpıda bir çok şeyi feda edebilme düşüncesi önem arzedebilir. İlgimizi çekebilecek bir konunun kökünü deşifre edebilmek adına sessizleşebilir ve gözlem yapmayı tercih edebiliriz.

11:50'de Ay ve Merkür arasındaki kare açı sayesinde, öğle saatlerinde ilişkilerde, iletişimde kritik anlar yaşanabilir. Merkür'ün de ileri harekete geçebilmesi için hızını iyice yavaşlattığını düşünürsek, temsil ettiği iletişim konularında zorluklar yaşamak kolaylaşabilir. Mümkünse bu saatlerde problemli olduğumuz kişilerle görüşmemeye dikkat edelim. Kırıcı sözler gündeme gelebilir. Olayları akışına bırakmak ve duygusal rahatlama çalışmaları yapmak, sözlerin üzerinde fazla durmamak en doğrusu olabilir.

22:14'te Ay ve Neptün arasındaki harika su üçgeni sayesinde sezgilerimiz oldukça kuvvetlenebilir. Hayaller, düşler, gerçek dünyadan uzaklaşıp, iç dünyamıza çekilmemize neden olabilir. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı üst düzeyde kullanabilmek, üretken olmak adına biçilmiş kafta.. Yardımlaşma, etrafımızdakilere kol kanat germe adına da dürtüler verecektir. Rüyalarımız netleşebilir, düşüncelerimize gelen şeyler gerçekleşebilir, eş zamanlılıklar yaşayabiliriz. Dini ya da mistik ritüeller, dualar, niyetler adına oldukça uygun etkiler verecektir..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder