12 Şubat 2015 Perşembe

12 Şubat 2015 - Astrolozi


Perşembe gününe Ay'ın Akrep burcundaki seyahati ile ayak basıyoruz.. Daha tutkulu, daha inatçı, belki çevremize karşı daha baskıcı olabiliriz son bir iki gündür. Duyglarımızı kendimize saklama dürtüsü, etrafımızdakilerde merak uyandırmış olabilir. Ancak güç ve irade, yükselen sezgilerle beraber, ele aldığımız konularda bize oldukça yardım etmiş olmalı.

05:49'da Ay ve Güneş arasındaki kare açı, sabaha bu transitin yükseltmiş olduğu duygusal tansiyonun, dış görünüşümüzde de farkedilmesine neden olabilir. Etrafımızdakiilerle ilişkilerimizde gerginlik, alınganlık baş gösterebilir. Bazı küçük problemler eğer dikkat edilmezse sonradan krize halini alabilir Kendimizi haklı görmek ve hakkımızın yenildiğini düşünmek, özellikle kadın erkek ve otorite figürleri ile ilişkilerimizde sorun yaratabilir. Hemen ardından 07:32'de gerçekleşecek olan Ay ve Mars arasındaki üçgen açı olumlu gibi görünse de bir önceki görünüm nedeniyle cüretkarlığa da davet çıkarabilir, dikkat. Ancak bunun yanında cesaret, ataklık, fiziksel güç gerektiren konularda Mars desteği ile başarı yakalamamız mümkün görünüyor. Kapasitemizde var olan özellikleri ortaya rahatça koyup, uygulayabiliriz. Grup liderliği ve etrafımızdakileri harekete geçirici durumlarda öncülük yapmak adına olumlu kullanılabilir. Başlangıçlar adına gerekli enerjileri verecektir.

Mars dokunuşunun ardından Ay, boşluğa giriyor ve 18:46'da Yay burucuna geçene kadar da açısız kalacak. Bu etki ile beraber akşam saatlerinden itibaren daha dışa dönük ve hayata karşı daha iyimser ve olumlu olabilmek mümkün olacaktır; Akrep burcunun karamsarlığından sıyrılabiliriz. Yaşama daha geniş ve eğlenceli bir pencereden bakabilir; felsefe, din, kültürel konulara ilgi duayabiliriz. Olumsuz her türlü düşünceden, kişilerden uzak durmaya çalışabilir; arkadaşlığın ve yardımlaşmanın önemini farkedebiliriz.

21:20'de Ay ve retrodan yeni çıkan Merkür arasındaki ılımlı etkileşim akşam saatlerinde sosyal ilişki ve iletişim trafiğimizin artmasına neden olabilir. Anlamlı konuşmalardan tutun da dedikodu türü lafazanlıklar bile yoğunlaşabilir. Eğitim, iletişim, seyahat, ulaşım ve internet, yayıncılık konularında olumlu etkilerinden faydalanabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder